- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.201
Hmm iyi yapmışsın , Git ders çalış durma buralarda fazlaıyıyım canım bende :) gormusken slm verıp oyle cıkayım dedım de :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm iyi yapmışsın , Git ders çalış durma buralarda fazlaıyıyım canım bende :) gormusken slm verıp oyle cıkayım dedım de :)
Yok kız uyanık olan eşim kv değilSende nerenle dinliyon bugün beni bilmiyorum yani
Hee istermisin![]()
Belli bellidinlicek yerlerim ağrıyo ondannn...
![]()
tmm pınkım cıkıyorum sen kızmaHmm iyi yapmışsın , Git ders çalış durma buralarda fazla![]()
gulüü gulüü bacımtmm pınkım cıkıyorum sen kızmabalbocegi35 sanada slm kactım ben grsmek uzere sıze ıyı sohbetler kızlar
Ne yaptın kız akşama ?Belli belliAcıktım diye diye benide acıktırdın
![]()
BeğğğnnnKimler var![]()
hoşgeldin canım napıyorsunBeğğğnnn![]()
hoşgeldin canım napıyorsun
Ben işine yarar mıyım yokse beni görmekten bıktın mıKimler var![]()
Bende birşeyler atıştırdım ama şuan midem yanıyor resmennnKöpüşlerimle bahçedeki tavıklara hırlıyoruz terastan sen napıyosun![]()
aaaaa niye bıkayım ki aşk olsunBen işine yarar mıyım yokse beni görmekten bıktın mı![]()
Ne bilim sağına dönüyosun ben, soluna dönüyorsun benaaaaa niye bıkayım ki aşk olsun
Bende birşeyler atıştırdım ama şuan midem yanıyor resmennn
büyüdüler mi
önüme bakıyorum yine sen arkama dönüyorum yine yine senNe bilim sağına dönüyosun ben, soluna dönüyorsun ben![]()
Hıı hııı editör olmuşsun kuşum hayırlı olsun :)
Bende sabahtan beri yiyorum bi kaç haftadır çok iştahlıyım benimki dalga geçiyo artık o derece![]()
Ayy canım benim, ne tatlısın sen yaönüme bakıyorum yine sen arkama dönüyorum yine yine sen
iyi ki de sen
bu internetim gidip geliyor benim deli oluyorum!
Ay en son 56ydım ama şuan bilmiyorum bi 60 olmuşumdur abartısız neyse veririm ya çok çalıştım bu ara totomu yaya yaya yiyorum işte ne varSağolasım persom ..
En son 57 kiloydun şimdi kaç kilosun kız
Kotalı kullanmıyorum ki ben canım , bundan önceki modemim şiddetli yağmur şimşekten dolayı elektrikler kesilmişti.Ayy canım benim, ne tatlısın sen ya
Müşteri hizmetlerini arayıp bildirsene, kotan dolmuşsa da yavaşlar, film falan çok izliyormusun?