- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.181
Bende iyiyim canım bankadan geldim , bir şeyler hazırladım babamla kahvaltı yaptık =)iyiyim pamuk şekerimm
sen nasılsın![]()
senden naber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim canım bankadan geldim , bir şeyler hazırladım babamla kahvaltı yaptık =)iyiyim pamuk şekerimm
sen nasılsın![]()
aaaa neyin vardı tatlımSabh kotuydum simdi iyiyim kuzum sen nasilsin
Gordum kabusun etkisinden cok aglamisim gercekten basim ve gozum cok agriyoduaaaa neyin vardı tatlım
oo afiyet olsun canım :)Bende iyiyim canım bankadan geldim , bir şeyler hazırladım babamla kahvaltı yaptık =)
senden naber
Hayırdır inşallah , ne gördün ki =) yoksa beni mi gördün kızGordum kabusun etkisinden cok aglamisim gercekten basim ve gozum cok agriyodu![]()
sagolasın canım. belim çok ağrıyor ya ben yürümeye gelemiyorum ya..oo afiyet olsun canım :)
bende netten oyun indirdim takılıp durdu daha doğrusu bilgisayarım yavaşladı kapattım![]()
niye canımsagolasın canım. belim çok ağrıyor ya ben yürümeye gelemiyorum ya..
hayır genelde yürüyünce oluyor birde yollar bozuk araçta bir sağa bir sola sallanıyorum ondan böyle oluyor benceniye canımbelin için doktora gittinmi :/
bayramda napıyorsun kızniye canımbelin için doktora gittinmi :/
hımm sen bence yinede bir doktora git istersen canımhayır genelde yürüyünce oluyor birde yollar bozuk araçta bir sağa bir sola sallanıyorum ondan böyle oluyor bence
giderim bi arahımm sen bence yinede bir doktora git istersen canım
bayramdaa evdeyim kuzum 1. gün ve 2. gün bilmiyorumda geriye kalan %90 evdeyimbayramda napıyorsun kız
bende evdeyim kitap okuyacağımmmbayramdaa evdeyim kuzum 1. gün ve 2. gün bilmiyorumda geriye kalan %90 evdeyim
sen napiyorsun cnm
hangi kitapları okuyacaksın listende ne varbende evdeyim kitap okuyacağımmm![]()
Burdayımmm :) Kocam evde malumPinkoşum nerelerdeee![]()
Laf mı sokuyon kız banaTünaydınn![]()
![]()
Bugün benimki evdeGunaydin nerde kaldin bakim
Hoşgeldin balim
Böğürtlen kışı daha yeni geldi , anca okurum yavaş yavaş bayrama yayarımm =)hangi kitapları okuyacaksın listende ne var![]()