- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.001
Bende guya diyetteyim bugun resmen diyete tecavüz ettimyahu varya ben yediklerimi saysam tekme tokat girişirsiniz bir güncük sonra katılsam hıı
yarından sonra hı =(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende guya diyetteyim bugun resmen diyete tecavüz ettimyahu varya ben yediklerimi saysam tekme tokat girişirsiniz bir güncük sonra katılsam hıı
yarından sonra hı =(
o zaman bir güncükte olsa benim de hakkım var asmayaaaaaaaBende guya diyetteyim bugun resmen diyete tecavüz ettim![]()
yahu varya ben yediklerimi saysam tekme tokat girişirsiniz bir güncük sonra katılsam hıı
yarından sonra hı =(
Bence deo zaman bir güncükte olsa benim de hakkım var asmayaaaaaaa![]()
59. 5 kiloyla siskoya bak sen. Aranizda en sisko benim.Bence dearada mola vermek lazim. Siskoyuz diye acliktan ölek mi
![]()
diyet mı yapıyorsunuz bende gelebilir mıyım :: )Bunu ben yaptim , niye yaptim bilmiyorum ama bir degisiklik olmuyor.![]()
Cok zayifti m ben. Bu halime alisamiyorum... Kendimi ayi baligi gibi hissediyorum59. 5 kiloyla siskoya bak sen. Aranizda en sisko benim.![]()
diyet mı yapıyorsunuz bende gelebilir mıyım :: )
Cok zayifti m ben. Bu halime alisamiyorum... Kendimi ayi baligi gibi hissediyorum![]()
![]()
Dur bakalim 3 gun sonra gorucez . Gerci ben regl oncesi diye kilo almis gibi hissediyorum ama regl den sonra affetmem.![]()
Ya tamam guzelde yarisma sonunda 1. Ye ne verilecek? Teşvik et bizi lucky![]()
Ben geldim :) hayırlı olsun topigin canım . Gec kaldım biliyorum . Nette problem olduğu icin neyse sen biliyorsun![]()
Birinci olana tarti hediye ediyoruz.
Canim boyle bir odul mumkun degil cunku kimi yurt disinda kimi degisik sehirlerde . Kim nerde bulusacakta para toplayip hediye alacak.
.
Uffffff
Hediye istiyom ben yaaaa
Buyuk bi odul olsa aclik grevine girerim yeminle![]()
Ama oyle olmazzzzz. Bak buldum. Ben birinci olucam ya zatenIyi de aldigin odul zaten verdigin kilolar olacak. Ondan iyi odul mu olur![]()
Kurtarayım tabi , nasıl yiyeceklermis ya :) iyi ki gelmişim
Ama oyle olmazzzzz. Bak buldum. Ben birinci olucam ya zatenhesap numarama 5 er tl yatirin 8 * 5= 40 ben kendime hediye alirim
nasil ama zeka fıskırıyo dimi
![]()
![]()
Boyle itiraz ediyolar iste bana odul yok mu , araba istiyorum ben diye.
Olur canim baska guzel fikrin.Yarisma fikri benim degildi.
pinkstrap atti ortaya, bende actim topigi ben zaten kilomu veriyorum iki aydir.
![]()
Herseyi göze alicaktiniz1. Olunca başiniza ekşirim şimdiden söyliim de sonra vay ben bilmedim,vay ben duymadim demeyin
![]()

Her tarafa yazarim bende bi sekilde duyururumYarismayi duymayip ona bile sonradan katilanlar oluyor. Bunu duyacaklarini hic sanmiyorum.![]()
Her tarafa yazarim bende bi sekilde duyururum![]()
hem topic sahibi sensin,senin duyman kafi bence
![]()
![]()