- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ve sekinci sosyetikimiz margarikotindir arkadaslar.Ilk sayfaya eklenmistir. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 27 den gun aldim. Kendimi yasli gibi hissettim bak simdi
Kaça kadar yapcan? Çok güzel olmuş o, başka ne yapcan:)Ve sekinci sosyetikimiz margarikotindir arkadaslar.Ilk sayfaya eklenmistir.![]()
O degil de Allah icin 26 bin mesaji yazdin mi harbidenEmekli oldum ben![]()
Ve sekinci sosyetikimiz margarikotindir arkadaslar.Ilk sayfaya eklenmistir.![]()
Kaça kadar yapcan? Çok güzel olmuş o, başka ne yapcan:)
Bence ilk 5e proluk versinlerKaça kadar yapcan? Çok güzel olmuş o, başka ne yapcan:)
Ya abla kusura bakma, ben ilk sayfaya hiç bakmadan daldımmmmVe sekinci sosyetikimiz margarikotindir arkadaslar.Ilk sayfaya eklenmistir.![]()
Bende yaş kompleksi var zaten biri sorunca doğum tarihimi söylüyorum hesaplasın:)Bende 27 den gun aldim. Kendimi yasli gibi hissettim bak simdi![]()
Çok iyi olur , imzalara koyardık =)Aslinda bize ait bir logo yapicam, renkli menkli gidecek oyle, aldigi kadar. :))
Bende yaş kompleksi var zaten biri sorunca doğum tarihimi söylüyorum hesaplasın:)
Valla yazmışım iyi köyü parmaklarım çalışmış buralarda..O degil de Allah icin 26 bin mesaji yazdin mi harbiden![]()
ne cok derdin,ne cok söyleyeceğin sey varmis kizz
![]()
1,5 yıl görüştük:)Bu arada esinle evlenmeden once kac yil gorusmustunuz :) sormayi unuttum o sirada :)
Hesaplayana kadar unutur zatenBende yaş kompleksi var zaten biri sorunca doğum tarihimi söylüyorum hesaplasın:)
Aa ben 5. Sıradayım ne güzell![]()
Çok iyi olur , imzalara koyardık =)
Olmaz ben 6 dayım:)Bence ilk 5e proluk versinlergoz bebegiz sonucta
![]()
1,5 yıl görüştük:)
Havalı duruyo amaValla yazmışım iyi köyü parmaklarım çalışmış buralarda..
Geyikte çok laklak ettim ben ondan böyle olmuştur![]()
Gelis sirasina gore kimseye haksizlik yapmiyoruz.
Cok iyi fikir. Belki de avatar belli mi olur.![]()
İlk 10 olsun o zamanOlmaz ben 6 dayım:)