- 1 Mart 2014
- 1.313
- 2.573
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.701
Ooo muhabbet burdaymis ya!
Selam kizlar, keyifler nasil?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam, muhabbet koyu, keyifler iyiOoo muhabbet burdaymis ya!
Rapunzel gibiydim.saclarim totoma kadardii, kina geceme 2 gun kala saclarimi yakti zilli kariiiBende kendi kırığımı kendi alıyorum. Boyundan gitmesini seyredemem![]()
Rapunzel gibiydim.saclarim totoma kadardii, kina geceme 2 gun kala saclarimi yakti zilli kariii
Saclarim yanik yanik kina yaktik![]()
Iyiyim valla bakiniyorum oyle isteSelam, muhabbet koyu, keyifler iyiSen nasılsın
Selam hos geldinOoo muhabbet burdaymis ya!
Hoabulduk, kuafor mu cekistiriyoruz:)Selam hos geldin![]()
Valla yaaa nasil cinlerim tepeme cikti. Zirtapoza diyorum ki sacim yanicak yika artik. Yok yok az daha bekleyelim diye diye yaktiiAy çok kötü olmuş ya kuaförlere gel de güven işte![]()
Aynen. Sende kuaforlerden darbe yiyenler kulubundensin herhalHoabulduk, kuafor mu cekistiriyoruz:)
Sayelerinde dugun fotograflarima bakmaya dahi tahammul edemiyorum.
Valla yaaa nasil cinlerim tepeme cikti. Zirtapoza diyorum ki sacim yanicak yika artik. Yok yok az daha bekleyelim diye diye yaktii
İsin kotusu kiz arkadasimdi. Ebnde onun saclarini kestimsacimin intikamini aldim
arkadasim olmasaydi dukkanini yakardim sukretsin saciyla kurtuldu
![]()
Ben gördüm cok güzel olmussun sen pinkBen kararsızım iyide yapmış olabilir kötüde :) Günün büyüsüyle çok meşguldüm :)
Ben gördüm cok güzel olmussun sen pink![]()
Ondandir guzel olmasiSağol tatlım :) Kuaförüm erkekti gerçi![]()
Ben kolay kolay erkek kuaförlere gitmiyorum aslında, yılışıklıklarını sevmiyorum, buna gitmemin sebebi karısıyla çalışıyor olmasıydıOndandir guzel olmasi
Gercekten bayan kuaforler beceremiyor bu isi
En guzeliBen kolay kolay erkek kuaförlere gitmiyorum aslında, yılışıklıklarını sevmiyorum, buna gitmemin sebebi karısıyla çalışıyor olmasıydıBirde bende önceden kuafördüm, sonra kadınlarla uğraşılmaz dedim bıraktım
![]()
Benmde karnim acccBoğazım yanıyo =(
Niye yemek yemiyorsunuz =D diyettesin dimi, bende akşam yemeği yemedim bi öğlen yediğimle duruyorumBenmde karnim accc
Kocam gozume kizarmis tavuk gibi gorunmeye basladi bile![]()