KK yanımda olsun , bana bir şey olmaz :)

ohh bulduum konunu nihayet öyle saklanmıs köşe bucak benden.. -tatlicadiarzu- yerimseniben
çiçeklerin için çookk tşk ettim pembişim :1hug: topişin hayırlı olsun a.s.

öncelıkle sevgili adıvarcığımında buna benzer bi konusu vardı :1hug: orayada yazmıstım bişicikler elbet kopyala yapıştır yapmacaam ama orda yazmadıgım birseyı buraya yazacagım , bunu buraya yazmam ne kadar dogru bılmıyorum ama her zaman içtenliği savunan biri olarak..
{adıvarcıgımın konusu açıldıgında ben kkda en yakın arkimle kavga edip yollarımı ayırmstım ondan dolayıda hiç arkim yoktu burda ,vardı elbet ama öyle samımı değildim.. ve sandımkı bidaha yakın arkadaslarım olmayacak benım :(( } neyse konuya donelım ;-)

benım kkyı ilk keşfim..msneme avatar ararken googlede gorsellerde karsıma çıkmasıdır..
hayata dair bir çok keşfim ve ders aldıklarım oldu.. buradakı çok sevdıgım dostlarım herzaman yolumu aydınlattılar bana destek oldular.. benım goremedıklerımı bana gosterdıler canlarım benımmm...
hatta eşim 4gunlune izne yanıma geldi vee benım aklım burda kaldı.. ee onun yanındada bakamıyorum halıyle..
kkyı kesfetmekten sonra Keşke demeye basladım.. keşkee çok samımı arkadaslarım ablalarım kardeslerımle aynı sehırde bulunsak bulusssak kaynassak ;-)
çok klişe bi kelime olacak ama çokta doğru... ''uzakları yakın eden site KK '' diyorum ben..

dusunuyorum kk için ne yazsam die ama soyle bi sey var bunu ciddi diyorum.. hani insan sevgilisine /eşineyada cocuguna bebısınıne ne dese yakıstıramaz ve soyledıgı guzel cumleler havada kalır ve yok yok daha baska bisey demelıyım der yaa.. bende aynen oyle diyorum suan yanı ne desem yakıştıramıyorum ,konduramıyorum..
cunku sitemız oyle guzel bi flatformki hayata dair hersey ama herseyi burada bulabılıyoruz..

öncelıkle bu siteye bize sunan kknın arka planda olanlarına (bızım tanımadıklarımıza),sonrasında kazen abıme,konu sorumlularına ,modlarına tşk ederim a.s.
(ne yağcıyım ne yalakayım.. sadece aklımdan gecenleri soyledım)

Son düzenleme:
Ne yağcılık ne yalakalık seninki canım.. Gayet sıcak ve içtensin.. Duygularımızı belli ederken nedense hep öfkemize ve kötü kelimlerimize karşı bonkörüz , ama iş sevgiyi anlatmaya gelince sus

pus olur içimize çekiliriz.. ışte bunu başarabildiğimiz gün kendimizi aşmış olacağız ...

Ne alakaysa ben de içimi döktüm işte kaydirigubbakcemile3

hakkaten yaa.. bankörlüğümüzü ters tarafa kullanıyoruz sanırım.. ;-)
sevgimizi belli edemıyoruz tam anlamıyla ama bi kavga olsun alasını soyleyecek cumlelerde yarışırız..

alakasız olur mu hiç.. bak ben nasıda baglantı kurdum yerimseniben a.s. :roflol:

hakkaten yaa.. bankörlüğümüzü ters tarafa kullanıyoruz sanırım.. ;-)
sevgimizi belli edemıyoruz tam anlamıyla ama bi kavga olsun alasını soyleyecek cumlelerde yarışırız..

alakasız olur mu hiç.. bak ben nasıda baglantı kurdum yerimseniben a.s. :roflol:

sen çözdün işi ya , zeki şey nolucak Şeniz

kk bende de bağımlılık yarattı....
kkyla tanıştığım günden beri, burda dostluklar edindiğim günden beri daha doğrusu ne msn ne facebook
hiçbişey aramaz oldum, artık maillerime bile bakmıyorum kaydirigubbakcemile3
bazen işlerimi aksatmama, annemin afra tafralarına sebep olsa da kkyı çok seviyorum :lepi:

bikaç gündür site saldırıya uğradığından fazla giremedim, nasıl eksik hissettim kendimi

daha da önemli konu benim için burda kurduğum dostluklar :asigim:
burdaki herkesi çok seviyorum :asigim:

ben bu siteyi keşfettiğimden beri her gün girmesem siteye rahatsız oluyorum, bazen evde oğluşumdan fırsat bulamıyorum sanki birşeyler eksikmiş gibi geliyor...

Arkadaşım güller için teşekkürler, tüm arkadaşlarıma paylaşımları için teşekkürler hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar mutluluklar sağlıcakla tabiki

iyiki varsınız kk üyeleri hepinizi çok seviyorum. sevgi illa reeldeki tanışıklıklarla olmaz sanalda da sevilir sayılır ve pekçok şey paylaşılır

hep beraber olmak dileği ile ........

merhaba kk yeni katıldım bende bi ferdiniz olarak yunus emre şiiriyle yazmak istedim bu dünyaya kalmayalım fanidir aldanmayalım 1iken ayrılmayalım gel dosta gidelim gönül
gelin tanışık edelim işin kolayını tutalım sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz

çok güzel bi başlık
güllee bayıldımmmm..teşkkürler canım
bnde k.kulubümüzü çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooK
SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMM

ya gideni nasıl bulcaz başına bişey geleni...bazen tanıklarımı göremiyorum burda kötü kötü şeyler geliyor aklıma...tek kötü tarafıda bu olmalı bence..

Back