olumunekankayizsmile vee 13 ocak günü bu güzel siteyle tanışmamın yıl dönümü.güzel paylaşımlar,muhteşem bilgiler,harika dostluklar,mutlu haberlerle... nice nice güzelliklerle dolu bir yıl olmuş çabucak.oysa daha dün gibiydi nasıl mesaj yazacağım?,niye kiimse cevaplamıyor?,off hiç arkadaşım yok,gibi sersenişlerim.şimdi koskocaman bir ailenin mümessili olmak gerçekden gurur veriyor.gurur veriyor diyorum çünkü site yöneticilerinin yaptıkları eylemler beni gerçekden gururlandırıyor.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
canım kulübüm,iyi ki seninle tanışmışım.iyiki seni kurmuşlar.bu güne kadar tanıdığım tanımadığım,mesaj gönderdiğim-göndermediğim tüm yönetici,üye tüm :enbuyukkk: kk daşlarıma:enbuyukkk: sevgilerimi,teşekkürlerimi gönderiyorum.iyi ki varsınız,iyi ki sizleri tanımışım ve iyi ki kadınlar kulübü kurulmuş.burayı gerçekden çok seviyorum.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan