- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.141
dersler dersler ygs aöl sınavlarına devam çalışmayaiyi yani :)
sen nasılsn
uyuma saat kaç oldunasılsınn :)
hoşbulduk tatlım :) daha geometriye geçmedimşuan matematikle uğraşıyorum
karışık ya çözüyorum tamm sonra karışıyr sonra tekrar düzeltiyorum matematikle limoni limoni arada orta şeker gidiyoruz ya neyseaçık lise sınavları olmasa dha rahat olurdum ama bakcaz artık
geometri o derecemi zor ya
Selammnasılmış bebiş :)
olabilir bak
dersler dersler ygs aöl sınavlarına devam çalışmayaiyi yani :)
sen nasılsn
karışık ya çözüyorum tamm sonra karışıyr sonra tekrar düzeltiyorum matematikle limoni limoni arada orta şeker gidiyoruz ya neyseaçık lise sınavları olmasa dha rahat olurdum ama bakcaz artık
olabilir bak
İyiyim canım kv var oturuyoruz öyleee :) Sen napıyosun nasılsındersler dersler ygs aöl sınavlarına devam çalışmayaiyi yani :)
sen nasılsn
olabilir bak
bi geçeyimde geo dersine :) =)geometriyi bulmaca çözer gibi çözeceksin =)
sağol cnm :)kolay gelsin ozaman.
bende iyiyim şükür teşekkürler canım.
iyiym tatlmm alışverişden geldim şimdi birz nette geziyorum sonra direk ders başına ayy bi geçemdim zatn şu ders başınaİyiyim canım kv var oturuyoruz öyleee :) Sen napıyosun nasılsın
Geçtim geçicemle olmaz, pat diye kalkbi geçeyimde geo dersine :) =)
sağol cnm :)
:)
iyiym tatlmm alışverişden geldim şimdi birz nette geziyorum sonra direk ders başına ayy bi geçemdim zatn şu ders başına
adam tuturmuş elif ismine koymıycam dedim ablam ko ya diyo bende hocam sen koysaydın ya kızına diyorum sen bana bakma bize akıl veren olmadı böle diona alaka: ))))
istisnalar kaideyi bozmaz sizin gibi mesela dermişsin sende: )
maşallah iyiymiş 925g olmuşdersler dersler ygs aöl sınavlarına devam çalışmayaiyi yani :)
sen nasılsn
olabilir bak
akşam sizde mi kaldıİyiyim canım kv var oturuyoruz öyleee :) Sen napıyosun nasılsın
doğru diyorsunn :) :)Geçtim geçicemle olmaz, pat diye kalk
maşALLAH canımmaşallah iyiymiş 925g olmuş
Evet, Geldiği zaman 1 2 gün kalıyor, evde yanlız napcak ki gidip, sıkılıyordur yanlızakşam sizde mi kaldı
tabi canım benimkiler bugun gelcek yaklaşık bi 15 gün kadar kalcak gibilerEvet, Geldiği zaman 1 2 gün kalıyor, evde yanlız napcak ki gidip, sıkılıyordur yanlız
Uzaktan mı geliyorlar? Yardımcı oluyorsa iyi. Seninde sorunun yok eşinin ailesiyle demi :)tabi canım benimkiler bugun gelcek yaklaşık bi 15 gün kadar kalcak gibiler
ayyy ben yemek tariflerine dalmış gitmişim, evde olucam şimdi varya mutfağa dalıp neler yaparımmm offfBöcük seninle uğraşamıyorum nerdesin??
uzaktan canım 10dklık mesafedenUzaktan mı geliyorlar? Yardımcı oluyorsa iyi. Seninde sorunun yok eşinin ailesiyle demi :)
Hiç tipim değilsinayyy ben yemek tariflerine dalmış gitmişim, evde olucam şimdi varya mutfağa dalıp neler yaparımmm offf
İyi o zaman öteki türlü hergün bdv de konunu okurdukuzaktan canım 10dklık mesafedenyok öle değil canım bizimkiler evi tadilata soktular da kulanılmaz halde olcak o yüzden bizde kalcaklar iyi iyi allah nazardan saklasın bitanedir ikiside
Tamam canım resim istiyorummm sarışın halini merak ettim =) görüşürüz öptüm
Kız sen ne ara hamile oldun da doğurucan tanrım inanamıyorummaşallah iyiymiş 925g olmuş
öle olsa bile siz varken bdvye ne die konu açım beeHiç tipim değilsinBen mecburiyetten yapıyorum sevmiyorum mutfakla uğraşmayı
İyi o zaman öteki türlü hergün bdv de konunu okurduk
bende her zaman sevmiyorum ama aç olduğum zaman marifetimi gösteririm mutfakta , şuan canımm soslu tavuk , fellah köftesi, köstebek pastası, köri tavuk çektiiiii alammmmmmmmmmmmmmmmmmm ya dayenemeyommmmmmmmm aaaaaayyyHiç tipim değilsinBen mecburiyetten yapıyorum sevmiyorum mutfakla uğraşmayı
İyi o zaman öteki türlü hergün bdv de konunu okurduk
yoksun ortalıkta canımmm 6 ay oldu işte şurda 3 ayımız kaldı kızımız olcak inşallahKız sen ne ara hamile oldun da doğurucan tanrım inanamıyorum
Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?