- 8 Aralık 2011
- 44.029
- 153.639
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.141
Şekersiz kahvemi hazırla o zamanReklam yapip kacamazsin hayatta birakmam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekersiz kahvemi hazırla o zamanReklam yapip kacamazsin hayatta birakmam.
Şekersiz kahvemi hazırla o zaman
Ay içilmezmi bu artık tesçilli dolanıyorum kaçış yok neden olmasın biraz zorunlu oluyorsun canım
Birde kalbimi koydum kilo almazsin . Ucuncu takim . Yakismis ben de mi girsem acaba.
Ay içilmezmi bu artık tesçilli dolanıyorum kaçış yok neden olmasın biraz zorunlu oluyorsun canım
Yarın diyetisyen ranevüm bakalım ne diyecek kötü 3 hafta geçirdim tartıya nasıl yansıyacakGunaydin Efser cim.
Kilo vermeden gelme. Bu arada klasik soru , burcun neydi.
Yarın diyetisyen ranevüm bakalım ne diyecek kötü 3 hafta geçirdim tartıya nasıl yansıyacak
Yay tatlım
Sen neye benzettin beni yayım burçumun tüm özeliklerini taşıyorum ama bastırılmış bir yayım çoçuklar büyüsün dünya duru yapmaya kararlıyımBak yay la gercekten iyi anlasirim ama yay gibi durmuyorsun. Demek ki icinde ne cevherler var.
Istedigi kadar yansisin. Sen kilo vermeye kararli olduktan sonra gerisi gelir. Yeterli istikrarli ol ve devam et.
Sen neye benzettin beni yayım burçumun tüm özeliklerini taşıyorum ama bastırılmış bir yayım çoçuklar büyüsün dünya duru yapmaya karlıyım
Öyle canım bakalım
dedin işte dedin dedinnBen oyle bir sey demedim.
Dedim iste n'olacak.dedin işte dedin dedinn
şimdi birşey derdim de ssırf aynı burçtan olmamız hatrılan susuyorumDedim iste n'olacak.
şimdi birşey derdim de ssırf aynı burçtan olmamız hatrılan susuyorum
ama bidakine susmam yiğen
Aldığım elektürüğün woltajına bağlı yüksekse neden yapmıyayım canımAslinda kuslar soyluyordu Esfer iyi geyik yapar diye ama ben hic inanmadim nedense. Demek ki dogruluk payi var.
Ingiltereye'de beklerim canim, tabi o zamana kadar burda olursam.
Aldığım elektürüğün woltajına bağlı yüksekse neden yapmıyayım canım
Orta bir yerde buluşuruz
Çoçukların kahvaltı hazırlayayım kızlar görüşürüz
sen hiç bana benzemiyon sen nasıl aslan burcusun yalan söuylüyorsun yalanAhaha cok korktum.
Yaz bir kenara lazim olur.
sen hiç bana benzemiyon sen nasıl aslan burcusun yalan söuylüyorsun yalan