- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.061
Harbiii napıyonBen varim aheyyy aheyyy![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harbiii napıyonBen varim aheyyy aheyyy![]()
İsten yeni geldim,uzaniyorum :)Harbiii napıyon![]()
Bende yemek yedim sofrayı toplamaya gönüllü arıyomİsten yeni geldim,uzaniyorum :)
Sen napiyosunn![]()
İyimisBende yemek yedim sofrayı toplamaya gönüllü arıyomBi kalksamda bulaşık yıkasam
Sağol canım bi halledeyimde sohbete geleyimİyimiskolay gelsin o zaman sana
![]()
Züğürt tesellisi bu olsa gerekBulasiklari koydum, copu atarken bir yakisikli gordum ki sormayin.Bende capri pijama , iyiki telefonda konusuyordu da beni gormedi.
![]()
Yarın aynı saatte abiyeyle at çöpüBulasiklari koydum, copu atarken bir yakisikli gordum ki sormayin.Bende capri pijama , iyiki telefonda konusuyordu da beni gormedi.
![]()
Züğürt tesellisi bu olsa gerek![]()
Yarın aynı saatte abiyeyle at çöpü![]()
Neden öyle diyorsun, hayatıın aşkının ne zaman karşına çıkacağı hiç belli olmaz :)Bugunlerde bende ondan cok var.Bir daha cop atarken makyaj yapicam.
Kizammm ben haftaya gym e basliycam . Goruruz o zaman zugurdu de teselliyi de.
Yok ona ihtiyacim cop atarken tanistigim adami ne yapayim.![]()
Neden öyle diyorsun, hayatıın aşkının ne zaman karşına çıkacağı hiç belli olmaz :)
Cok mu yakisikliydi kiz merak ettimCop atarken cikmasin bir zahmet.Yalniz benim saklanma cabalarimi gorecektin.
![]()
Sende istemem yan cebme koy modundasınCop atarken cikmasin bir zahmet.Yalniz benim saklanma cabalarimi gorecektin.
![]()
Uzun boylu , fit , fazla kasli degil ama yeterince yapili, sac ve hafif kirli sakal sarisin ... Gerisini sen dusun.Cok mu yakisikliydi kiz merak ettim![]()
Sende istemem yan cebme koy modundasın![]()
Huuuhhh huuuuuuUzun boylu , fit , fazla kasli degil ama yeterince yapili, sac ve hafif kirli sakal sarisin ... Gerisini sen dusun.![]()
Huuuhhh huuuuuu
Dusundum de yaaaniiiiii ayyyyyyy terledim haaa![]()
Ay tutulmasi olacakmis ekimde. Sende aşk tutulmasi yaparsinIyiydi yani Turkiye de yok cok bu tiplerden.Bugunlerde biriyle tanisicam da du bakalim.
![]()
Iyiydi yani Turkiye de yok cok bu tiplerden.Bugunlerde biriyle tanisicam da du bakalim.
![]()
Kocam bana dediki güzel yemek yapmasaydın evlenmezdim seninleAy tutulmasi olacakmis ekimde. Sende aşk tutulmasi yaparsin![]()
Ay tutulmasi olacakmis ekimde. Sende aşk tutulmasi yaparsin![]()
Kocam bana dediki güzel yemek yapmasaydın evlenmezdim seninleBoşayım mı :)