- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.121
Senin feministliğini sevsinler. Eşitliğe ne oldu
Yarın burda da tatil neyin havasını attınNeyse hanimlar ben kacayimYarin burda tatil, Kralda iki Prenste evde Sabahin köründe ayakta olacazzzz
Olabilir vallah, hic merak etmedim otaraflari ama degisik iyi olurbayernde ben varim gezmek istersen bayern bögesini gelirsin yanimaberaber cirit atariz
Neyse hanimlar ben kacayimYarin burda tatil, Kralda iki Prenste evde Sabahin köründe ayakta olacazzzz
Kadınların ezilmesine bende üzülüyorum, ezen babam olsa tepki veririm. Ama doğruya doğru bazı kadınlar varkiiiiiikadinlar dedinmi bana esitlik yok olur,sade erkekler icin gecerli o söz
Ne havasi beeeYarın burda da tatil neyin havasını attınTabi biz öğleden sonra uyancaz
Olabilir vallah, hic merak etmedim otaraflari ama degisik iyi olur
Hava atıyormuşsun gibi geldiNe havasi beeeOnu atan sensin Almanyaya tatil ama bana yarin full time job
Sende cocuk varmiydipazartesiye kadar evde herkesneyseki cumartesi carsilar acik yine
Kadınların ezilmesine bende üzülüyorum, ezen babam olsa tepki veririm. Ama doğruya doğru bazı kadınlar varkiiiiii
Hava atıyormuşsun gibi geldihavanı alayım dedim pardon yanlış alarmmıydı
Hadi ordan mesela ben erkek olsam sende benim karım olsan, günde 3 posta döverdimnolursa olsun isterse sirret olsun ben gibi herzaman haklidirlar
Sende cocuk varmiydi
bencede iyi olur,herzaman beklerimgelmek istediginde özel mesaj at yilbasina yakin burayi cok güzel süslüyorlar
Bana bugün tatildi, bide okullar iki hafta tatile giriyor büyük evde olacak, neyin havasindab bahsediyon sen, havam sönmüs benimHava atıyormuşsun gibi geldihavanı alayım dedim pardon yanlış alarmmıydı
Hadi ordan mesela ben erkek olsam sende benim karım olsan, günde 3 posta döverdimMillet elimi ayağımı öperdi
Allah bagislasinevet 2 kizim 1 oglum var ama ikisi büyük ufak kizim 3 yasinda
ya senin
Vallah bende beklerim, butarafa geldin mi haber ver bi görüsme ayarliyalim
Bana bugün tatildi, bide okullar iki hafta tatile giriyor büyük evde olacak, neyin havasindab bahsediyon sen, havam sönmüs benim
Tamam kızz üzüldüm laf soktuğumaVallah bende beklerim, butarafa geldin mi haber ver bi görüsme ayarliyalim
Bana bugün tatildi, bide okullar iki hafta tatile giriyor büyük evde olacak, neyin havasindab bahsediyon sen, havam sönmüs benim
İşte hiç bilemiycez orasınıo dayak yiyen sen olmayaydin sakin
pink cadisi bende kaciyorum korku filmlerim bekler beni
Allah bagislasinBenimde iki oglum var biri 7 bucuk biri 2 bucuk
Tamam kızz üzüldüm laf soktuğuma
İşte hiç bilemiycez orasınıTamam şekerim yine bekleriz. Öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?