- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.581
Allah işte nasibin olunca karşına çıkarıyor :) Kız sen birde Malatyalımısın? Kocamda oralı. Ne çok Malatyalı var forum da :)Ya ben bunaliyorum cidden. Huzursuzlugu kaldiramiyorum. 6 senedir degistiremedim bundan sonra hiç degismezo inat ben inat iki keçi gibiyiz sevgiliyken bos biseye kustuk birbirimize. Ne o aradi ne ben 6 ay hic gorusmedik. İnanabiliyo musun 6 ay! Bn beni sevmedigini dusunuyordm aramadim, o da oyle dusunmus aramamis.. Sokakta karsilastik konusmaya basladik yani o karsilasma olmasaydi baska biriyle evli olacaktim

Malatyada dogdum,istanbulda buyudum,mersinde yasiyorum
2 subat dogum gunu. Tam bir kova ya. Butun ozellikleri var. Bu tripnazligi anasinin yetistirmesinden bence. 26 yasindaki adami kucagina alir bebek gibi sever hala
Biz oynatırız sen rahat olsana
Ben sizin dengenizi sağlarım
Ya ben bunaliyorum cidden. Huzursuzlugu kaldiramiyorum. 6 senedir degistiremedim bundan sonra hiç degismezo inat ben inat iki keçi gibiyiz sevgiliyken bos biseye kustuk birbirimize. Ne o aradi ne ben 6 ay hic gorusmedik. İnanabiliyo musun 6 ay! Bn beni sevmedigini dusunuyordm aramadim, o da oyle dusunmus aramamis.. Sokakta karsilastik konusmaya basladik yani o karsilasma olmasaydi baska biriyle evli olacaktim

Malatyada dogdum,istanbulda buyudum,mersinde yasiyorum
2 subat dogum gunu. Tam bir kova ya. Butun ozellikleri var. Bu tripnazligi anasinin yetistirmesinden bence. 26 yasindaki adami kucagina alir bebek gibi sever hala
Ben raadim panpa. Rahatsiz olmasi gereken sensin.
Lafta benim laf sokmam lazım burcumdan ötürü fırsat vermiyorsun maşallahBen raadim panpa. Rahatsiz olmasi gereken sensin.
Sen cok dengelisin.
Eee onu almadan once dusunecektin.
Allah işte nasibin olunca karşına çıkarıyor :) Kız sen birde Malatyalımısın? Kocamda oralı. Ne çok Malatyalı var forum da :)
Selam hanımlar ne kaynatıyorsunuz
Sende mi MalatyalısınOyle gercekten. Cok seviyorum aslinda. O benm herseyim diyebilirim. Bazen tepemi attırıyor iste. Bende az degilim hani. Baskasi olsa cekemez
Malatyalilar olarak cok teknolojik insanlariz
Ben raadim panpa. Rahatsiz olmasi gereken sensin.
Sen cok dengelisin.
Eee onu almadan once dusunecektin.
Hoşbulduk canım nasılsınVay vay vay, hoşgeldin sosyetik abla
Sende mi malatyalisinnnSende mi Malatyalısın
Bu topiğin adını değiştirelim
Hoşgeldin :)Selam hanımlar ne kaynatıyorsunuz
Adamı dövüyormuşsun bile yani heralde kimse çekmez otur oturduğun yerdeOyle gercekten. Cok seviyorum aslinda. O benm herseyim diyebilirim. Bazen tepemi attırıyor iste. Bende az degilim hani. Baskasi olsa cekemez
Malatyalilar olarak cok teknolojik insanlariz
Hoşbulduk canım nasılsın
Durduknyere mi dövüyoz sankiHoşgeldin :)
Adamı dövüyormuşsun bile yani heralde kimse çekmez otur oturduğun yerde
Evlenince degisir dedim adam daha beter oldusevgiliyken en fazla telefona bakmiyodu simdi yuzume bakmiyo
Hoşbulduk canım nasılsınHoşgeldin :)
Adamı dövüyormuşsun bile yani heralde kimse çekmez otur oturduğun yerde
İyiyiz canım çok şükürİyiyim abla sen nasılsınÇoluk, çocuk, eşin ?
Aaa neresindennn
İyi çok şükür, takılıyoruz işte kendi halimizde çocukları yolladın rahatsındır şimdiHoşbulduk canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?