- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.721
Ben çıkayım yatıp uyuyayım biraz gözlerimin içi yanıyo bugün rüzgar çarptı beni..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet diyetteyim :) gunluk kalorimi tamamladim,dayanmam lazimNiye yemek yemiyorsunuz =D diyettesin dimi, bende akşam yemeği yemedim bi öğlen yediğimle duruyorum![]()
Evet diyetteyim :) gunluk kalorimi tamamladim,dayanmam lazim![]()
Bende kilo almada birinciyim.
Sacimi kestirecektim Turkiye de on tane kuafore baktim. Hic biri hosuma gitmedi sonra bir gun yeter artik deyip daldim bir kuafore.Neyse ki guzel kesti ve golge yapti.
Kuafor sorunu sanirim herkeste var.
Seninde cok faxlan yok ki lucky :)
Al isteKiz 1.250 az degil neyse ki odem hepsi oyle umuyorum.![]()
Kizim bak gitttt!!Bir tost yapip geleyim.![]()
Kuzu ben siteye giriş yapamıyordum tadilat var diye siz nasıl girdiniz madem?Kizim bak gitttt!!
Bende yeni girdim canim. Ayni uyari bana da geldiKuzu ben siteye giriş yapamıyordum tadilat var diye siz nasıl girdiniz madem?
Hmm bana bildirim geliyordu ama içeri giriş yapamıyodumda, iyi bari herkesin öyleymiş :)Bende yeni girdim canim. Ayni uyari bana da geldi
Off sabahtan beri oturan yerlerim duzlestiiHmm bana bildirim geliyordu ama içeri giriş yapamıyodumda, iyi bari herkesin öyleymiş :)
Seninki gelmedi mi daha, yemek falan yapmaya da mı kalkmadınOff sabahtan beri oturan yerlerim duzlestii![]()
hic kalkmadan yattim resmen
![]()
Yarım saat sonra maç var izle açılırsın :)çok sıkıldımmmmm![]()
Ailece diyetteyiz ne yemegiSeninki gelmedi mi daha, yemek falan yapmaya da mı kalkmadın![]()
yine mi maçYarım saat sonra maç var izle açılırsın :)