- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #10.161
Denize her zaman girilmiyor zaten :)
Havuzda sağlıksız ya ben güvenmiyorum
Valla annem öyle bir yerde öalıştı da anlatıyordu rezillikleri ondan girmiyorum benevet ya
kendi şehrimde gittiğim havuz bi nebze daha sağlıklıdır hani boneyle giriliyo insanlar girmeden duş alıyor çocuk olmuyor fln
ama otelleri düşünmek bile istemiyorum
Ama ben orayı bulamadım pinkooo bana atsana linkiSen neden oy kullanmadın? Beğenmedin mi be yazdığım yazıyı
Valla annem öyle bir yerde öalıştı da anlatıyordu rezillikleri ondan girmiyorum ben
Zaten yüzmede bilmiyorum kocamın kucağında dolaşıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kk-oujetjei-kizaja-uyjay-odevi.760777/Ama ben orayı bulamadım pinkooo bana atsana linki
Tabi canım kdınlar için de tehlikeli alttan mikrop kapıyoruzufff yapma yawwww
yaa bi de küçük küçük bebeleri sokuyorlar
yazıktır yaa hasta olurlar
Gider değiştiririm yazıyı görersin
Tabi canım kdınlar için de tehlikeli alttan mikrop kapıyoruz
Yolladım ya :) sınırsız oy kullanabiliyorsun.Hayırrr yapmazsıın Bana link verin oy kullanıyım yaa betde problemim var ha bire düşüyorum
Ay o nasıl bişeydir bende balayında oldumm offfTabi canım kdınlar için de tehlikeli alttan mikrop kapıyoruz
En çok havuzda sen takılıyorsun, sen dikkat et canımhaklısın yaa dikkat etmek lazım
Ay o nasıl bişeydir bende balayında oldumm offf
uzaylı zekiye nolcekBenim şarkım
En çok havuzda sen takılıyorsun, sen dikkat et canım
Ya sonuçta zar olmayınca koruyacak birşeyde olmuyor, bzim için küvetlerde iyi değil, kapalı toplu suya girmememiz lazımAy o nasıl bişeydir bende balayında oldumm offf
uzaylı zekiye nolcek
Henüz bekar olduğundan alamazsın herhalnasıl önlem alsam ki :) :) :)
bi de kafamı buna takarım ben
Yavrum ben evli mutlu, çiçeği burnunda gelinim. Neden böyle şarkılar dinleyeyimofff süpar şarkı ama yaaa
bi de selcuk balcı da söylemişti bunu dinledin mi hiç
Henüz bekar olduğundan alamazsın herhal
Tampon var kadınlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?