- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.561
Demek ki sıfatlara öznelere takılmıyormuşsun ki fark etmemişsin bile
Ondan bu kadar boş vaktin var. İyiymiş :)
Kova burcu. Cok duygusalBalik burcu mu ya da yengec.
Kocamla kavga ettim ise gitmiyorum asil sana ohhh.
Biliyorsun adamın huyunu 2dk nazını çek nolcek :) Benimkide küser, ben kaprisi bilmem o yapar sağolsun. Demekki her ilişkide lazım kapris kadın yapmayınca erkek devreye giriyorBos beles seyler yaa. Benm kocam cok simarik. Evin tek cocugu anasi cok simartmis ote git desem küsüyoküsen erkek hic cekilmiyo fıtık ediyo beni bazen. Hatirlamiyorum dun biseye küsmüş yine. Hayirdir neye küstün dedim triplerdeydi oyle dememe kizdi tartistik biraz. Sonra baristik ama uykusuz kaldim. Sabah ayilamadim bi turlu. Gitmedim bende yan geldim yatiyorum ohh
Demek ki sıfatlara öznelere takılmıyormuşsun ki fark etmemişsin bile
Ondan bu kadar boş vaktin var. İyiymiş :)
Yok kizzz ben sütten cikma ak kasigim hep ben hakliyim
Kova burcu. Cok duygusalcok tripli nazli cilveli
Hahaha
En iyisini yapıyorsun öyle karakterler çekilir mi zaten :)Ben onlara takilmam benim takildigim arkadan konusma, birbirini doldurma, iki yuzlu olma, yalan soyleme, beni salak yerine koyma (bu mumkun degil zaten.). Boyle insanlari hayatimdan cikariyorum, otede oynasinlar.
Aslan burcusun tabi hep sen haklisin.
Her zaman kaldiramiyorum. Ben ailemde görmedim boyle bisey. Bizim evde küsmek yasakti. Annem cok kizardi. Cok basit seyleri bile bazen buyutuyor tahammul sinirlarimi zorluyorBiliyorsun adamın huyunu 2dk nazını çek nolcek :) Benimkide küser, ben kaprisi bilmem o yapar sağolsun. Demekki her ilişkide lazım kapris kadın yapmayınca erkek devreye giriyor
BendeeeBende aslanım
Ben onlara takilmam benim takildigim arkadan konusma, birbirini doldurma, iki yuzlu olma, yalan soyleme, beni salak yerine koyma (bu mumkun degil zaten.). Boyle insanlari hayatimdan cikariyorum, otede oynasinlar.
Aslan burcusun tabi hep sen haklisin.
Selam burçtaşım
Allah bize akıl, cilve işve vermiş. Kullan şekerim değiştirirsin yavaş yavaşHer zaman kaldiramiyorum. Ben ailemde görmedim boyle bisey. Bizim evde küsmek yasakti. Annem cok kizardi. Cok basit seyleri bile bazen buyutuyor tahammul sinirlarimi zorluyorkafasina kürekle vurasim geliyo bi derdi varsa soylesin canim ne o oyle! Sunu yapma hoslanmiyorum desin suratini asiyo,hicbir soyledigime cvp vermiyor cildiriyorum
Kova burcu. Cok duygusalcok tripli nazli cilveli
Hahaha
Selam burçtaşım
Ben sizin dengenizi sağlarımKova burcu duygusal olmaz kova mantiklidir. Yukseleni farklidir onun kesin.
Uc aslan bir topikte oynamaz.
Ben sizin dengenizi sağlarım
Evettt 9 aylık çiçeği burnunda gelinimPink sen evliydin değil mi ?
Allah bize akıl, cilve işve vermiş. Kullan şekerim değiştirirsin yavaş yavaşGerilirsen gereksiz kavga çıkar. Sonuçta o da istyerek yapmıyordur karakter bu.
Malatyada dogdum,istanbulda buyudum,mersinde yasiyorumNerelisin acaba
Kova burcu duygusal olmaz kova mantiklidir. Yukseleni farklidir onun kesin.
Uc aslan bir topikte oynamaz.
Evettt 9 aylık çiçeği burnunda gelinim
 Malatyada dogdum,istanbulda buyudum,mersinde yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?