- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.021
Çok hoşsun ya olayı mı vardıNerden ya :) Olayı mı vardı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hoşsun ya olayı mı vardıNerden ya :) Olayı mı vardı :)
Sosyeteyim ki sormaaa selam canımMerhabaaaaaaaa sosyetee![]()
Hani dedim dışarda çirkeftebize sosyetik mi takılıyorÇok hoşsun ya olayı mı vardı![]()
Bak bu topiğin sahibi kadar sosyetik insan tanımıyorum benSosyeteyim ki sormaaa selam canım![]()
çingeneyimdir aslenHani dedim dışarda çirkeftebize sosyetik mi takılıyor![]()
:) Çok da severim bazen düşünmüyor değilim onlardanmıyım ki diyeÇi
çingeneyimdir aslen![]()
BendeeBak bu topiğin sahibi kadar sosyetik insan tanımıyorum ben
naber =)
Niye depresif takılıyorsunBendeeİyilik güzellik depresif takılıyorum nolsun bunalmış havadayım sosyeteyle şaflıyorum ölee işter
![]()
Kapı gıcırtısı bana da yetiyor aslında olabilir yani:) Çok da severim bazen düşünmüyor değilim onlardanmıyım ki diye![]()
yok ay kıskanmadım bu aralar kimseyi iş bunalttı yoruldum istifa edesim varNiye depresif takılıyorsun
Saçlar maçlar değişikliği gittiğine göre , kıskançlık vurmuş sana bence![]()
yok sanki konuşmuştukNerden ya :) Olayı mı vardı :)
Olabiliryok sanki konuşmuştuk
Burası soğuk değil fakat neredeyse her gün yağmur yağıyor..
Hahahah nerden hatırladın olayım mı varmış![]()
A neden , memnun değilsin anlaşılan şartlar mı yoğun ..yok ay kıskanmadım bu aralar kimseyi iş bunalttı yoruldum istifa edesim var![]()
Bilmiyom ki ay olabilir ben bi senedir falan baya takılıyorum olur olur yaniHımm
Daha önceden konuşmuş olabilir miyiz![]()
EvetA neden , memnun değilsin anlaşılan şartlar mı yoğun ..
Bilmiyom ki ay olabilir ben bi senedir falan baya takılıyorum olur olur yani![]()
Kesin sohbet etmişizdirSanki hatırladım gibi de ondan
Kesin sohbet etmişizdirBenim sohbetim derin oluyor seni tutmuş olabilirim saatlercee
![]()
Bay bay ben de kaçıyorum yemek pişir em kocacın geldi öpüldünüz hanımlarÇokta mütevazisin maşallah
Çıkmam gerek şu an canım görüşmek üzere![]()