- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.521
Elkremii iyiyim çay demledim misafirim var sen nasılsın napıyon baya oldu seni görmeyelihuhu dılaaraa napıyosun ?
diloşşş ödevini yaptın mı senAyy oha nolduuu ya on tane yazmadım ben
Yaptım ödevimi margariiincimmdiloşşş ödevini yaptın mı senyapmadıysan yapıver artık tamam mı hıh
Anlama kıtlığı yok kızda, yazıp durma aynı Şeyi :)Elkremii iyiyim çay demledim misafirim var sen nasılsın napıyon baya oldu seni görmeyeliHoş ben de yoktum ama
Oyyyy oyyyy iltifatlarının sıcaklığı karşısında margarin gibi eridim şuan =)Yaptım ödevimi margariiincimmHatta artık sana margarinim demeye bile karar verdimm
Kim dedi ne dedi kim yapmamışşş aaaaaOyyyy oyyyy iltifatlarının sıcaklığı karşısında margarin gibi eridim şuan =)
neler yazdığını merak ediyorum
ödevini yapmadığını duyduğumda sana çok kızmıştım ıııı şey kızgınlığım geçti ama
yazdıkların geliyorum dilaracım..Ben mi yazamıyorum sitede mi sorun var
bakalım neler yapmışsın artık yayınlancak yarın açıklanıcak . burada olun akşam girebiliyorsan bir yarım saatcikte olsa gel be kuzu..Kim dedi ne dedi kim yapmamışşş aaaaaÇok ayıp yok öle şey yaptım mis gibi derin araştırmaların sonucu Dedektif iş başındaydı ama çok vaktim yoktu dün yaptım margarincim yaa kusura bakma bayram olaylı ve yoğun geçti yoksa saha güzel yapardım
Telefonum dondu ben de çımıyo biley kaç sayfa ötede kaldıyazdıkların geliyorum dilaracım..
Ya keşke başımı kaşıcak vaktim kalmıyo margarinim ya çok bunaldım çok zorlanıyorum artıkbakalım neler yapmışsın artık yayınlancak yarın açıklanıcak . burada olun akşam girebiliyorsan bir yarım saatcikte olsa gel be kuzu..
çalışıyor musun sen canımYa keşke başımı kaşıcak vaktim kalmıyo margarinim ya çok bunaldım çok zorlanıyorum artık
Yapmayanlar vardı ama şuan son durum ne bilmiyorum sanırım tamamlandı gibi..Telefonum dondu ben de çımıyo biley kaç sayfa ötede kaldıNeyseee .. Yaptım ödevimi yapmayan var mı sona bi ben mi kaldım
Evet çalşıyom sabah 7 akşam 7 ;((çalışıyor musun sen canım
Aynen ben de çok merak ediyorummYapmayanlar vardı ama şuan son durum ne bilmiyorum sanırım tamamlandı gibi..
Aslında çok uzadı süre.
Kiminin haberi var kiminin yok =) Bitse de artık okusak şu yazılanları diye sabırsızlıkla bekliyorum
evli misin peki =)Evet çalşıyom sabah 7 akşam 7 ;((
Eveeet 1 sene 1 ay olduuevli misin peki =)
Oh maşallah daha yeni sayılırsınız o zaman =) Evet canım ben bekarım evliliğe adayımEveeet 1 sene 1 ay olduuSen bekarsın demi doğru yazdım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?