- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ondan hapur hupur yiyip kilo alıp sonra da vermeye uğraşıyoruz dimiiiEvlenmeden önce yemekler daha tatsız uyku dinlendirici değil. Yanında kocan varken filmler daha romantik :)
26,5 :)Öyle iştte =) yaş kaçtı harbi kız
Senin yeşilin bize sökmezzzzArkamdan konuşmayın geleceğim yine
Yakarım ona göre
:) aynen öyle vallaOndan hapur hupur yiyip kilo alıp sonra da vermeye uğraşıyoruz dimiii
Ask birlikte sismanlamaktirrOndan hapur hupur yiyip kilo alıp sonra da vermeye uğraşıyoruz dimiii
Yemek yağı değil kız saç yağıİnsaAllah bu israrimda pisman olmam sagol canim :)
Sacina yag mi surdun ilk defa duydum oyle bir sey :)
Arkamdan konuşmayın geleceğim yine
Yakarım ona göre
Şıpsevdi sakızlarında ki kağıtlar gibi konuştun harbiiiAsk birlikte sismanlamaktirr
Yemek yağı değil kız saç yağı
Ya dişleri damaktan fırlayacak gibiydi resmin yaaaaaEvet gitti arkadaslar. Suan da start verildi, arkasindan basliyoruz konusmaya toplanin.
Parlak , kırıksız saçlar , canlı ve bebek saçı cart curtHee tamam
Ama onu da ilk defa duydum ben ne ise yariyor
Oyle amaŞıpsevdi sakızlarında ki kağıtlar gibi konuştun harbiii
Büyükmüşsünnnnnn benden:) aynen öyle valla
Bende tam tersi oluyor mutsuzken yiyorumOyle amamutluluk kilo aldiriyomus insana,ben inaniyorum buna. Cok az yerim ben. Gunde 2 ogun yillardir boyle. Ekmek pek yemem falan evlendikten sonra su icsem yarar oldu
Parlak , kırıksız saçlar , canlı ve bebek saçı cart curt
Ya dişleri damaktan fırlayacak gibiydi resmin yaaaaa
:) bu söylenir mi yaa gizli tutuyoruz böyle şeyleri:) bir anda topiğin en büyüğü olmayayımBüyükmüşsünnnnnn benden
Emekli oldum ben:) bu söylenir mi yaa gizli tutuyoruz böyle şeyleri:) bir anda topiğin en büyüğü olmayayım
Sen kac yasindasin ki :):) bu söylenir mi yaa gizli tutuyoruz böyle şeyleri:) bir anda topiğin en büyüğü olmayayım
27 :)Sen kac yasindasin ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?