• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK yl dnmlerimiz...

ayy inş berenimmm.çocuklarımız bile burda büyüyecekler inş hep beraber.:enbuyukkk:..biz burda aile olduk ve ben o ailesiz ve siz sevdiklerim olmadan duramıyorum..iyiki tanıdım sizi...:kedi:daha fazla yazarsam ağlıcam valla...öpüyorum canlarım hepiniziopuyorumnanaktan

canımsın.. Şeniz tabıı cocuklarımız bıle burda buyuyecek.. :emir_bebek: daha ben sıze teyze olacagınız haberını verecegım.. cocuklarımızın basarılarını hepbırlıkte kutalayacagız.. alkisalkisalkis burda hep bırlıkte evlılıklerıne sahıt olacagız mutlu fotolar paylasacagız.. :sm_cool: anane babane olup torun torbaya katılıp daha onları buyutecegız.. kaydirigubbakcemile ısımız cok balım cok.. kaydirigubbakcemile5 ne o ole sulu soz hemen koyverme kendını .. :olmaz: dedım ya ısımız cok.. a.s. :enbuyukkk:

ayy inşşşş :asigim:

tabii kıskanç kocama bigün kk yı kıskançlıktan cinnet gelip kabloları sökmez inşkaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile vee 13 ocak günü bu güzel siteyle tanışmamın yıl dönümü.güzel paylaşımlar,muhteşem bilgiler,harika dostluklar,mutlu haberlerle... nice nice güzelliklerle dolu bir yıl olmuş çabucak.oysa daha dün gibiydi nasıl mesaj yazacağım?,niye kiimse cevaplamıyor?,off hiç arkadaşım yok:(,gibi sersenişlerim.şimdi koskocaman bir ailenin mümessili olmak gerçekden gurur veriyor.gurur veriyor diyorum çünkü site yöneticilerinin yaptıkları eylemler beni gerçekden gururlandırıyor.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
canım kulübüm,iyi ki seninle tanışmışım.iyiki seni kurmuşlar.bu güne kadar tanıdığım tanımadığım,mesaj gönderdiğim-göndermediğim tüm yönetici,üye tüm :enbuyukkk: kk daşlarıma:enbuyukkk: sevgilerimi,teşekkürlerimi gönderiyorum.iyi ki varsınız,iyi ki sizleri tanımışım ve iyi ki kadınlar kulübü kurulmuş.burayı gerçekden çok seviyorum.opuyorumnanaktan
15306_kalbimi_al_1.gif
opuyorumnanaktan
15306_kalbimi_al_1.gif
opuyorumnanaktan
15306_kalbimi_al_1.gif
opuyorumnanaktan
15306_kalbimi_al_1.gif
opuyorumnanaktan
15306_kalbimi_al_1.gif
opuyorumnanaktan

3893.bmp

hayat.png

4125.jpg

dscn2722zb1om3.jpg

yeniyil105kv.gif

eski uyelerdenim olumunekankayizsmile
2007 girişimmm buraya bi arkadaşım tavsiye etti ve kızımda uye yapmış beniiiyerimseniben

olumunekankayizsmile vee 13 ocak günü bu güzel siteyle tanışmamın yıl dönümü.güzel paylaşımlar,muhteşem bilgiler,harika dostluklar,mutlu haberlerle... nice nice güzelliklerle dolu bir yıl olmuş çabucak.oysa daha dün gibiydi nasıl mesaj yazacağım?,niye kiimse cevaplamıyor?,off hiç arkadaşım yok:(,gibi sersenişlerim.şimdi koskocaman bir ailenin mümessili olmak gerçekden gurur veriyor.gurur veriyor diyorum çünkü site yöneticilerinin yaptıkları eylemler beni gerçekden gururlandırıyor.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
canım kulübüm,iyi ki seninle tanışmışım.iyiki seni kurmuşlar.bu güne kadar tanıdığım tanımadığım,mesaj gönderdiğim-göndermediğim tüm yönetici,üye tüm :enbuyukkk: kk daşlarıma:enbuyukkk: sevgilerimi,teşekkürlerimi gönderiyorum.iyi ki varsınız,iyi ki sizleri tanımışım ve iyi ki kadınlar kulübü kurulmuş.burayı gerçekden çok seviyorum.opuyorumnanaktan
15306_kalbimi_al_1.gif
opuyorumnanaktan
15306_kalbimi_al_1.gif
opuyorumnanaktan
15306_kalbimi_al_1.gif
opuyorumnanaktan
15306_kalbimi_al_1.gif
opuyorumnanaktan
15306_kalbimi_al_1.gif
opuyorumnanaktan

3893.bmp

hayat.png

4125.jpg

dscn2722zb1om3.jpg

yeniyil105kv.gif
a.s.iyiki tanımşım kk de sizi güzel paylaşımlar barfur.s.urra.s.

09 03 2008 de üye etmiş ogluşum benide söyledi tarif etti ama haftaiçi hobi kurslarım vardı haftasonuda evin işi bi türlü kısmet olmamıştı taki 7ay önce tesadüfen ankara buluşma resimlerini görene kadar 1gün önce buluşma olmuş ve ben mıhdarıma yani namıdeger kalimeraya yalvarıyorum adeta buluşma yapalım diye 1ayı zarzor getirdim şimdi ölümüne kklıyım 2elim kanda olsa enazından bakmadan hiçbir işe bakmıyorum kahvaltı bile yapmadan kkdayım işte buda benim hikayem canlar

Back