• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK yl dnmlerimiz...

kız esos ıyıkı zayıflamaya kalktın desene.. :roflol: :roflol: yoksa nerde bulurduk bırbırımızı.. :asigim: kac zamandır beraber agladık beraber gulduk sende daha yenıymıssın kız.. :kedi: ben senı oldukca eskı uyelerden zannedıyordum.. opuyorumnanaktan hıc de bakmak aklıma gelmemıstı.. :utangac: ıyıkı aramızdasın.. gercekten de oyle kk cok buyuk bı aıle.. :enbuyukkk: bende bu aılenın bı ferdı oldugum ıcın gercekten cok mutluyum.. :lepi: ıyıkı varsın kk :enbuyukkk: ıyıkı varsınız kızlar.. a.s. nıce yıllara esosum hep bırlıkte.. :içelim: a.s.

cnm benım cok duygulandım yaa canımsın
ıyıkı varsın ıyıkı kk var bızı tanıstırdı
kk sayesınde pırlanta gıbı dostlar edındım
sen enust karatsın aramızda :)))
sevıyorum kk yı ve senı canım benım:asigim:

evliliğimin ilk günlerinde yabancı bir şehire evliliğe alışmanın verdiği zorlukla boğuşurken keşfettim KK'mı..:asigim:
öyle derinden bir nefes oldu ki bana KK..hayatıma soluk geldi..
en zor yolları yürürken yanımdaki en hakiki dost oldu..
bu şehirdeki yalnızlığımda canıma yoldaş oldu..
ağladığımda yaslanacak bir omuz, kederlendiğimde bir sırdaş
hayatı tecrübe ederken bir abi bir abla gibi yol gösteren
büyüdükçe de beni de büyüten siteden öte kocaman bir aile oldu KK benim için:1hug:

hani insan ömrünün kaçta kaçının ne ile geçtiğini hesaplar durur ya bilim adamları
işte şu kadarı yemekte şu kadarı uykuda gibilerinden
o listeye top tenden bir numarada giriş yaptı resmen hayatıma:hooray:
burda benim gibi birçok arkadasımın gün içinde vazgecemediği
girdi mi çıkamadığı, girmeden yapamadıgı,uzak kaldı mı canı sıkıldıgı bir yer KK
eminim ileriki yıllarda bilim adamlarının araştırmalarına da girecek günde 24 saat KK diye :dance:

benim için gerçekten anlamı çok başka bu sitenin pardon bu ailenin:asigim:
yeri geldi ailem yeri geldi komşum yeri geldi arkadaşım yeri geldi kocama kuma oldu KKkaydirigubbakcemile3
hatta adamlar bile öyle alıştı ki KK aşkımıza ses etmez oldu eskisi gibi burdan çıkmamamıza
bana hep KK canavarı der durur adamım gene mi ordasın heh hemen girdin yine KK'ya dimi der durur:utangac:
ne güzel bir şey ki sanal alem denilen bir yer bizim ailemizden olmuş çıkmış
iyi ki tanımışım iyi ki keşfetmişim KK seniopuyorumnanaktan
vallahi sayende nasıl geçti iki sene hiç anlamadımsırnaşık şey

bu arada bizim de yıldönümümüz bugünlerde...
orda her ne kadar 2009 yazsa da ilk üyelik başlangıcım 2007 agustos
elim bir kazaya giden ilk göz ağrım eski üyeliğime kardeş şimdiki halim
her ne olursa olsun burda olmak çok güzel bir mutluluk
iyi ki varsın kocaman ailem
iyi ki varsın canım KKa.s.:nazar::nazar::nazar:

kelımesı kelımesıne katılıyorum.. :lepi: hatta ımzamı dahı atmalıyım.. delikafadulden
düşünmek beyin ister,düşündüklerini alıp kalemi eline ,
açıkca kağıda dökebilmek ,yürek ister..
sende varsa eger o beyin ,o yürek..
ozaman alnından öpülesi oldun demek... BEREN... :roflol: :roflol:
ımzam bu napım.. :kedi:
benımde oyle olmustu yabancı bı yere geldım kımsem yoktu.. :çok üzgünüm: bana da sımsıkı kollarını acmıstı kk.. a.s. ablam kardesım annem oldu burdakı her bı uye.. Şeniz asla hakkını odeyemeyecegım okadar cok kısı var kı surda.. mafoldumben gelelı henuz 3 ay olmasına ragmen gercekten bendekı bagımlılıgı etkısı de cok buyuk.. :enbuyukkk: bı cok abla kardes dost kazandırdı kk bana.. :1hug: daha ne olsun.. esler konusuna hıc gırmıyorum bıle yerimseniben hepımızın durumu aynı anlasılan.. :jeyyar: nıce nıce senelere canım hep bırlıkte.. alkisalkisalkis:enbuyukkk:bızler kk aılesıyız .. :enbuyukkk:

Son düzenleme:
bir yılbaşı gecesi yani 2007 yi 2008 e bağlayan gece katılmışım aranıza.valla ne ararken katıldım bimiyorum ama googleden bişi bakarken bulmuştum.2 sene biticek yılbaşın da.her yılbaşın da benim kk ile beraberliğimin yıl dönümü yani:)

hadıı yaa.. kaydirigubbakcemile3 yılbası gecesı haa.. opuyorumnanaktan ıyıkı geldın ıyıkı burdasın ıyıkı kknın bı ferdısın canım.. Şeniz nıce yıllara hep bırlıkte.. a.s. nıce nıce 2 yıllara.. :1hug:

bende 30 03 09 da üye oldum vay be 5 ay olmus zaman nasil geciyor.
bende incitanem sayesinde üye oldum hep diyordu yengosum seni kk ya üye yapacam diye.
ben dogrudüzgün pc kullanmasini bile bilmem dedim ama sagolsun incim benim adima üyelik acti mail adresi acti.
ve ben kk ile tanistim iyiki kk ile tanimisim iyikide sizlerle tanismisim sagolsun incim:asigim:
üye oldum olmasinada bu sefer evde pc kavgasi basladi esim oglum kizim derken pc sirasi bana gelene kadar ooooomafoldumben
en sonunda oglum bir leptop aldihihoyyyt kendisine yazik ama simdide benden sira bulursa kullaniyor:jeyyar:
iyiki incim üye yapmis iyiki oglum leptop almis iyiki sizleri tanimisim:asigim::enbuyukkk:
berencim sanada tesekkürler canimopuyorumnanaktan

bende 30 03 09 da üye oldum vay be 5 ay olmus zaman nasil geciyor.
bende incitanem sayesinde üye oldum hep diyordu yengosum seni kk ya üye yapacam diye.
ben dogrudüzgün pc kullanmasini bile bilmem dedim ama sagolsun incim benim adima üyelik acti mail adresi acti.
ve ben kk ile tanistim iyiki kk ile tanimisim iyikide sizlerle tanismisim sagolsun incim:asigim:
üye oldum olmasinada bu sefer evde pc kavgasi basladi esim oglum kizim derken pc sirasi bana gelene kadar ooooomafoldumben
en sonunda oglum bir leptop aldihihoyyyt kendisine yazik ama simdide benden sira bulursa kullaniyor:jeyyar:
iyiki incim üye yapmis iyiki oglum leptop almis iyiki sizleri tanimisim:asigim::enbuyukkk:
berencim sanada tesekkürler canimopuyorumnanaktan

ıyıkı ıncım senın aklına gırmıste senınde aramızda olamana vesıle olmus.. opuyorumnanaktan ıyıkı.. alkisalkisalkis nıce 5.yıllara ınsallah yengos.. Şeniz 5.yıllarımızı da hep bırlıkte bı arada kutlayacagız.. kaydirigubbakcemile5 :enbuyukkk:

valla bende nerdeyse iki yilimi doldurcam kk da,:delphin:
insallah bi kac sene sonra kizimida buraya üye yapicam, hele yazmayi bi ögrensin, vekilim olucak burda anali kizli kk li olucaz:lepi:
simdi bile diyo anne bi kezde ben yazayim:roflol:
hele imzalara ve avatarlara bayiliyo:icecream:
cadi arzu abasi ona güzel bi imzayla avatarda bulur garim:roflol:

Daha düğün tarıhım bıle bellı deılken gelınlık modellerı ararken tanısmıstım KK ıle...

O tarıhten sonra evlendım bile... Tam 2 yıl 3 ay 18 gun olmus KK ile birlikte...

Daha nıce nıce dostluklara KK da...

opuyorumnanaktanbe_reNim,hemşehrim,arkadaşım,kk daşım...ne güzel bir konu,ellerine yüreğine sağlık canım.kaydirigubbakcemile5
ben 36 yaşında ikinci kez anne olmuştum.(aslında üçüncü olacakdı da sekiz aylık ölü doğum yaptım dört yıl önce.)dile kolay tam onbir yıl geçmişti ilk bebişimden bu yana.hamileliğim sorunlu geçiyordu.(35 yaş üstü olduğu için)testler testler...sıkıntılarımdan kurtulmak için nette bebişime ciciler örmek için modeller aramaya başladım.her seferimde karşıma kadınlar kulübü çıktı.ilk zamanlar ''of ya başka site yokmuş gibi ikide bir karşıma çıkıyor ''diye kızmıştım bile.neyse yirmiiki günlük erken doğumdan sonra her sorunda girmeye başladım siteye.şüpheci biri olduğum için üyeliğim baya bi sonra oldu.aslında ilk kızım dedi anne üye olayımmı bu siteye diye.bende adı üstünde kadınlar kulübü kızım sana büyük gelir dedim.kızım ama anne çok güzel,hemde sen ne zaman baksam bu sitedesin deyince köşeli jeton geçte olsa düştü ve araştırmalardan sonra 13-01-2009 tarihinde başka bir nikle giriş yaptım siteye.ertesi günü yani ayın ondördünde de şimdiki nikim aldım.ilk zamanlar çok acemilik çektim.ilk tanıştığım üyede incitanemtuana nikine sahip olan tuana isimli meleğin annesi oldu.yani biricik zuzuum.opuyorumnanaktan daha sonra yavaş yavaş bir çok dostum oldu.hatta o can kk dostlarımla buluşmak bile nasib oldu.istediğim her şeyi burada bulabiliyorum,dostluk,bilgilenme,oyun,eğlence,paylaşım,geyik...daha ne isterimki.

opuyorumnanaktancanım kulübüm,can dostlarım.iyi ki varsınız,iyi ki hayatıma girdiniz.sizleri çok seviyorum.opuyorumnanaktan

valla bende nerdeyse iki yilimi doldurcam kk da,:delphin:
insallah bi kac sene sonra kizimida buraya üye yapicam, hele yazmayi bi ögrensin, vekilim olucak burda anali kizli kk li olucaz:lepi:
simdi bile diyo anne bi kezde ben yazayim:roflol:
hele imzalara ve avatarlara bayiliyo:icecream:
cadi arzu abasi ona güzel bi imzayla avatarda bulur garim:roflol:

opuyorumnanaktan ne guzeelll.. nıce yıllara hep bırlıkte.. :teytey: a.s. :enbuyukkk:

Daha düğün tarıhım bıle bellı deılken gelınlık modellerı ararken tanısmıstım KK ıle...

O tarıhten sonra evlendım bile... Tam 2 yıl 3 ay 18 gun olmus KK ile birlikte...

Daha nıce nıce dostluklara KK da...

nıce nıce yıllara canım.. opuyorumnanaktan hem kk da hem evlılıgınde.. :1hug: a.s. :enbuyukkk:

benimde aralıkta bir sene olacak inşallah... hihoyyyt ama sanki hep daha önceden beri buradaymışım gibi... zemuszemus ne ararsam var kk da... kaydirigubbakcemile2 herşeyi bulabildiğim tek adres... alkisalkisalkis internet=KK :asigim:
teşekkürler be_ren...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Tam 2 yıl 5 ay olmuş KK ile tanışalı :enbuyukkk: nasıl buraya geldim hiç hatırlamıyorum ama o günden beri ayrılamıyorum o kesin :lepi: güzel dostluklar edindim vereliniortakiyi ki varsın KK :enbuyukkk:

opuyorumnanaktanbe_reNim,hemşehrim,arkadaşım,kk daşım...ne güzel bir konu,ellerine yüreğine sağlık canım.kaydirigubbakcemile5
ben 36 yaşında ikinci kez anne olmuştum.(aslında üçüncü olacakdı da sekiz aylık ölü doğum yaptım dört yıl önce.)dile kolay tam onbir yıl geçmişti ilk bebişimden bu yana.hamileliğim sorunlu geçiyordu.(35 yaş üstü olduğu için)testler testler...sıkıntılarımdan kurtulmak için nette bebişime ciciler örmek için modeller aramaya başladım.her seferimde karşıma kadınlar kulübü çıktı.ilk zamanlar ''of ya başka site yokmuş gibi ikide bir karşıma çıkıyor ''diye kızmıştım bile.neyse yirmiiki günlük erken doğumdan sonra her sorunda girmeye başladım siteye.şüpheci biri olduğum için üyeliğim baya bi sonra oldu.aslında ilk kızım dedi anne üye olayımmı bu siteye diye.bende adı üstünde kadınlar kulübü kızım sana büyük gelir dedim.kızım ama anne çok güzel,hemde sen ne zaman baksam bu sitedesin deyince köşeli jeton geçte olsa düştü ve araştırmalardan sonra 13-01-2009 tarihinde başka bir nikle giriş yaptım siteye.ertesi günü yani ayın ondördünde de şimdiki nikim aldım.ilk zamanlar çok acemilik çektim.ilk tanıştığım üyede incitanemtuana nikine sahip olan tuana isimli meleğin annesi oldu.yani biricik zuzuum.opuyorumnanaktan daha sonra yavaş yavaş bir çok dostum oldu.hatta o can kk dostlarımla buluşmak bile nasib oldu.istediğim her şeyi burada bulabiliyorum,dostluk,bilgilenme,oyun,eğlence,paylaşım,geyik...daha ne isterimki.
opuyorumnanaktancanım kulübüm,can dostlarım.iyi ki varsınız,iyi ki hayatıma girdiniz.sizleri çok seviyorum.opuyorumnanaktan

oyy .. opuyorumnanaktan ne guzel.. opuyorumnanaktankonu guzelde ablacım kac gundur utancıma gırıp yazamadım dahı.. :kedi: yazsam ne dıyecegım dedım kendı kendıme.. :kedi: aylrdır canım cıcım dıye sevdıgım sankı akranımmıs gıbı muhabbet ettıgım burfurum canım hemsom ablammıs meger.. :kedi:ınan ılk okudugumda yerın dıbıne gırdım desem yerıdır.. :1ninca: kusuruma bakma ne olur .. :1hug: ama ben bunu hep yapıorum yaa.. :mymeka: ne guzel desene bebıslerın guzel bı olaya kk ıle tanısmana aramızda olmana vesıle oldu.. Şeniz Rabbım cok uuzun hayırlı mutlu huzurlu saglıklı hayatlar nasıp etsın evlatlarına .. :Saruboceq: can parelerıne.. a.s.bızde senoı cok sevıyoruz.. :1hug: sende ıyıkı varsın canım hemsom.. :asigim: bu arada bayramda memleketımdeyım ınsallah.. :Saruboceq:

benimde aralıkta bir sene olacak inşallah... hihoyyyt ama sanki hep daha önceden beri buradaymışım gibi... zemuszemus ne ararsam var kk da... kaydirigubbakcemile2 herşeyi bulabildiğim tek adres... alkisalkisalkis internet=KK :asigim:
teşekkürler be_ren... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Tam 2 yıl 5 ay olmuş KK ile tanışalı :enbuyukkk: nasıl buraya geldim hiç hatırlamıyorum ama o günden beri ayrılamıyorum o kesin :lepi: güzel dostluklar edindim vereliniortakiyi ki varsın KK :enbuyukkk:

ne guzel yaa.. opuyorumnanaktan kızlar nıce yıllara ınsallah hep bırlıkte.. :1hug: a.s. aranılan seylerı bulmak bı kenara gercekten edındıgımız dostlukllar cıddı anlamda cok degerlı.. Şeniz cok ozel.. :asigim: nıce nıce yılları bırlıkte karsılamak dostluklarımızın daım olması dılegıyle.. :teytey: :enbuyukkk:

15.08.2007 miş benim üye oluş tarihim.vayy bee ne çok zaman geçmiş ve ben hala gece gündüz bıkmadan kk dayım..aayyy burdaki arkadaşlarımı çok seviyorum...:asigim:
berenimmm balım senin de 3.ayın kutlu olsun şekercim.iyiki tanımışım seni.opuyorumnanaktan seni de çok seviyorum.seni kazandığım için de çok mutluyum....

Son düzenleme:
15.08.2007 miş benim üye oluş tarihim.vayy bee ne çok zaman geçmiş ve ben hala gece gündüz bıkmadan kk dayım..aayyy burdaki arkadaşlarımı çok seviyorum...:asigim:
berenimmm balım senin de 3.ayın kutlu olsun şekercim.iyiki tanımışım seni.opuyorumnanaktan

2 yıl olmus haa.. CADIARZU ne guzel yaa.. :1hug: daha nıce nıce yılları bırlıkte kutlamak dılegıyle tubık.. Şeniz cok sagol fıstıgım benım 4. aya dogru hızla ılerlıyorum ınsallah.. :Saruboceq: ıyıkı tanıdık degıl mı bırbırımızı ve daha nıcelerını.. a.s. ıyıkı bı aradayız degıl mı? opuyorumnanaktan daha nıce kk yıldonumlerınde bır arada olacagız ınsallah.. :enbuyukkk: :enbuyukkk:

2 yıl olmus haa.. CADIARZU ne guzel yaa.. :1hug: daha nıce nıce yılları bırlıkte kutlamak dılegıyle tubık.. Şeniz cok sagol fıstıgım benım 4. aya dogru hızla ılerlıyorum ınsallah.. :Saruboceq: ıyıkı tanıdık degıl mı bırbırımızı ve daha nıcelerını.. a.s. ıyıkı bı aradayız degıl mı? opuyorumnanaktan daha nıce kk yıldonumlerınde bır arada olacagız ınsallah.. :enbuyukkk: :enbuyukkk:

ayy inş berenimmm.çocuklarımız bile burda büyüyecekler inş hep beraber.:enbuyukkk:..biz burda aile olduk ve ben o ailesiz ve siz sevdiklerim olmadan duramıyorum..iyiki tanıdım sizi...:kedi:daha fazla yazarsam ağlıcam valla...öpüyorum canlarım hepiniziopuyorumnanaktan

Back