- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Bende 27 den gun aldim. Kendimi yasli gibi hissettim bak simdi
Kaça kadar yapcan? Çok güzel olmuş o, başka ne yapcan:)Ve sekinci sosyetikimiz margarikotindir arkadaslar.Ilk sayfaya eklenmistir.
O degil de Allah icin 26 bin mesaji yazdin mi harbidenEmekli oldum ben
Ve sekinci sosyetikimiz margarikotindir arkadaslar.Ilk sayfaya eklenmistir.
Kaça kadar yapcan? Çok güzel olmuş o, başka ne yapcan:)
Bence ilk 5e proluk versinlerKaça kadar yapcan? Çok güzel olmuş o, başka ne yapcan:)
Ya abla kusura bakma, ben ilk sayfaya hiç bakmadan daldımmmmVe sekinci sosyetikimiz margarikotindir arkadaslar.Ilk sayfaya eklenmistir.
Bende yaş kompleksi var zaten biri sorunca doğum tarihimi söylüyorum hesaplasın:)Bende 27 den gun aldim. Kendimi yasli gibi hissettim bak simdi
Çok iyi olur , imzalara koyardık =)Aslinda bize ait bir logo yapicam, renkli menkli gidecek oyle, aldigi kadar. :))
Bende yaş kompleksi var zaten biri sorunca doğum tarihimi söylüyorum hesaplasın:)
Valla yazmışım iyi köyü parmaklarım çalışmış buralarda..O degil de Allah icin 26 bin mesaji yazdin mi harbidenne cok derdin,ne cok söyleyeceğin sey varmis kizz
1,5 yıl görüştük:)Bu arada esinle evlenmeden once kac yil gorusmustunuz :) sormayi unuttum o sirada :)
Hesaplayana kadar unutur zatenBende yaş kompleksi var zaten biri sorunca doğum tarihimi söylüyorum hesaplasın:)
Aa ben 5. Sıradayım ne güzell
Çok iyi olur , imzalara koyardık =)
Olmaz ben 6 dayım:)Bence ilk 5e proluk versinlergoz bebegiz sonucta
1,5 yıl görüştük:)
Havalı duruyo amaValla yazmışım iyi köyü parmaklarım çalışmış buralarda..
Geyikte çok laklak ettim ben ondan böyle olmuştur
Gelis sirasina gore kimseye haksizlik yapmiyoruz.
Cok iyi fikir. Belki de avatar belli mi olur.
İlk 10 olsun o zamanOlmaz ben 6 dayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?