- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.061
Harbiii napıyonBen varim aheyyy aheyyy
İsten yeni geldim,uzaniyorum :)Harbiii napıyon
Bende yemek yedim sofrayı toplamaya gönüllü arıyomİsten yeni geldim,uzaniyorum :)
Sen napiyosunn
İyimisBende yemek yedim sofrayı toplamaya gönüllü arıyomBi kalksamda bulaşık yıkasam
Sağol canım bi halledeyimde sohbete geleyimİyimiskolay gelsin o zaman sana
Züğürt tesellisi bu olsa gerekBulasiklari koydum, copu atarken bir yakisikli gordum ki sormayin.Bende capri pijama , iyiki telefonda konusuyordu da beni gormedi.
Yarın aynı saatte abiyeyle at çöpüBulasiklari koydum, copu atarken bir yakisikli gordum ki sormayin.Bende capri pijama , iyiki telefonda konusuyordu da beni gormedi.
Züğürt tesellisi bu olsa gerek
Yarın aynı saatte abiyeyle at çöpü
Neden öyle diyorsun, hayatıın aşkının ne zaman karşına çıkacağı hiç belli olmaz :)Bugunlerde bende ondan cok var.Bir daha cop atarken makyaj yapicam. Kizammm ben haftaya gym e basliycam . Goruruz o zaman zugurdu de teselliyi de.
Yok ona ihtiyacim cop atarken tanistigim adami ne yapayim.
Neden öyle diyorsun, hayatıın aşkının ne zaman karşına çıkacağı hiç belli olmaz :)
Cok mu yakisikliydi kiz merak ettimCop atarken cikmasin bir zahmet.Yalniz benim saklanma cabalarimi gorecektin.
Sende istemem yan cebme koy modundasınCop atarken cikmasin bir zahmet.Yalniz benim saklanma cabalarimi gorecektin.
Uzun boylu , fit , fazla kasli degil ama yeterince yapili, sac ve hafif kirli sakal sarisin ... Gerisini sen dusun.Cok mu yakisikliydi kiz merak ettim
Sende istemem yan cebme koy modundasın
Huuuhhh huuuuuuUzun boylu , fit , fazla kasli degil ama yeterince yapili, sac ve hafif kirli sakal sarisin ... Gerisini sen dusun.
Huuuhhh huuuuuu
Dusundum de yaaaniiiiii ayyyyyyy terledim haaa
Ay tutulmasi olacakmis ekimde. Sende aşk tutulmasi yaparsinIyiydi yani Turkiye de yok cok bu tiplerden.Bugunlerde biriyle tanisicam da du bakalim.
Iyiydi yani Turkiye de yok cok bu tiplerden.Bugunlerde biriyle tanisicam da du bakalim.
Kocam bana dediki güzel yemek yapmasaydın evlenmezdim seninleAy tutulmasi olacakmis ekimde. Sende aşk tutulmasi yaparsin
Ay tutulmasi olacakmis ekimde. Sende aşk tutulmasi yaparsin
Kocam bana dediki güzel yemek yapmasaydın evlenmezdim seninleBoşayım mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?