- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.201
Ben de o şerefe nail olursam sana özelden yazcam söz bi günEvet 1 kere kullandım mecburen de yarım saat zor dayandım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de o şerefe nail olursam sana özelden yazcam söz bi günEvet 1 kere kullandım mecburen de yarım saat zor dayandım![]()
Dilaraya kadınlarla ilgili incelikler anlatıyoruz
Sen napıyosun?
Slm hoşgeldin abuk sabuk şeyler kullanmış şu pinko benimle kafa buluyo yaa
:) Tamam, Mümkün değil 1 saatin üstünde tutamazsın onu haliyle zehirlenmezsinBen de o şerefe nail olursam sana özelden yazcam söz bi günUnutmaz ölmezsem tabii
![]()
Slm hoşgeldin abuk sabuk şeyler kullanmış şu pinko benimle kafa buluyo yaa![]()
Ya meyraaa sende miii şamar oğlana döndüm![]()
Evet 1 kere kullandım mecburen de yarım saat zor dayandım![]()
Köpeğin mi var, ee millet korkuyo köpekten tabi yanına yaklaşmazlar ve yanlız kalırsınİyiymişş
Hiçç yalnızları oynuyorum köpekli kadın olarak![]()
Baskı yapıyor canım, oturamıyorsun, yürüyemiyorsun, karnın kaplayacak gibi hissediyorsun
niye zor durdun? acıtıyormu yoksa canım?![]()
Köpeğin mi var, ee millet korkuyo köpekten tabi yanına yaklaşmazlar ve yanlız kalırsın
Cahal işte yaaa... Bakma sen ona![]()
Baskı yapıyor canım, oturamıyorsun, yürüyemiyorsun, karnın kaplayacak gibi hissediyorsun
Yani bende öyle oldu, o içinde şiştikçe şişiyor, her dk daha çok rahatsız ediyor![]()
Yanlızları oynuyorum köpekli kadın olarak deyince ben rol olarak değilde, gerçekte köpeğn var sandımNee alakası var ne içtin ki sen
Benimki yokta ondan yanlızları oynuyorum didim![]()
Allah Allah ama bilmediğim birşeydi, ilk defa kullandım korku falan da yoktu, neden psikolojik olsun kiBende bu belirtilerin hiç biri olmuyor sadece biraz yanma oluyo şişince okadar psikolojik heralde![]()
Hı hıııAbuk subuk neyler tampon mu ben mi yanlış anladım
Hoş buldum bu arada...
Yanlızları oynuyorum köpekli kadın olarak deyince ben rol olarak değilde, gerçekte köpeğn var sandım![]()
Yani bende öyle oldu, o içinde şiştikçe şişiyor, her dk daha çok rahatsız ediyor![]()
Allah Allah ama bilmediğim birşeydi, ilk defa kullandım korku falan da yoktu, neden psikolojik olsun ki![]()
:) Neyse boşver yanlış anlaşıldığı yerde kalsın zorlamayalımGerçekte 12 tane köpeğim var zaten ama insanlar korkmuyor onu demek istedim
Ay harbiden mala bağladım ben yine sanırım ağlıcamm beeğğğğ![]()
Ama bak Pesphone da öyle yapmamış, değişebiliyormuş demek ki kişiye göre :)hımmm şimdi anladım canım.
Kızmadım niye kızayımNe biliyim sonuçta oraya bişey koyuyosun fln ondan olabilir diye şeyettim anatomikte olabilir ne kızıyosun![]()
Saat kaç yaHanımlar benim uyku daatim sizleri öpüyorumm
İyi geceler