• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK yl dnmlerimiz...

be_reN

I'm takin back my love
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
2.726
4
116
Antalya
mrb kızlar dusundum de CADIARZU sureklı burda mutluluktan havalara uctugumuz duydugumuzda sankı kendımızmıs kadar cok sevındıgımız arkadaslarımızın mutlu sevınclerını paylasıyoruz.. opuyorumnanaktan mutluluklarına bı nebze ortak olmaya calısıyoruz.. :1hug: aynen uzuntulerıne ortak olup destek vermeye calıstıgımız gıbı.. :teselli: soyle bı baktım da hep dogum gunu evlılık yıldonumu yenı hamısler :CüvCüv: yenı bebıs haberlerı :emir_bebek: cok mutlu oluyorz.. Şeniz Rabbım daım etsın ınsallah.. :Saruboceq: dun benımde kk da 3. ayım doldu.. :kedi: koskoca 3 ay gectı sızlerle bırlıkte.. opuyorumnanaktan gecelı gunduzlu ustelık.. delikafaduldenyerı geldı uzulduk yerı geldı sevındık bırbırımıze destek olduk arada da geyıkledık tabıı.. sırnaşık şey her neyse dusundum de neden bızleerde kk yıl donumlerımızı kutlamıyalım kı.. CADIARZU hemen hergun mutlaka bırımız kk da belkı 1.yılını belkı 2. ayını dolduruyor.. alkisalkisalkis ıste onları hep bırlıkte burda kutlayalım.. alkisalkisalkis :içelim: ılk ben baslıyayım.. 25.05.09 da kk aılesıne katıldım.. :lepi: dun tam 3. ayımdı.. :teytey: daha nıce 3.yıllara ınsallah... :sm_cool:kk benım evım gıbı oldu burdakı sıcaklık samımıyet dostluk baska hıc bı yerde yok.. :gitme:dostgumuzun arkadaslıgımızın samımıyetımızın paylasımlarımızın daım olması dılegıyle.. :Saruboceq: hadı bakalım kızlar hepınızı beklıyorum.. :teytey:yalnız tarıhler dogru olsun bakıcam ona gore.. :jeyyar:

benim de 2 senem dolmuş siz diyince baktım aa ağustos 2007de gelmişim buraya :ecrin_bebek:

benim de 2 senem dolmuş siz diyince baktım aa ağustos 2007de gelmişim buraya :ecrin_bebek:

oo neguzel.. opuyorumnanaktan nıce yıllara ınsallah hep bırlıkte.. kaydirigubbakcemile5 kk var oldukca daha cok yıldonumlerı kutlayacagız ınsallah.. :Saruboceq: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

kıs ben bi koşu bakım geliyim kaydirigubbakcemile4

valla unuttum.fisfisfis

sanki burda doğmuş gibiyim yaaa. zemuszemus

bınde deldım bende deldımm daha bebkke actım gzolerım burda 27,11,2007 de ..gunlerden salı yagmurlu bı akşamda carpısdım nette KK ıle askımız o sekılde basladı..:gitme:
daha sonra aramıza bı sure ayrılık gırdı ama hep masallar mutlu bıter ya gene kavustum askıma..kaydirigubbakcemile3

bınde deldım bende deldımm daha bebkke actım gzolerım burda 27,11,2007 de ..gunlerden salı yagmurlu bı akşamda carpısdım nette KK ıle askımız o sekılde basladı..:gitme:
daha sonra aramıza bı sure ayrılık gırdı ama hep masallar mutlu bıter ya gene kavustum askıma..kaydirigubbakcemile3

sen yarın gelıcektın erken geldın.. delikafadulden nıce yıllara karcım.. opuyorumnanaktan Askınız daım olsun.. :kedi:

bende 27.4 2008 de buraya geldiğimde...
zaman ne kadarda çabuk geçmiş..

bende 2005 sonlarına doğru kk yı keşfettim iyikide bulmuşum 2006 yazdığına bakmayın bundan önce yenilenmeden kk eski versiyonunda vardım yenilendiğinde uyeliklerimizde yenilendi seni seviyorum kk sizi seviyorum canım arkadaşlarımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

12-07-2006 benim baya bi zaman oldu.aslında 2005 te üye oldum.kk nın sayfası o zaman burası değildi.kk yerini değiştirdi bizde tekrar üye olduk

kıs ben bi koşu bakım geliyim kaydirigubbakcemile4

valla unuttum.fisfisfis

sanki burda doğmuş gibiyim yaaa. zemuszemus

baktın mı ablacım.. Şeniz ne zamanmıs.. yerimseniben

bende 27.4 2008 de buraya geldiğimde...
zaman ne kadarda çabuk geçmiş..

vayy be gonulum bır yıl oldu desene.. opuyorumnanaktan nıce yenı yıllara hep bırlıkte.. :enbuyukkk:

bende 2005 sonlarına doğru kk yı keşfettim iyikide bulmuşum 2006 yazdığına bakmayın bundan önce yenilenmeden kk eski versiyonunda vardım yenilendiğinde uyeliklerimizde yenilendi seni seviyorum kk sizi seviyorum canım arkadaşlarımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

oo sen hepımızden kıdemlısın desene.. :jeyyar: saka bı yana canım nıce yıllara ınsallah.. :enbuyukkk:

12-07-2006 benim baya bi zaman oldu.aslında 2005 te üye oldum.kk nın sayfası o zaman burası değildi.kk yerini değiştirdi bizde tekrar üye olduk

nıce yıllara canım.. opuyorumnanaktan a.s. :enbuyukkk:

16.06.2007

benimdeee iki sene,iki ay vee on gün olmuş.:lepi:

iki ay önce yıldönümüzmüş,hay allah nasıl unutmuşum,ama zaman öyle çabuk akıp geciyorki kk le,başlangıcım değil,sürecimizin,klaitesi önem taşır hale geldi be kuzum.

pc ilk bağlanmıştı evimize,ben ne yapcam,kullanmasını bile bilmiyorum derken,gelinimiz bana kk var.seni oraya üye edeyim orda alış hemde çok güzel yer sıkılmamış olursun dedi.

o, gün tanıştık hem pc.le hemde kk le.,ahh be kuzum sana ben olur olmaz yerlerde msj lar attım acemilikte,kah güldüm kah utandım.bir müddet,poyraz rüzgar edasıyla savrulup durdum içinde,ama hepsi güzeldi benim için,ayrı ayrı hatırası var.onun için adeta burda doğmuş gibiyim.
ve şimdi başka yer dahi aramaz oldum güzel dostlarıyla,sevgisiyle,benim için çok özel biyer oldu.helede ablacım,irnam dediklerinde oooo keyfime değmen benim..opuyorumnanaktan

işte kuzum seni böyle tanıdım ,iyiki tanıdım ayrıca gelinimede teşekkür ediyorum burdan opuyorumnanaktan

teşşekkürler kazene ve curly a.s.

ve berencim sanaopuyorumnanaktanda teşekkürler canım.

16.06.2007

benimdeee iki sene,iki ay vee on gün olmuş.:lepi:

iki ay önce yıldönümüzmüş,hay allah nasıl unutmuşum,ama zaman öyle çabuk akıp geciyorki kk le,başlangıcım değil,sürecimizin,klaitesi önem taşır hale geldi be kuzum.

pc ilk bağlanmıştı evimize,ben ne yapcam,kullanmasını bile bilmiyorum derken,gelinimiz bana kk var.seni oraya üye edeyim orda alış hemde çok güzel yer sıkılmamış olursun dedi.

o, gün tanıştık hem pc.le hemde kk le.,ahh be kuzum sana ben olur olmaz yerlerde msj lar attım acemilikte,kah güldüm kah utandım.bir müddet,poyraz rüzgar edasıyla savrulup durdum içinde,ama hepsi güzeldi benim için,ayrı ayrı hatırası var.onun için adeta burda doğmuş gibiyim.
ve şimdi başka yer dahi aramaz oldum güzel dostlarıyla,sevgisiyle,benim için çok özel biyer oldu.helede ablacım,irnam dediklerinde oooo keyfime değmen benim..opuyorumnanaktan

işte kuzum seni böyle tanıdım ,iyiki tanıdım ayrıca gelinimede teşekkür ediyorum burdan opuyorumnanaktan

teşşekkürler kazene ve curly a.s.

ve berencim sanaopuyorumnanaktanda teşekkürler canım.

oyy oyy ne guzel de ıfade etmıssın ablacım yaa.. opuyorumnanaktan nıce yıllara a.s. hep bırlıkte ınsallah.. :1hug: ıyıkıde gelmıssın ıyıkı de burdasın.. kaydirigubbakcemile5 senı tanıdıgıma okadar cok mutluyum kı.. :kedi: gelınıne bı tesekkurde benden o da aramızda haa.. a.s. :teytey: asıl ben tesekkur ederım ablacım.. sevgıler.. a.s.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
TOPIK HARIKA BERENIM
IYI DÜSÜNMÜSSÜN INANKI
:nazar::nazar::nazar:
BEN 10.12.2007 ÜYESIYIM
INSALLAHDA KK YLA BAGIM ILISKIM VE SANAL DAHI OLSA ARKADASLIKLARIM DAIM OLUR HEP SÜRER VE HIC BITMEZ
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

5 ay 12 gun olmus mart 15 dogumgunumden bı ay sonra zayıflamayı kafama koydugum gun:)
kkyı buldum ılac bolumunu oyle gırdım sonra kar ın bulusma topıgını gordum bı cesaret bulusmaya katıl
ve her gecen gun yenı yuzunu tanıdım kk nın ıyıkı var kk ıyıkı varsınız bız kus barıs zıt esıt can dostları kırgınları kuslerı kardeslerı herkesı ıcınde barındıran buyuk bı aıleyız :))

evliliğimin ilk günlerinde yabancı bir şehire evliliğe alışmanın verdiği zorlukla boğuşurken keşfettim KK'mı..:asigim:
öyle derinden bir nefes oldu ki bana KK..hayatıma soluk geldi..
en zor yolları yürürken yanımdaki en hakiki dost oldu..
bu şehirdeki yalnızlığımda canıma yoldaş oldu..
ağladığımda yaslanacak bir omuz, kederlendiğimde bir sırdaş
hayatı tecrübe ederken bir abi bir abla gibi yol gösteren
büyüdükçe de beni de büyüten siteden öte kocaman bir aile oldu KK benim için:1hug:

hani insan ömrünün kaçta kaçının ne ile geçtiğini hesaplar durur ya bilim adamları
işte şu kadarı yemekte şu kadarı uykuda gibilerinden
o listeye top tenden bir numarada giriş yaptı resmen hayatıma:hooray:
burda benim gibi birçok arkadasımın gün içinde vazgecemediği
girdi mi çıkamadığı, girmeden yapamadıgı,uzak kaldı mı canı sıkıldıgı bir yer KK
eminim ileriki yıllarda bilim adamlarının araştırmalarına da girecek günde 24 saat KK diye :dance:

benim için gerçekten anlamı çok başka bu sitenin pardon bu ailenin:asigim:
yeri geldi ailem yeri geldi komşum yeri geldi arkadaşım yeri geldi kocama kuma oldu KKkaydirigubbakcemile3
hatta adamlar bile öyle alıştı ki KK aşkımıza ses etmez oldu eskisi gibi burdan çıkmamamıza
bana hep KK canavarı der durur adamım gene mi ordasın heh hemen girdin yine KK'ya dimi der durur:utangac:
ne güzel bir şey ki sanal alem denilen bir yer bizim ailemizden olmuş çıkmış
iyi ki tanımışım iyi ki keşfetmişim KK seniopuyorumnanaktan
vallahi sayende nasıl geçti iki sene hiç anlamadımsırnaşık şey

bu arada bizim de yıldönümümüz bugünlerde...
orda her ne kadar 2009 yazsa da ilk üyelik başlangıcım 2007 agustos
elim bir kazaya giden ilk göz ağrım eski üyeliğime kardeş şimdiki halim
her ne olursa olsun burda olmak çok güzel bir mutluluk
iyi ki varsın kocaman ailem
iyi ki varsın canım KKa.s.:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
bir yılbaşı gecesi yani 2007 yi 2008 e bağlayan gece katılmışım aranıza.valla ne ararken katıldım bimiyorum ama googleden bişi bakarken bulmuştum.2 sene biticek yılbaşın da.her yılbaşın da benim kk ile beraberliğimin yıl dönümü yani:)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
TOPIK HARIKA BERENIM
IYI DÜSÜNMÜSSÜN INANKI
BEN 10.12.2007 ÜYESIYIM
INSALLAHDA KK YLA BAGIM ILISKIM VE SANAL DAHI OLSA ARKADASLIKLARIM DAIM OLUR HEP SÜRER VE HIC BITMEZ

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sag ol ıncım.. opuyorumnanaktan hadı ya saka maka ıkı yıl oldu desene.. alkisalkisalkis daha nıce yıllara hep bırlıkte canım.. a.s. :enbuyukkk::enbuyukkk: :enbuyukkk:

5 ay 12 gun olmus mart 15 dogumgunumden bı ay sonra zayıflamayı kafama koydugum gun:)
kkyı buldum ılac bolumunu oyle gırdım sonra kar ın bulusma topıgını gordum bı cesaret bulusmaya katıl
ve her gecen gun yenı yuzunu tanıdım kk nın ıyıkı var kk ıyıkı varsınız bız kus barıs zıt esıt can dostları kırgınları kuslerı kardeslerı herkesı ıcınde barındıran buyuk bı aıleyız :))

kız esos ıyıkı zayıflamaya kalktın desene.. :roflol: :roflol: yoksa nerde bulurduk bırbırımızı.. :asigim: kac zamandır beraber agladık beraber gulduk sende daha yenıymıssın kız.. :kedi: ben senı oldukca eskı uyelerden zannedıyordum.. opuyorumnanaktan hıc de bakmak aklıma gelmemıstı.. :utangac: ıyıkı aramızdasın.. gercekten de oyle kk cok buyuk bı aıle.. :enbuyukkk: bende bu aılenın bı ferdı oldugum ıcın gercekten cok mutluyum.. :lepi: ıyıkı varsın kk :enbuyukkk: ıyıkı varsınız kızlar.. a.s. nıce yıllara esosum hep bırlıkte.. :içelim: a.s.

Back