- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.201
Hıııı enişte beyle ilgileniyorsun anladımmmm sen napıyorsun bayramda =)Burdayımmm :) Kocam evde malum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıııı enişte beyle ilgileniyorsun anladımmmm sen napıyorsun bayramda =)Burdayımmm :) Kocam evde malum![]()
hiii aklımın ucundan bile geçmediiiiLaf mı sokuyon kız bana![]()
:)Böğürtlen kışı daha yeni geldi , anca okurum yavaş yavaş bayrama yayarımm =)
Seni gorsem kabus mu olur kiz bosver hayir olsun diip gecelimHayırdır inşallah , ne gördün ki =) yoksa beni mi gördün kız![]()
Senin gitcen yok atla gel ben seni gotureyimgiderim bi ara![]()
Aynen öyle :) Gezmeye gideriz heraldeHıııı enişte beyle ilgileniyorsun anladımmmm sen napıyorsun bayramda =)
Bana mı öyle geldihiii aklımın ucundan bile geçmediiii
:)
bende direnişi bugün olmadı yarın bitiririmm :) ondan sonra bakmam lazım hangisini okuyayım diye![]()
sana öyle gelmiştirrBana mı öyle geldiNapıyonuz bakalım
İstanbul da bayram mı varki heyecanı olsun :) Hiç yok valla benimkine hadi annene gidelim kadın belki özeniyordur orda kalalım diyorum gelmiyor, ruhsuzsana öyle gelmiştirr
napim takılıyorum öylesine canım sıkıldı kitap okurum sonra belkii :)
yarın bayram heyecan varmı![]()
:) aslında gitmek iyi olurİstanbul da bayram mı varki heyecanı olsun :) Hiç yok valla benimkine hadi annene gidelim kadın belki özeniyordur orda kalalım diyorum gelmiyor, ruhsuz![]()
Pardon unutmusum bendekinden bi de sende oldugunu bak bende sabahtan bari tertemiz etti. Evi aksam eser kalmiycak bu halindenBugün benimki evde10 çocukla eşdeğer
![]()
Benim ki sevmez bir yere gitmeyi, söz konusu kendi ailesi de olsa aynı :):) aslında gitmek iyi olur
eskiden bayramların tadı olurmuş nedense bana göre şu son yıllarda ne arifenin ne bayramın tadı var olsa oda bir kaç saatliğine olur sanrm
seninki niye gitmiyorki :)
Hepimiz aynı adamlarla evliyiz, isimleri farklı sadece :)Pardon unutmusum bendekinden bi de sende oldugunu bak bende sabahtan bari tertemiz etti. Evi aksam eser kalmiycak bu halinden![]()
Al benden de o kadar ama bazen ben benimkine sukrediyorum gecen gelen arkdasimin kocasi cok fena durmadan kiza is cikartir onu yapiyom bunu yapiyom diyeHepimiz aynı adamlarla evliyiz, isimleri farklı sadece :)
Gözümü açamıyorum kuzu yaaaKimse yok mu![]()
Niyeymiş oGözümü açamıyorum kuzu yaaa![]()