- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #10.181
Ama bebeğim bu çözüm değil elbet gidip o suya atıyoruz kaçamıyoruz özetle vardırda bi çaresi ama nasıl bilemedim bu sistik diyorlarya hani bi yıldır beni tutuyo ara araYa sonuçta zar olmayınca koruyacak birşeyde olmuyor, bzim için küvetlerde iyi değil, kapalı toplu suya girmememiz lazım
Yavrum ben evli mutlu, çiçeği burnunda gelinim. Neden böyle şarkılar dinleyeyim
Tampon denedin mi hiç? İşe yarar belkideAma bebeğim bu çözüm değil elbet gidip o suya atıyoruz kaçamıyoruz özetle vardırda bi çaresi ama nasıl bilemedim bu sistik diyorlarya hani bi yıldır beni tutuyo ara ara
Aa hiçte nispet yapmadımaaaa nispet yapıyo bakele
ben arabeske bayılırım
Aa hiçte nispet yapmadımSen öyle mi anladın
Bekarkende sevmiyordum arabeski
Canım tamponu doktorum önermedi tampon muayen günlerde bile sakıncalı bir yöntemmiş tampon zehirlenmesi varmış biliyomusun pinkoTampon denedin mi hiç? İşe yarar belkide
O unutulacak birşey değil ki, onu 4 saat takabileni alnından öperimCanım tamponu doktorum önermedi tampon muayen günlerde bile sakıncalı bir yöntemmiş tampon zehirlenmesi varmış biliyomusun pinkoYaklaşık dört saati geçince zehirliyormuş insanı Havuzda falan unuturum mazallah Zaten unutkanım
Ay ne biliyim ben unuturum vallaaaaO unutulacak birşey değil ki, onu 4 saat takabileni alnından öperim
Hiç kullanmadın demiAy ne biliyim ben unuturum vallaaaa
O unutulacak birşey değil ki, onu 4 saat takabileni alnından öperim
Lokumcum aynen öyle ama ben mal gibi denİz havuz aquapark deyip mahvettim kendimi eğlwnceye verdim kocam olcak asam da hiç girme demedibalayında havuza denuze girmeyin diyorlar
Ama haksızmıyımnihahahah: )))))
güleceğim yoktu hiç, ilahi canım benim.....
ateşte yemek pişti pişecek, heran kaçabilirim oyüzden: )
Ya meyraaa sende miii şamar oğlana döndümnihahahah: )))))
güleceğim yoktu hiç, ilahi canım benim.....
ateşte yemek pişti pişecek, heran kaçabilirim oyüzden: )
Evet 1 kere kullandım mecburen de yarım saat zor dayandım
Yooo pinko seen ?
Hoşgeldin
Dilaraya kadınlarla ilgili incelikler anlatıyoruzHoş buldumm napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?