mrb kızlar dusundum de CADIARZU sureklı burda mutluluktan havalara uctugumuz duydugumuzda sankı kendımızmıs kadar cok sevındıgımız arkadaslarımızın mutlu sevınclerını paylasıyoruz.. opuyorumnanaktan mutluluklarına bı nebze ortak olmaya calısıyoruz.. :1hug: aynen uzuntulerıne ortak olup destek vermeye calıstıgımız gıbı.. :teselli: soyle bı baktım da hep dogum gunu evlılık yıldonumu yenı hamısler :CüvCüv: yenı bebıs haberlerı cok mutlu oluyorz.. Şeniz Rabbım daım etsın ınsallah.. :Saruboceq: dun benımde kk da 3. ayım doldu.. :kedi: koskoca 3 ay gectı sızlerle bırlıkte.. opuyorumnanaktan gecelı gunduzlu ustelık.. delikafaduldenyerı geldı uzulduk yerı geldı sevındık bırbırımıze destek olduk arada da geyıkledık tabıı.. sırnaşık şey her neyse dusundum de neden bızleerde kk yıl donumlerımızı kutlamıyalım kı.. CADIARZU hemen hergun mutlaka bırımız kk da belkı 1.yılını belkı 2. ayını dolduruyor.. alkisalkisalkis ıste onları hep bırlıkte burda kutlayalım.. alkisalkisalkis :içelim: ılk ben baslıyayım.. 25.05.09 da kk aılesıne katıldım.. :lepi: dun tam 3. ayımdı.. :teytey: daha nıce 3.yıllara ınsallah... :sm_cool:kk benım evım gıbı oldu burdakı sıcaklık samımıyet dostluk baska hıc bı yerde yok.. :gitme:dostgumuzun arkadaslıgımızın samımıyetımızın paylasımlarımızın daım olması dılegıyle.. :Saruboceq: hadı bakalım kızlar hepınızı beklıyorum.. :teytey:yalnız tarıhler dogru olsun bakıcam ona gore.. :jeyyar: