- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.601
İyiyiz canım çok şükürKızlar okula başladılar çok şükür
Ben neden rahatsız olacakmışım
Evlenince degisir dedim adam daha beter oldusevgiliyken en fazla telefona bakmiyodu simdi yuzume bakmiyo
Selam hanımlar ne kaynatıyorsunuz
Aslen AkçadağAaa neresindennn
5 senedir gitmiyordum. Gecn hafta gittim taniyamadim yaaa. Metropol olmus resmen. Kernekte dondurma yidiktecdeli babam, annem de yeşilyurtlu
Evet. 2 yil oldu 2 eylulde yil donumumuzduSen de mi evlisin yahu
Ilerleyen gunlerde deneyimlersin.
Sağol canımEvet abla başladı . Allah daim etsin
Ilerleyen gunlerde deneyimlersin.
Evden at kiz, yuzune bakmiyorsa cekilmez.
Ben pirasa , pinko lahana, en harbi de kocasini kaynatiyor.
Ne zamandan beri şiddetin sebebi olur olduDurduknyere mi dövüyoz sanki
Evet. 2 yil oldu 2 eylulde yil donumumuzdu2 eylul 2012 saat 2 de evlendik 12.12.12 istedim de kocam dayanameyooommm dedi
Dayak cennetten cikma gulüm,kocasini dovmeyen dizini doverNe zamandan beri şiddetin sebebi olur oldu
Evet. 2 yil oldu 2 eylulde yil donumumuzdu2 eylul 2012 saat 2 de evlendik 12.12.12 istedim de kocam dayanameyooommm dedi
Senden öğrenecek çok şey var hemşomDayak cennetten cikma gulüm,kocasini dovmeyen dizini dover
Akcadaga gitmedi ama komsularimiz vardi. Cok severdim,gorusuruz halaAslen AkçadağAma çok eskiden merkeze yerleşmiş bizimkiler dedelerimiz
Evet gelişti güzel olduBen sık sık gidiyorum
Sağol canım
Ben de patlıcan tava yaptım
Dayak cennetten cikma gulüm,kocasini dovmeyen dizini dover
10 gun degil kiz 2 ay var10 gün bekleyemedi mi
Evet canım oralar çok güzel oldu oraya taşınırsam gözüm oralardaAkcadaga gitmedi ama komsularimiz vardi. Cok severdim,gorusuruz hala
Kucuk yasta istanbula tasindik. Pek bilmem malatyayi. Karakavakta teyzem var fahri kayahan bulvarinda anowww ne guzel olmus oralar. Eskiden koyluk gibiydi
Topuklu terliklen dovuyorum benAcim nevreste acim. Birazdan cikip tartilicam. Aksama beni goremezsiniz sebebini biliyorsunuz.
Tencereyi gecir kafasina affetme.
Bir yere kaçmak yok bildirim bekliyoruz yoksa çıkartırız seni listedenAcim nevreste acim. Birazdan cikip tartilicam. Aksama beni goremezsiniz sebebini biliyorsunuz.
Tencereyi gecir kafasina affetme.
Topuklu terliklen dovuyorum ben
Şiddet gören, aldatılan kadınların gururusunDayak cennetten cikma gulüm,kocasini dovmeyen dizini dover
Bende göz koydum valla. Malatyaaaa malatyaaaa bulunmaz eşiiinnnnEvet canım oralar çok güzel oldu oraya taşınırsam gözüm oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?