- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.501
DefolBen küstüm hepinize gidiyorum
Aynen cikis saati geldide ondan bu artistlikDefol
Çıkış saatin mi geldi, kime ayak yapıyon sen
O giderken biz dönüyorduk kimi kandırmaya çalışıyorsaAynen cikis saati geldide ondan bu artistlik
Valla sabh gordum daha gelmediler gormedim evdeyim birazdan da biz cikcaz yatarken gorursem iyiO giderken biz dönüyorduk kimi kandırmaya çalışıyorsa
Sen ne yaptın? Misafirlerinle nasıl gidiyor?
2 Haftayı böyle geçirirsinValla sabh gordum daha gelmediler gormedim evdeyim birazdan da biz cikcaz yatarken gorursem iyi
Cok kafa bizimkiler ya dun aksam hep beraber kahveciye gittik oturduk falan bole bizimkiler baba bi zararlari yok aksine faydalari var2 Haftayı böyle geçirirsin
Ii aksamlar canimıı aksamlar gızlar :)
hosgeldın margımm :)Ben geldim kimler var =)
hoşbulduk canım neler yapıyorsun =)hosgeldın margımm :)
calısıyorum canım senhoşbulduk canım neler yapıyorsun =)
Bende yeni geldim arkadaşın yanındaydım bakınıyorum öyle =)calısıyorum canım sen
gezentı senı :) dr gıtdesen gıtmez ama :)Bende yeni geldim arkadaşın yanındaydım bakınıyorum öyle =)
huhu dılaaraa napıyosun ?Huhuuuu
Elkremii iyiyim çay demledim misafirim var sen nasılsın napıyon baya oldu seni görmeyelihuhu dılaaraa napıyosun ?
Elkremii iyiyim çay demledim misafirim var sen nasılsın napıyon baya oldu seni görmeyelihuhu dılaaraa napıyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?