- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
- 683
Reklamdan esinlendim , başlık ilgi çekici olsun istedim .. Okuyun istiyorum çünkü
Kızlar biliyor musunuz ben burayı cidden çok seviyorum, sevgimi haykırmak istedim .. İçimden geldi Şeniz
Ben buradan çok şey öğrendim , kendime ders çıkadığım şeyler oldu ; "aaa" diyip:1shok: şok olduğum olaylar duydum, her yorumda biraz da olsa olayların farklı yanlarını keşfettim...
Hayatta doğruların tek olmadığını biliyorum ben , sizlerin doğruları da beni çok geliştirdi, okudukça empati kurdum , okudukça farklı dünyalara yolculuk yaptım.. Bu yolculuk esnasında çok
üzüldüğüm şaşırdığım şeyler de okudum, ama hayatın diğer yüzünü gördüm bu sayede.. Toz pembe olmayan diğer yüzünü benneyaptımki
Bana hep arkadaşlarım "çok safsın" derlerdi, hala da öyleyim :bbo: Burada duyduklarım beni tecrübe sahibi yapıyor , yaşamadan yaşananlar hakkında bilgi sahibi oluyorum..
Bilmiyorum huylu huyundan vazgeçecek mi ya da benim gözüm açılacak mı ama şunu biliyorum burası bana çok şey kattı ve tabi burayı bura yapan , yorumlarıyla bu harika siteyi site yapan
sizler de bana çok şey kattınız...
Bunları bilmenizi istedim ,hepinizi çok seviyorum.. Hiçbir sevgimi içimde tutamadığım gibi bunu da tutamayacağım.. Bilin istedim.. Birisi size sevgisini haykırdı şimdi a.s.
KK yı ve sizi çok seviyorum.. Hepiniz çok mutlu olun inşallah a.s. :1hug:
Aşağıdaki güller sizin için: ( kocalarınız gül getirmez ama bak ben getirdim size kaydirigubbakcemile3 )
![]()
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis