- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.101
Hic affetmem donuna kadar alirim sonrada bi güzel savururummmtazminatdan bizede birseyler verirsen neden olmasin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic affetmem donuna kadar alirim sonrada bi güzel savururummmtazminatdan bizede birseyler verirsen neden olmasin![]()
Ben korurum valla haketmeyin kardeşimerkek milletinimi koruyacagizyasasin feministlik
![]()
almanyadayim,burda bosanilan kocalar maf oluyorSen yurtdisindanmiydin? Neresi?
Hic affetmem donuna kadar alirim sonrada bi güzel savururummm![]()
almanyadayim,burda bosanilan kocalar maf oluyorkadin haklari cok
![]()
Ben korurum valla haketmeyin kardeşimHaklıya hakkını teslim ederim kusura bakmayın
![]()
Görmemmibizide görürsün demi![]()
El insaf bazı kadınlara biz dayanamıyoruz elime geçirsemde dövsem diyoruz beçere adamlar nasıl dayansınbayanlar hic bir zaman hak etmezerkeklere ne yapsan haktir
![]()
zaten yakinmissin bana tazminati alinca bana söyle dakikada yanindayimGörmemmi![]()
NRW bölgesi, peki ya senaaaa neresinden![]()
El insaf bazı kadınlara biz dayanamıyoruz elime geçirsemde dövsem diyoruz beçere adamlar nasıl dayansın![]()
NRW bölgesi, peki ya sen![]()
Söz ile Uslanmayanı Etmeli Tekdir, Tekdir ile Uslanmayanın Hakkı Kötektir.. 1 kerelik deneyi versin birşey olmazartik mecbur dayanacaklar elleri mahkumya bosanacak ya dayanacak
![]()
TR le kiyaslarsan evet yakin sayilirizbayern bölgesi fazla uzak degilmisiz,tatillerde bulusuruz zamanimiz olursanrw akrabalarimiz var ama nadir ugruyoruz
Söz ile Uslanmayanı Etmeli Tekdir, Tekdir ile Uslanmayanın Hakkı Kötektir.. 1 kerelik deneyi versin birşey olmaz![]()
Senin feministliğini sevsinler. Eşitliğe ne oldubenimki SIKIyorsa denesin neler oluyor görür
siddete karsiyim heleki erkeklerin bayanlara siddet uygulamasiaama kadinlar dövebilir
![]()
TR le kiyaslarsan evet yakin sayilirizVallah beklerim ozaman benim bayernda tanidigim yok
Seni burda agirliycam o zaman
![]()