- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.101
Benle neden ilgilenen yokuyumaya devam mı edeyim
![]()
gıdıkla beni diyorsuuuun: )

tamam ozaman bak bu parça benden sana gelsin: )

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benle neden ilgilenen yokuyumaya devam mı edeyim
![]()
Hoşgeldin canım , bende dün kuzenime geometriden bir sürü soru çözdüm , uzun zamandır çözmeyince iki saatte beynimi yitiriyordum valla, benimki aramasa hala çözerdik herhalde..sağol canımyanii öylede ama zorda kendi başına yapmak özellikle ygs sınavına çalışmak
![]()
Neden diyet yapıyosun ki hamilelikte yine alcan, doğumdan sonra yap olmaz mı :)
Selam milletbiz hastaneden ciktik simdi evimize geciyoruz
Bebeğin el salladı mıSelam milletbiz hastaneden ciktik simdi evimize geciyoruz
Oyyyyy kimleri görüyorum napıyorsun kuzummmm =)
gıdıkla beni diyorsuuuun: )
tamam ozaman bak bu parça benden sana gelsin: )
Hahaha hiç değişmemişsinnn =) bende ne yapayım saçlarıma yağ sürücemmm sonra da bir duşa girip rahatlarım öyle işte bildiğin gibi =)Geleni yapıyorum diye iğrençleşirmişimhahah
İyiyim sen napıyosun kuzucummm :)
Nazli kzim kendini pek gostermedi ki azcik bi yerini gordum eliyle agzini kapatmis bu gidisle ben bunun adini nazli koycam bildigin gibi degilBebeğin el salladı mı![]()
Ama bana parça gelmediTeşekkür edeyim yinede uğraşmışsın o kadar
![]()
Aman aman çocuk isminide taşıyor haberin olsunNazli kzim kendini pek gostermedi ki azcik bi yerini gordum eliyle agzini kapatmis bu gidisle ben bunun adini nazli koycam bildigin gibi degil
Yok canım değiştim sarışın oldum ay ölmeliyimmHahaha hiç değişmemişsinnn =) bende ne yapayım saçlarıma yağ sürücemmm sonra da bir duşa girip rahatlarım öyle işte bildiğin gibi =)
Cikmadi daha canim burdaki cihazda skinti cikmis diger subeye gitmis 1saaate kadar ariycaklar bebde merak ediyorumhadi geçmiş olsun, sonuç ne?
Türkiye de kısırlık %20 artmış, obeziteden dolayı, bencede dikkat et ben espirisini yapıyorum zaten. Diyet yaparız olmadı gene Lucky nin dersler hafiflesin :)normal kiloda bir hamilelik geçirebilmek için: )
biraz fazlalığım var tatlım...
bir 15kg daha gitmesi lazım....
kilo her zaman risk zarar....
Tamam canım resim istiyorummm sarışın halini merak ettim =) görüşürüz öptümYok canım değiştim sarışın oldum ay ölmeliyimm
Hihih dışarda işim var geldiğimde burda olun hee saçlarına kurban :öpücük:
Kiz bildigin gibi degil ya gecen ayrintiliya gittik dr gostermiyo bi daha gel dedi babasi elini koyar hic kipirdamaz bole bi nazli buAman aman çocuk isminide taşıyor haberin olsun![]()
göbek adını da marga koy koymazsan konuşmammmmNazli kzim kendini pek gostermedi ki azcik bi yerini gordum eliyle agzini kapatmis bu gidisle ben bunun adini nazli koycam bildigin gibi degil
Valla benim yiğenimin adı naz, kız adını taşıyor, zor bi çocukKiz bildigin gibi degil ya gecen ayrintiliya gittik dr gostermiyo bi daha gel dedi babasi elini koyar hic kipirdamaz bole bi nazli bu![]()
Ben koyayım mıgöbek adını da marga koy koymazsan konuşmammmm![]()