- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.181
Iklima hanne diye konustuk bakiyoruz haa eski degisik fikirlere acigizHihih
Ablayım ozaman isim buldunuz muu ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iklima hanne diye konustuk bakiyoruz haa eski degisik fikirlere acigizHihih
Ablayım ozaman isim buldunuz muu ..
gelsin yapalımmm hani bakim göstersin boyunu düdükAllahım Ya Rabbim neyi anlamadın kız?? @rabia01 var benim belalım, Sana dalacak, sen benimsin senle benden başkası uğraşamaz dedi, senle düello yapacak![]()
beceriksiz , kv olsam onu yolardım, süpürge ederdimm benn ahh ahPinkomda kv cagirir yaptirir
Yazmazsan giderim tabi birşey yazıyorum 1 saat sonra cevap veriyorsunana herkes gitmiş![]()
yemek yedim ben hala açım amaYazmazsan giderim tabi birşey yazıyorum 1 saat sonra cevap veriyorsun![]()
Kim kimi yoluyor arkamda kapı gibi kocam varbeceriksiz , kv olsam onu yolardım, süpürge ederdimm benn ahh ah![]()
Bilmem artık öyle dedi kim kazanırsa onun olcamgelsin yapalımmm hani bakim göstersin boyunu düdük![]()
Markete gittik geldik :)yemek yedim ben hala açım amasen nereye gittin?
Kim kimi yoluyor arkamda kapı gibi kocam var
Bilmem artık öyle dedi kim kazanırsa onun olcamO geceleri giriyor, denk gelmiyorsunuz, denk gelseniz iyi bir kavga izlerdik
![]()
Markete gittik geldik :)
Benimki uyanık çıktı zaten, 2 haftada nişanı düğünü halletti koç getir demeye fırsat bırakmadıben kv döverimde severimdeyok sana koç moç
![]()
mood aldım seversin mibana ne aldın ?
pınkosum napıyosun nasılsın :)mood aldım seversin mi![]()
İyiyim kv ile oturuyoruz, sen napıyorsun nasılsınpınkosum napıyosun nasılsın :)
ıyıyım canım bende :) gormusken slm verıp oyle cıkayım dedım de :)İyiyim kv ile oturuyoruz, sen napıyorsun nasılsın![]()
Benimki uyanık çıktı zaten, 2 haftada nişanı düğünü halletti koç getir demeye fırsat bırakmadı![]()
piskolata diyosunnnnmood aldım seversin mi![]()
kv yanında sen uyanık diyon karıya abowww ver hemen kv denle konuşçam benİyiyim kv ile oturuyoruz, sen napıyorsun nasılsın![]()
Yok kız uyanık olan eşim kv değilkv yanında sen uyanık diyon karıya abowww ver hemen kv denle konuşçam ben![]()
Hee istermisinpiskolata diyosunnnn![]()