- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.121
Hepiniz marga koyun çocuklarınırın ruhu ganstarlar gibi olsun hıhBen koyayım mı
Marda diil öbürünü kayardımHepiniz marga koyun çocuklarınırın ruhu ganstarlar gibi olsun hıh
Böcük seninle uğraşamıyorum nerdesin??Sen bugün geç kaldın bakıyorum dasence nasıl bize yeğen verebilcen mi bakim
Allah hayırlı evlat nasip etsinde benim oğlum olur boşuna kız isimlerine odaklanmayayımManga koy sen mangaaaa
Nazli kzim kendini pek gostermedi ki azcik bi yerini gordum eliyle agzini kapatmis bu gidisle ben bunun adini nazli koycam bildigin gibi degil
Cikmadi daha canim burdaki cihazda skinti cikmis diger subeye gitmis 1saaate kadar ariycaklar bebde merak ediyorum
Valla benim yiğenimin adı naz, kız adını taşıyor, zor bi çocukOnu gördüğümüz zamanlarda çocuk yapmayalım diyoruz
Hepiniz marga koyun çocuklarınırın ruhu ganstarlar gibi olsun hıh
burcu ne olacak büyük ihtimal kızının?
hayırlısı olsun.
pinko bayramda hoşuma giden bişey oldu onu anlatayım sana o geldi şimdi aklıma.
eşimin 1.sınıfa giden yiğeni var, işte görümcem ben ve eşimin yiğeni oturuyoruz, görümcemle konuşuyoruz ordan burdan.
bende bir test yaptım benim için ideal çocuk sayısı 2ymiş o teste göre dedim, yiğeni döndü bana dediki ama senin daha 1tane bebeğin yokki 2nasıl oluyor dedi: ))))
ayyy yerlere yattım gülmekten pinko
canım yay veya oğlak olcak baklım ay yiğenine çok güldüm yaburcu ne olacak büyük ihtimal kızının?
hayırlısı olsun.
pinko bayramda hoşuma giden bişey oldu onu anlatayım sana o geldi şimdi aklıma.
eşimin 1.sınıfa giden yiğeni var, işte görümcem ben ve eşimin yiğeni oturuyoruz, görümcemle konuşuyoruz ordan burdan.
bende bir test yaptım benim için ideal çocuk sayısı 2ymiş o teste göre dedim, yiğeni döndü bana dediki ama senin daha 1tane bebeğin yokki 2nasıl oluyor dedi: ))))
ayyy yerlere yattım gülmekten pinko
geçen gün benimde aklıma geldi yaa aynen biz saf büyüdkŞimdi ki çocuklar zehir gibi Biz mal gibi büyümüşüz, uslu çocuk olursak şirinleri görcez diye
siz bence bahaneye bakıyonuz haaaValla benim yiğenimin adı naz, kız adını taşıyor, zor bi çocukOnu gördüğümüz zamanlarda çocuk yapmayalım diyoruz
ben tutruyomuş marga olcak diye bizimkiler o ne bee der artıkgöbek adını da marga koy koymazsan konuşmammmm
Şimdi ki çocuklar zehir gibi Biz mal gibi büyümüşüz, uslu çocuk olursak şirinleri görcez diye
Birazcık öyle tabi :) Ama seni hiç korkutmadı, sürekli ağlayan şımarık huysuz çocuklar?siz bence bahaneye bakıyonuz haaa
canım yay veya oğlak olcak baklım ay yiğenine çok güldüm ya
zehir gibiler maşallah folik zeki yapıyormuş çocukları diye duymuştumaynen: )
annesi demişki bak demiş öğretmenin evi kamerayla izliyor ödevini yapmazsan görür demiş, o da demişki hıh sanki inandımda demiş: ))))))
biz olsak kamera nerdeki acaba derdik kesin.....
bende çocukken bu kadar çitleğin kabuklarını nasıl yapıştırıyorlar tek tek derdim,
allah vergisi olduğunu bilmezdim: )
çocuk bu canım elbet ağlıycak geçen konuştuk ya sen nasıl büyütrsen çocuk öle olurBirazcık öyle tabi :) Ama seni hiç korkutmadı, sürekli ağlayan şımarık huysuz çocuklar?
ben tutruyomuş marga olcak diye bizimkiler o ne bee der artık
bugun drla öle tartıştık durduk isim konusunda ben yolda görsem adını söylese türk oldunu düşünmem dio adamsu ismini çok seviyorum ben: )
bugun drla öle tartıştık durduk isim konusunda ben yolda görsem adını söylese türk oldunu düşünmem dio adam
dersler dersler ygs aöl sınavlarına devam çalışmayahoşbuldum teşekkür ederim: )
nasılsın görüşmeyeli?
uyuma saat kaç olduBenle neden ilgilenen yokuyumaya devam mı edeyim
hoşbulduk tatlım :) daha geometriye geçmedimHoşgeldin canım , bende dün kuzenime geometriden bir sürü soru çözdüm , uzun zamandır çözmeyince iki saatte beynimi yitiriyordum valla, benimki aramasa hala çözerdik herhalde..
SelammSelam milletbiz hastaneden ciktik simdi evimize geciyoruz
olabilir bakHepiniz marga koyun çocuklarınırın ruhu ganstarlar gibi olsun hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?