- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.481
iyiyim bende sosyetik arkadaşlarla sohbet muhabbet, bir yandan kv ile sohbet, Allah ne çene vermiş beee... herkese yetişiyorumIyiyim canim ne olsun, dinleniyorum biraz...sen nasilsin...
Bende yağsız ve tuzsuz yiyorum ama tatlıdan vazgeçmeye gönlüm el vermiyor
Bademi deniycem mutlaka, ekmek az tüketiyordum ama tamamen bırakmış olurum böylece, Bi tartıl bakalım belki dışarda 2 kilo eksik çıkarsın
pissBilmedim seni anlatıyordu
Öbür şarkı içinde teşekkür ederim bu arada :)
bende ayağımın altındaki ne diyodum allah seni napmasın kız çenen düşmüş senin yaiyiyim bende sosyetik arkadaşlarla sohbet muhabbet, bir yandan kv ile sohbet, Allah ne çene vermiş beee... herkese yetişiyorum
:) He valla çenem konusunda istediğini diyebilirsinbende ayağımın altındaki ne diyodum allah seni napmasın kız çenen düşmüş senin ya
Görüşürüz canım dikkat et kendineTamam simdi tartilmaya gidiyorum. Bugun olmasa bile yarin mutlaka.
Okula gidiyorum. Hadin aksama gorusuruk.
Valla olee kiz nazar degmesinNe kadar şanslıyız kızz
Olur ya yavaş yavaş
Aminn :) Göz koymasınlar bizim gibi iyi olsunlar, iyi kv bulsunlarValla olee kiz nazar degmesin
Kimi yerlerde onemli oluyor ama bencede en mantiklisi kimin gucu neye yetiyosa onu almasi sonucta evlendikten sonrada bi suru eksik cikiyor goc yolda duzelir mantigiAdet konuşmadık anneler bi yorganları konuştu o kadar, elimizden ne geliyorsa ikimiz birlikte yapçaz, annem yatakodası parasını ayırdı bana şimdiden bende nişanlıma bulaşık makinası çamaşır makinasını ben alayım sen buzdolabı televizyonu al dedim, nişanlımın maaşı benden fazla o yüzden öyle dedim ama ona kalırsa ben yaparım herşeyi dio olmaz dedim bende elimden geleni yapıcam birlikte olcak herşey dedim, salon oturma odası ayrı ayrı oluo ya ben öle yapmıcam bi salon yapıcam geniş olur inş evimiz ikimizde çalışıyoruz çnkü , bizim evdeki salon 10 sene toplasan 1 sene oturulmamıştır eskidi gitti...
Allah herkese nasip etsin canimAminn :) Göz koymasınlar bizim gibi iyi olsunlar, iyi kv bulsunlar
Kesinlikle öyle, o yüzden evden pek çıkmıyorumEv gibisi yok yaaa
Hele benim. Gibiler icin esim hadi artik sen git idare ederiz biz biraz dinlen dedi geldim bi dus aldim ayklarimi uzattim ohh mis bide yemek getiriverenim olsa benden iyisi yok suanKesinlikle öyle, o yüzden evden pek çıkmıyorum
Selam seninde gecmis bayramin mübarek olsunslmm hanımlarrödevimi yaptım geçmiş bayramınız kutlu olsun gelemedim uzun süre yollarda geçti tatil hepinizi öpüyorum
sağolSelam seninde gecmis bayramin mübarek olsun
Hdolsun bugun biraz yorulduk simdi dinleniyoruz sen nasilsinsağolbebiş ve sen nasılsınız?
Selam, Ödevini lucky ye yolla şimdi, yarın yayınlayacak ayrıca yarın burda ol :)slmm hanımlarrödevimi yaptım geçmiş bayramınız kutlu olsun gelemedim uzun süre yollarda geçti tatil hepinizi öpüyorum
Yazcaz bee patlamaşşşşşşş benim niye adım yok halaben burdan çıkmıom ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?