- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.741
Oğlan çocuğu gibi lig takip ediyolar yaayine mi maçbu sefer kimin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlan çocuğu gibi lig takip ediyolar yaayine mi maçbu sefer kimin
![]()
pinkstrap alıştırıyor beniOğlan çocuğu gibi lig takip ediyolar yaa![]()
yine mi maçbu sefer kimin
![]()
Galatasarın maçı var. Şampiyonlar ligi maçı önemli ama. Siz burda durunda maç bitince teselliye ihtiyacım oluyorOğlan çocuğu gibi lig takip ediyolar yaa![]()
OffffffGalatasarın maçı var. Şampiyonlar ligi maçı önemli ama. Siz burda durunda maç bitince teselliye ihtiyacım oluyor![]()
:) Napim şekerim kocamla yanyana oturup baktığımız bir maç var yaniOffffff![]()
![]()
![]()
Galatasarın maçı var. Şampiyonlar ligi maçı önemli ama. Siz burda durunda maç bitince teselliye ihtiyacım oluyor![]()
Sende haklisin:) Napim şekerim kocamla yanyana oturup baktığımız bir maç var yani![]()
İlk defa balık yaptım, hem kendisini sevmiyorum hem kokusunu diye eve sokmuyordum, benimki çok ısrar ediyor diye aldım yaptım. Ev var ya leşş gibi kokuyor, mutfağın kapısıda yok. Balkonda oturuyorum sürekliOffffff![]()
![]()
![]()
Ohh afiyet olsun. Balık yap balık :)Patatiz kaynatiyorum biraz enerji yuklenip gelicem.![]()
Bende sevmem baligi da sirf omega3 icin yiyorum. Tencereye su koy birazda sirke ya da limon koy kaynat. Koku falan kalmazİlk defa balık yaptım, hem kendisini sevmiyorum hem kokusunu diye eve sokmuyordum, benimki çok ısrar ediyor diye aldım yaptım. Ev var ya leşş gibi kokuyor, mutfağın kapısıda yok. Balkonda oturuyorum sürekli![]()
Ohh afiyet olsun. Balık yap balık :)
Yarın yapayım :)Bende sevmem baligi da sirf omega3 icin yiyorum. Tencereye su koy birazda sirke ya da limon koy kaynat. Koku falan kalmaz![]()
Yok ki bizim dibimizde Topikimizden arkadaş buluşup iskender yiyelim
Yok ki bizim dibimizde Topikimizden arkadaş buluşup iskender yiyelim![]()
Yeriz tabiIskender i sevmem ama ben gelince Sampiyonda kokorec yeriz.![]()
KokoreççççIskender i sevmem ama ben gelince Sampiyonda kokorec yeriz.![]()
Yeriz tabiGitmedim hiç Şampiyona sen gelene kadar gitmeyeyim büyü bozulmasın
![]()
Kokoreçççç![]()
Sende gelirsin :)Kokoreçççç![]()
İkiye bölseydin çabuk olurdu :) Vay.. Heyecanlandım şimdiDaha cok ilk yasiycaz seninle.
Begenemedin mi, begenmediysen de fikrini kendine sakla.
Kizlar fena acim, gozum gormuyor, su patates de kaynamadi bi turlu.![]()