- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.041

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1242871 Günaydıııın .. İşte diyet kahvaltım artık ekmek falan yok iki gündür sabahları beyaz peynir be Zeytin yiyordum iki günde böyle gevrek ve süt ile devam etcem bakalım kilom ne olcakÖğlen ve akşam ekmek yok ama dayanamıyorum poğaça yiyorum
![]()
Gunaydin,
Ben gunduz iyiyim de dun gece cikolata ictim acisini simdi cekiyorum. Kahvalti icin iyi bir secim. Ekmek yoksa pogaca var.![]()
Napiyim öğlen akşam ekmek yemiyince dayanamıyorum bi de ben mide hastasıyım abuk sabuk bi hastalığım var aç kalmaya dayanmıyor
Bende popaça yada börek yapıyorum işteyken yemeğimi yiyorum ekmeksiz iki öğün arası çay ile birlikte o hamırları insiryom ama en fazla iki tane yani
Anlicağın ben zayıfalayamam arkidişim
Ama bak yarışmadan önce komşumda tartıldığımda midem boştu boşaltım yapılmıştı ve duştan çıkmıştım yani brüt ağırlığumdı
Bakalım ne kadar zayıflıcam
Bence de ben birinci olamam da en azında şu gönek azcık gideydi iyiydi yaniSu vereydi iyiydi
Lucky ben hamursuz yapamıyorum yakında dana gibi olcam valla çünkü hızla kilo alıyorum
![]()
Takımı bırakacam iğrenç oynuyorlar. Gittim uyudum busaate kadar kalkmadım. Bunalıma sokuyor bu takım benibirinci yarıya kadar izledim ikinci yarıda sıkıldım kalktım
taraftarsız sarmıyor tıklım tıklım dolacak her yer her iki takımdan da izleyici gelecek işte o zaman daha zevkli oluyor maçlar![]()
Takımı bırakacam iğrenç oynuyorlar. Gittim uyudum busaate kadar kalkmadım. Bunalıma sokuyor bu takım beni![]()
:) Ayy he ya onların yüzünden mi aldım acep :) 13 saat uyumuşum tabi yarım kilo alcam demiKizim kilo aliyorsun bosver takimi.![]()
:) Ayy he ya onların yüzünden mi aldım acep :) 13 saat uyumuşum tabi yarım kilo alcam demi![]()
Çok moralimini bozdular ama ya :) Eşimle arkadaşıda vardı dalga geçip duruyolardı bir deBenim hadi malum donem ama senin hic bir bahanen yok.Hic bir sey yeme 13 saat uyu. Bunye kaldirmaz.
![]()
Çok moralimini bozdular ama ya :) Eşimle arkadaşıda vardı dalga geçip duruyolardı bir deuyanasım gelmedi hiç
Zayıflayana kadar maç izlemeye karar verdim şuan
![]()
Arkadaşı fenerli eşim bjkOnlar hangi takimli.Aman bosver sen yarim kilonu dusun.
![]()
Arkadaşı fenerli eşim bjkÖyle valla hareket yapayım evde
![]()
Bir bjk li daha haEsini dinle sen. Bizden o.![]()
Bir bjk li daha haFarklı takımlar tutunca daha eğlenceli oluyor diye karışmıyor, daha iyi dalga geçiyor böyle benimle
![]()
hadi ya bizim maçı neden izlemiş ki madem :)Evet evden topikten buyuk bir travma gecireceksin.Etrafin Besiktas'lilarla dolu. @Margarikotin da koyu Besiktasli haberin olsun.
![]()
hadi ya bizim maçı neden izlemiş ki madem :)
Ben varim aheyyy aheyyyKimsecikler yok mu kii