Çok güzel bir konu olmuş,çoooka.s.
İnsan sokağa çıksa, 7/24 arasa yine de bulamaz bu kadar samimiyeti..
Eğrisi ile doğrusu ile büyük bir dünya bizimki..:lepi:
Ayyy şiir gibi oldu biliyorum..
Ama şu var ki; buraya üye olmadan önce sanal dünya yalan dünya diyen ben tükürdüğümü yaladım..kaydirigubbakcemile3
KK'dan tanıştığım,dost olduğum birini geçen sonbaharda eşi ile evimizde ağırlamıştık kocamla..:1hug:
Birazdan yola çıkıyorum ben iade-i ziyaret edeceğim..
Bekle Betişcim,Çirkin Betişcim az kaldı....
Birtanem,sabaha görüşürüz inşallah..Şeniz
Çok güzel bir konu olmuş,çoooka.s.
İnsan sokağa çıksa, 7/24 arasa yine de bulamaz bu kadar samimiyeti..
Eğrisi ile doğrusu ile büyük bir dünya bizimki..:lepi:
Ayyy şiir gibi oldu biliyorum..
Ama şu var ki; buraya üye olmadan önce sanal dünya yalan dünya diyen ben tükürdüğümü yaladım..kaydirigubbakcemile3
KK'dan tanıştığım,dost olduğum birini geçen sonbaharda eşi ile evimizde ağırlamıştık kocamla..:1hug:
Birazdan yola çıkıyorum ben iade-i ziyaret edeceğim..
Bekle Betişcim,Çirkin Betişcim az kaldı....
Birtanem,sabaha görüşürüz inşallah..Şeniz
Ne güzel yazmışsın arkadaşım. a.s. K.K gerçekten özel bir yer benim için. Yalnız, tek başıma hissettiğim zamanlarda varlığı beni daha çok bağlayan özel bir yer. Kafamı dağıtabildiğim nadir yada ender değerlerden biri. Bunu böyle hisseder herkes belki ama senin kadar cesaretli ve içtenlikle dile getiremezdi sanırım birçoğumuz. Bu papatyalar da sana gelsin canım. Sana ve değerli hemcinslerime. :)
Kızlar renk renk güller seçtim burası için... Sebebi de burada hepimiz farklı farklıyız, kimimiz sert mizaçlı , kimimiz yumuşak ;kimimiz kırılgan , kimimiz katı; kimimiz mantıklı , kimimiz duygusal...
Hepimiz bambaşkayız , ama sonuçta hepimiz kendimize has güzellikler barındırıyoruz yüreklerimizde. İşte bu güller gibi renk renk burası .. KK yı renklendiren ve güzelleştiren de bu farklılıklar
değil mi...
Bakın tüm bu farklı renkteki güller bir araya gelince nasıl da bir güzellik ve ahenk ortaya çıkmış değil mi? Tıpkı burada olduğu gibi...
Ben Mor'u Alayım Pembisim :asigim:Şeniz Tşk Ederim kaydirigubbakcemile2
Kızlar renk renk güller seçtim burası için... Sebebi de burada hepimiz farklı farklıyız, kimimiz sert mizaçlı , kimimiz yumuşak ;kimimiz kırılgan , kimimiz katı; kimimiz mantıklı , kimimiz duygusal...
Hepimiz bambaşkayız , ama sonuçta hepimiz kendimize has güzellikler barındırıyoruz yüreklerimizde. İşte bu güller gibi renk renk burası .. KK yı renklendiren ve güzelleştiren de bu farklılıklar
değil mi...
Bakın tüm bu farklı renkteki güller bir araya gelince nasıl da bir güzellik ve ahenk ortaya çıkmış değil mi? Tıpkı burada olduğu gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?