- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.141
Neden korkayım gidip kocamı uyandırırım başımda nöbet tutarkorku filminden sonra gelir seni korkuturum belki
iyi geceler cadi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden korkayım gidip kocamı uyandırırım başımda nöbet tutarkorku filminden sonra gelir seni korkuturum belki
iyi geceler cadi![]()
INSALLAH zamanim oldugunda gelmeye calisirim
bizim burda yat tatili biteli 2 hafta oluyor,bizde herbstferien bu ayin sonunda galiba
Tamam kızz üzüldüm laf soktuğuma
İşte hiç bilemiycez orasınıTamam şekerim yine bekleriz. Öptüm seni
![]()
ALLAH bagislasin ogluslarini![]()
gercekte olsa hesap ödeme cezasi verirdikkebablari götürürdük mideye cift porsiyon rahatca
ne cezasi bilemedimkikendini banlatma cezasi
![]()
Delil olarakta sizleri sunarim
Ama benim cocuklarim var
Nafaka nekadar baglarlar
Kinama seninde basina gelirse görürsün![]()
İyi geceler canımHadi iyi geceler
Luckyde iyice telde lak laka daldi galiba![]()
bastan öyle saniyordum sonralari dobralini anladim
simdi uslusun banlar uslandirdi![]()
pazartesiye kadar evde herkesneyseki cumartesi carsilar acik yine
Neden ki Müslümanları hesaba katmıyorlar mı?Biz de tatil yok. Hatta okul var.![]()
Banlanma hoşuma gitti benimde, seçeceğimiz birine bulaştırırdıkRabia korku filmine mi daldi yine.
Dilayi da cikacakken mi yakaladim.
Pinko nerdesin. Ceza bulamamissiniz.![]()
Neden ki Müslümanları hesaba katmıyorlar mı?
Hangimiz öyleyiz ki :) Büyük şehirlerde bayram havası yok zaten, çocukluğumda kaldı o kavramlar :) Benim için bayram eşimle tatilHayir bunlarin gunleri farkliama zaten ben bayram meraklisi degilim.
![]()
Banlanma hoşuma gitti benimde, seçeceğimiz birine bulaştırırdık
100 sayfa çok gibi 50 olsun, ceza bitene kadarda ilk sayfada cezalı yada dönek yazsın yazsın adının başında![]()
Hangimiz öyleyiz ki :) Büyük şehirlerde bayram havası yok zaten, çocukluğumda kaldı o kavramlar :) Benim için bayram eşimle tatil![]()
Ceza dediğin caydırıcı olmalı demiSen banlanmadigin icin bilemiyorsun tabi.
Yok kiz oyle rencide edici cezalar degil de , baska turlu ceza gerek ama gelmiyor iste aklima. Aslinda geliyor da yapan olur mu bilmem.![]()
Ceza dediğin caydırıcı olmalı demiSenin aklındaki ne?
Valla canım ne desem olmayacak, toplu yapıldığından katledilme gibi görünüyor olsada, ihtiyacı olanlara dağıtılıyor olması, et yiyemeyenlerin yiyor olması güzel.Hayvanlardan dolayi daha hassasim bu bayrama karsi.![]()
Valla canım ne desem olmayacak, toplu yapıldığından katledilme gibi görünüyor olsada, ihtiyacı olanlara dağıtılıyor olması, et yiyemeyenlerin yiyor olması güzel.
Günaydın hatun :)Günaydın hanımlar![]()