- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.201
Hıııı enişte beyle ilgileniyorsun anladımmmm sen napıyorsun bayramda =)Burdayımmm :) Kocam evde malum
hiii aklımın ucundan bile geçmediiiiLaf mı sokuyon kız bana
:)Böğürtlen kışı daha yeni geldi , anca okurum yavaş yavaş bayrama yayarımm =)
Seni gorsem kabus mu olur kiz bosver hayir olsun diip gecelimHayırdır inşallah , ne gördün ki =) yoksa beni mi gördün kız
Senin gitcen yok atla gel ben seni gotureyimgiderim bi ara
Aynen öyle :) Gezmeye gideriz heraldeHıııı enişte beyle ilgileniyorsun anladımmmm sen napıyorsun bayramda =)
Bana mı öyle geldihiii aklımın ucundan bile geçmediiii
:)
bende direnişi bugün olmadı yarın bitiririmm :) ondan sonra bakmam lazım hangisini okuyayım diye
sana öyle gelmiştirrBana mı öyle geldiNapıyonuz bakalım
İstanbul da bayram mı varki heyecanı olsun :) Hiç yok valla benimkine hadi annene gidelim kadın belki özeniyordur orda kalalım diyorum gelmiyor, ruhsuzsana öyle gelmiştirr
napim takılıyorum öylesine canım sıkıldı kitap okurum sonra belkii :)
yarın bayram heyecan varmı
:) aslında gitmek iyi olurİstanbul da bayram mı varki heyecanı olsun :) Hiç yok valla benimkine hadi annene gidelim kadın belki özeniyordur orda kalalım diyorum gelmiyor, ruhsuz
Pardon unutmusum bendekinden bi de sende oldugunu bak bende sabahtan bari tertemiz etti. Evi aksam eser kalmiycak bu halindenBugün benimki evde10 çocukla eşdeğer
Benim ki sevmez bir yere gitmeyi, söz konusu kendi ailesi de olsa aynı :):) aslında gitmek iyi olur
eskiden bayramların tadı olurmuş nedense bana göre şu son yıllarda ne arifenin ne bayramın tadı var olsa oda bir kaç saatliğine olur sanrm
seninki niye gitmiyorki :)
Hepimiz aynı adamlarla evliyiz, isimleri farklı sadece :)Pardon unutmusum bendekinden bi de sende oldugunu bak bende sabahtan bari tertemiz etti. Evi aksam eser kalmiycak bu halinden
Al benden de o kadar ama bazen ben benimkine sukrediyorum gecen gelen arkdasimin kocasi cok fena durmadan kiza is cikartir onu yapiyom bunu yapiyom diyeHepimiz aynı adamlarla evliyiz, isimleri farklı sadece :)
Gözümü açamıyorum kuzu yaaaKimse yok mu
Niyeymiş oGözümü açamıyorum kuzu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?