- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.101
Hic affetmem donuna kadar alirim sonrada bi güzel savururummmtazminatdan bizede birseyler verirsen neden olmasin
Ben korurum valla haketmeyin kardeşimerkek milletinimi koruyacagizyasasin feministlik
almanyadayim,burda bosanilan kocalar maf oluyorSen yurtdisindanmiydin? Neresi?
Hic affetmem donuna kadar alirim sonrada bi güzel savururummm
almanyadayim,burda bosanilan kocalar maf oluyorkadin haklari cok
Ben korurum valla haketmeyin kardeşimHaklıya hakkını teslim ederim kusura bakmayın
Görmemmibizide görürsün demi
El insaf bazı kadınlara biz dayanamıyoruz elime geçirsemde dövsem diyoruz beçere adamlar nasıl dayansınbayanlar hic bir zaman hak etmezerkeklere ne yapsan haktir
zaten yakinmissin bana tazminati alinca bana söyle dakikada yanindayimGörmemmi
NRW bölgesi, peki ya senaaaa neresinden
El insaf bazı kadınlara biz dayanamıyoruz elime geçirsemde dövsem diyoruz beçere adamlar nasıl dayansın
NRW bölgesi, peki ya sen
Söz ile Uslanmayanı Etmeli Tekdir, Tekdir ile Uslanmayanın Hakkı Kötektir.. 1 kerelik deneyi versin birşey olmazartik mecbur dayanacaklar elleri mahkumya bosanacak ya dayanacak
TR le kiyaslarsan evet yakin sayilirizbayern bölgesi fazla uzak degilmisiz,tatillerde bulusuruz zamanimiz olursanrw akrabalarimiz var ama nadir ugruyoruz
Söz ile Uslanmayanı Etmeli Tekdir, Tekdir ile Uslanmayanın Hakkı Kötektir.. 1 kerelik deneyi versin birşey olmaz
Senin feministliğini sevsinler. Eşitliğe ne oldubenimki SIKIyorsa denesin neler oluyor görür
siddete karsiyim heleki erkeklerin bayanlara siddet uygulamasiaama kadinlar dövebilir
TR le kiyaslarsan evet yakin sayilirizVallah beklerim ozaman benim bayernda tanidigim yok Seni burda agirliycam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?