- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.081
Ama bi süre yemek yapmayayım aç kalsın demiBosama kiz bi sans daha ver.
Ama bi süre yemek yapmayayım aç kalsın demi
Mantıklı :) Ama zaten 70 kilo yiyo yiyo kilo almıyor 9 aydır uğraşıyoruz kilo alsın diye tık yokYarismaya o da katilsin en azindan zayiflayan biri olsun.
Bak bu iyiydiYarismaya o da katilsin en azindan zayiflayan biri olsun.
Boşa gitsn,ben olsam kesin bosardim. O ne canim! Yek yapmak icin mi evlendiniz!Kocam bana dediki güzel yemek yapmasaydın evlenmezdim seninleBoşayım mı :)
Mantıklı :) Ama zaten 70 kilo yiyo yiyo kilo almıyor 9 aydır uğraşıyoruz kilo alsın diye tık yok
Bak bu iyiydi
Ben ona iyi olduğu bi konuda bu konuda iyi olmasan evlenmezdim dedim bozuldu, intikam alıyor aklı sıra :) Celp yollayımda aklı başına gelsinBoşa gitsn,ben olsam kesin bosardim. O ne canim! Yek yapmak icin mi evlendiniz!
Bkz: bdv akillari
Vallahi doğru söylüyosun listeye onuda yazalımBizim topik ters calisiyo kilo da alabilir yani.
Kiz batirdik karizmamiz yerlerde. 16 sindan sonra yuvarlak masa toplantisi yapalim.
Top gibi yuvarlak olcaz zaten o kesindeBizim topik ters calisiyo kilo da alabilir yani.
Kiz batirdik karizmamiz yerlerde. 16 sindan sonra yuvarlak masa toplantisi yapalim.
Ben ona iyi olduğu bi konuda bu konuda iyi olmasan evlenmezdim dedim bozuldu, intikam alıyor aklı sıra :) Celp yollayımda aklı başına gelsinDava açmakta pahalı ya, sırf ders vercem diye 300 lira vermeye değer mi bilemedim
Vallahi doğru söylüyosun listeye onuda yazalım
Tabi canım yemeğimi beğeniyor diye kocadan mı olayımİnternetten cikti al celp seklindemadem amacin goz dagi vermek
Yok kız onun bizi geçme ihtimali yok, günde 7 öğün yemek yiyor, açlığa tahammülü yokSurpriz at gibi geriden gelip bizi gececek ama yemezler. Birinciligi kimseye kaptirmam.
Ne diycen hakime. Hakim bey bosanmak istiyorum,kocam guzel yemek yapiyorum diye evlendi benmle. Gitsin bi aşçı bulsun kendineTabi canım yemeğimi beğeniyor diye kocadan mı olayım
Dolunay bitti ya herkes bu aralar kilo aliyor bir tek sen degilsin.Top gibi yuvarlak olcaz zaten o kesinderesmen sok oldum tartiya ciktigimda yaa. Nasil bir ciglik attiysam kocam tuvalette isini yarim birakip geldi noldu diye
Aslinda bizim icin iyi bir rakip ama biz kilo aliyoruz bize kilo alan biri lazim.Yok kız onun bizi geçme ihtimali yok, günde 7 öğün yemek yiyor, açlığa tahammülü yokKilo almaz da vermiyor da :)
:) Doğu diyosun valla adamın karşısına ne sorunlular gelmiştir bana harcadığı zaman için cezalandırırNe diycen hakime. Hakim bey bosanmak istiyorum,kocam guzel yemek yapiyorum diye evlendi benmle. Gitsin bi aşçı bulsun kendine
Hakim hapse atar kiz seni
Sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım, Akşam da Kadıköyde ablamla buluştum ya hani, hamburger yedim yarısını ablama verdim, bitirmedimDolunay bitti ya herkes bu aralar kilo aliyor bir tek sen degilsin.
Aslinda bizim icin iyi bir rakip ama biz kilo aliyoruz bize kilo alan biri lazim.Bu arada bugun ne yediniz dokulun bakalim.
Dolunay bitti ya herkes bu aralar kilo aliyor bir tek sen degilsin.
Aslinda bizim icin iyi bir rakip ama biz kilo aliyoruz bize kilo alan biri lazim.Bu arada bugun ne yediniz dokulun bakalim.
Dolunay bitti ya herkes bu aralar kilo aliyor bir tek sen degilsin.
:) Doğu diyosun valla adamın karşısına ne sorunlular gelmiştir bana harcadığı zaman için cezalandırır
Sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım, Akşam da Kadıköyde ablamla buluştum ya hani, hamburger yedim yarısını ablama verdim, bitirmedim
Ben cok az kahvalti yaptim. Azcik peynir,zeytin minicik ekmek.
Oglen erik yedim
Aksam 2-3 dilim karpuz,2 tane ceviz yedim
2,5 litre su ictim
:) Öyle bir yerde yedim ki kocaman tabak geldi, bol salata, bol patates, hamburgerde bitiremeyeceğim kadar büyükdü. Öyle olunca yarısı yetti vallaHamburger mi , sormasaydim iyiydi.Hem doyurmaz da o , ac birakir seni.
Seninki iyiymis aferin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?