- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ondan hapur hupur yiyip kilo alıp sonra da vermeye uğraşıyoruz dimiiiEvlenmeden önce yemekler daha tatsız uyku dinlendirici değil. Yanında kocan varken filmler daha romantik :)![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan hapur hupur yiyip kilo alıp sonra da vermeye uğraşıyoruz dimiiiEvlenmeden önce yemekler daha tatsız uyku dinlendirici değil. Yanında kocan varken filmler daha romantik :)![]()
26,5 :)Öyle iştte =) yaş kaçtı harbi kız![]()
Senin yeşilin bize sökmezzzzArkamdan konuşmayın geleceğim yine
Yakarım ona göre![]()
:) aynen öyle vallaOndan hapur hupur yiyip kilo alıp sonra da vermeye uğraşıyoruz dimiii![]()
Ask birlikte sismanlamaktirrOndan hapur hupur yiyip kilo alıp sonra da vermeye uğraşıyoruz dimiii![]()
Yemek yağı değil kız saç yağıİnsaAllah bu israrimda pisman olmam sagol canim :)
Sacina yag mi surdun ilk defa duydum oyle bir sey :)
Arkamdan konuşmayın geleceğim yine
Yakarım ona göre![]()
Şıpsevdi sakızlarında ki kağıtlar gibi konuştun harbiiiAsk birlikte sismanlamaktirr![]()
Yemek yağı değil kız saç yağı![]()
Ya dişleri damaktan fırlayacak gibiydi resmin yaaaaaEvet gitti arkadaslar. Suan da start verildi, arkasindan basliyoruz konusmaya toplanin.![]()
Parlak , kırıksız saçlar , canlı ve bebek saçı cart curtHee tamam
Ama onu da ilk defa duydum ben ne ise yariyor
Oyle amaŞıpsevdi sakızlarında ki kağıtlar gibi konuştun harbiii![]()
Büyükmüşsünnnnnn benden:) aynen öyle valla![]()
Bende tam tersi oluyor mutsuzken yiyorumOyle amamutluluk kilo aldiriyomus insana,ben inaniyorum buna. Cok az yerim ben. Gunde 2 ogun yillardir boyle. Ekmek pek yemem falan evlendikten sonra su icsem yarar oldu
![]()
![]()
Parlak , kırıksız saçlar , canlı ve bebek saçı cart curt![]()
Ya dişleri damaktan fırlayacak gibiydi resmin yaaaaa![]()
:) bu söylenir mi yaa gizli tutuyoruz böyle şeyleri:) bir anda topiğin en büyüğü olmayayımBüyükmüşsünnnnnn benden![]()
Emekli oldum ben:) bu söylenir mi yaa gizli tutuyoruz böyle şeyleri:) bir anda topiğin en büyüğü olmayayım![]()
Sen kac yasindasin ki :):) bu söylenir mi yaa gizli tutuyoruz böyle şeyleri:) bir anda topiğin en büyüğü olmayayım![]()
27 :)Sen kac yasindasin ki :)