Kk yuzunden bisanma kavgasi cikti nihayet

[QE="themis1990, post: 41743001, member: 392825"]insan kocasını huyunu bilmez mi zaten adam neler yapıyormuş normal davranan biri değil normal bir evlilik değil ki

yatak odasından kovmuş filan

boşanasıları gelmiş zaten[/QUOTE]

KK olmasa gül gibi mis gibi geçirecekleri ah bu K Kazen neden bu siteyi kurdun bütün suç senin

Bu kadar sorun oldu madem KK bboşanma sınırına geldin KK tukaka eeee o zaman bu iki arada bir derede neden tekrar konu actin

Hadi bunuda görürse o zaman temelli boş ol boş ol boş ol diyecek

Korkmadin mi bundan
bağımlısı olmuş kurtulamıyor

bu konunun açılma sebebi ben yandım siz yanmayın olsa gerek:KK53:

Hani facebooktan nefret ediyorum onun yüzünden kocam beni aldatıyor konuları var ya

onun mantığında bu konu

esas meseledem uzaklasip sucu oraya buraya atan insanlardan hazzetmiyorum..
misal, adamla saygisizligin zirvesine gelinmis, aile kavrami yok guven yok sevgi yok, adamin kisiligi problemli.. kadinin olaya bakisi 'maddi olarak cok comerttir, ah o kaynana o her hafta bize geliyo ondan oluyo'
ben :KK57:

insan kocasını huyunu bilmez mi zaten adam neler yapıyormuş normal davranan biri değil normal bir evlilik değil ki

yatak odasından kovmuş filan

boşanasıları gelmiş zaten

Kk dayanisma derdim herbiri cikmis canimi yakmaya calisiyor arkadaslar acikliyorum telimin kilidini acip bakmis, ikidebir oglanlanugrastigim arabyada uyudugum vakitler

esas meseledem uzaklasip sucu oraya buraya atan insanlardan hazzetmiyorum..
misal, adamla saygisizligin zirvesine gelinmis, aile kavrami yok guven yok sevgi yok, adamin kisiligi problemli.. kadinin olaya bakisi 'maddi olarak cok comerttir, ah o kaynana o her hafta bize geliyo ondan oluyo'
ben :KK57:

Guzel arkadaslar anlayij bir cirpida yazfim kk bahane zatn

Kk dayanisma derdim herbiri cikmis canimi yakmaya calisiyor arkadaslar acikliyorum telimin kilidini acip bakmis, ikidebir oglanlanugrastigim arabyada uyudugum vakitler
canını yakmak için söylemiyoruz ki olanı söylüyoruz

başlığın çok yanlış kk yüzünden
demen senin eşin kıla tüye kavga çıkaran cinsten biri burada açtığın konulara göre
kk yle bir ilgisi yok ki

İlk önce Allah akıl fikir versin size

Oturup berabermi yaziyorsunuz yada okuyorsunuz

+18 cinsellikteki konulara ne diyor yorumluyormu eşiniz

Ortada neden birakiyorsunuz yada çıkış yapmiyorsunuz

Bizim suçumuz ne

He simdi yazdnizi gorup esiniz ne diycek acaba ?ah karicim kk da s3ni teselli edeceklerine iyice snir etmisler gel sarılalim sana teselli vereyim mi diyecek? Su anda esin kafana tavaylan vurmaya gelebilir senle kavga ettim halde gidip gene yazmissin der , uyelignizii iyi sklasaydnz tek diycemiz bu iyi aksamlar...

Yemin ederim ben ne yazdığını anlamıyorum. Anlasam belki yardimci olabilirim.

Bakin kizlar , basligi oyle yazzdim cunku konunun esim acisindan ozeti idi bu,

2. Si kk kavgasi bahane digerb5 yillik sorunlar devam ediyor iste

3.su telefonumdan giriyorum kk ya grce ben uyurken karistirmis, sozde bana da gazete okuyorum diyor, ona guvenip takildigim yeri soyleyen benim ama o hala beni karalamak icin belgebpesinde zoruma godiyor neyin savasi bu kizlar

İlk önce Allah akıl fikir versin size

Oturup berabermi yaziyorsunuz yada okuyorsunuz

+18 cinsellikteki konulara ne diyor yorumluyormu eşiniz

Ortada neden birakiyorsunuz yada çıkış yapmiyorsunuz

Bizim suçumuz ne

Amberin yapma allah askina ortada birakilirmi boyle seyler elbette birakmadim gecmisi bile siliyordum surekli lakin mail gelen kutumdan sifreyi almis ve girmis gecen3 te ne yapayim nobetbmi allah askina

Bakin kizlar , basligi oyle yazzdim cunku konunun esim acisindan ozeti idi bu,

2. Si kk kavgasi bahane digerb5 yillik sorunlar devam ediyor iste

3.su telefonumdan giriyorum kk ya grce ben uyurken karistirmis, sozde bana da gazete okuyorum diyor, ona guvenip takildigim yeri soyleyen benim ama o hala beni karalamak icin belgebpesinde zoruma godiyor neyin savasi bu kizlar
Ne bileyim neyin savaşı bacım. Sen garip esin daha da garip. Okuyunca ne olmuş başı göğe mi ermiş?

Ne bileyim neyin savaşı bacım. Sen garip esin daha da garip. Okuyunca ne olmuş başı göğe mi ermiş?

Bende onu diyorum basingoge minetecek babama okutacakmis fitosunu cekmis mesajlarin birde tehtid ediyor, naptim dedim aldattimmi neyin pesindrsin sen, her yaz ayni.muhabbet mevzu kk drgil her yaz bi patlama yasaniyor kisin duzeliyir ama artik istemiyorum duz3lmesini hep ben toparliuorum korkum bir yandan ailem istemesse beni bir yandan evladim bir yandan issizligim

Amberin yapma allah askina ortada birakilirmi boyle seyler elbette birakmadim gecmisi bile siliyordum surekli lakin mail gelen kutumdan sifreyi almis ve girmis gecen3 te ne yapayim nobetbmi allah askina
Bak bu kez dikkat et yine yakalanabilirsin

kullanici adını biliyosa yandin kavga cikarsa kari kocanın arasina girilmez valla biz bişey yapamayız

Bende onu diyorum basingoge minetecek babama okutacakmis fitosunu cekmis mesajlarin birde tehtid ediyor, naptim dedim aldattimmi neyin pesindrsin sen, her yaz ayni.muhabbet mevzu kk drgil her yaz bi patlama yasaniyor kisin duzeliyir ama artik istemiyorum duz3lmesini hep ben toparliuorum korkum bir yandan ailem istemesse beni bir yandan evladim bir yandan issizligim
Yazın noluyo esine kurt adama mi dönüşüyor? Niye özellikle yazları?

X