KK yanımda olsun , bana bir şey olmaz :)

Ne güzel yazmışsın arkadaşım. a.s. K.K gerçekten özel bir yer benim için. Yalnız, tek başıma hissettiğim zamanlarda varlığı beni daha çok bağlayan özel bir yer. Kafamı dağıtabildiğim nadir yada ender değerlerden biri. Bunu böyle hisseder herkes belki ama senin kadar cesaretli ve içtenlikle dile getiremezdi sanırım birçoğumuz. Bu papatyalar da sana gelsin canım. Sana ve değerli hemcinslerime. :)

Hayirli yolculuklar bitanem...güle güle git güle güle gel...ibret suratlimida öp benim icin...
Cok keyifli ve güzel zaman gecirecegnizden eminim...Şeniz

Resim cekilen ha...bende görem...nasil olsa hic bir zaman böyle bulusmalara katilamicam:çok üzgünüm:

kesinlikle KK kuranlara ve yonetimine minnettarim sagolsunlar yeni bir dunyanin kapisi acildi sanki hayatlarimiza ayrica burdaki sicaklik nerede bulunur bilmiyorum cok guzel bir konu olmus pespembecim umarim hayatinda hem pembe hemde seker pembe gecer

Pembişim Yüreğine Sağlık..
Gerçekten Bende Aynı Senin Gibi Pek Çok Okuduğum Şeye Şaşırıp Kalıyor,Hadi Cnm Bu Kadarınada Pes Diyordum..
Ama Gördümki Herşey İnsanlar İçin..Halime Şükretmeyi Öğrendim Burda..

Ve Hayatımda Sahip Olduğum En İyi Dostlarımıda Burada Edindim :asigim:
Gerçektende İyiki Varsınız Kızlar..Ablalarım..Bitanelerim..
Sizi Çok Seviyorum :1hug:
,

Allah Kem Gözlerden Korusun Bizleri

Ablacım İyi Yolculuklar Bu Arada.. Kazasız Belasız Gitte Gel İnş :Saruboceq:
Betişimizi Bizim İçinde Öp Emi :1hug:

ben de KK nın bağımlısıyım. Çok şey öğrendim burada. Her geçen gün yeni şeyler öğrenmeye de devam ediyoruz. Konu ne olursa olsun bilinçli ve sevecen yaklaşan kaliteli üyeler var burada.

buarada kk da emegi gecen herkezede cok tesekkür ediyorum ilk basda kazen beye iyiki böyle güzel bir site kurulmus bizde ailenin bir parcasi olmusuz ne mutlu banaa.s.

Oyy papatya , bayılırım ben :asigim:

Çok sağol canım benim .. Ben inanıyorum ki bu papatyalar kadar doğal ve temiz kalplisiniz hepiniz.. Bunu nerden anladım;

Bu konuyu açınca hem gül kokusu alıyorum hem de inanılmaz bir sevgi doluyor içime ..

Çok enteresan ama içimde kıpırtıları hissedebiliyorum ... Artık nasıl bir enerji ve sevgiyle yorum yazdıysanız , bana inanılmaz yansıyor bu duygular a.s. Şeniz

Senin papatyalarınla benim gülüm bir araya gelsin o zaman, tüm KK ya armağan olsun:

Son düzenleme:

Kızlar renk renk güller seçtim burası için... Sebebi de burada hepimiz farklı farklıyız, kimimiz sert mizaçlı , kimimiz yumuşak ;kimimiz kırılgan , kimimiz katı; kimimiz mantıklı , kimimiz duygusal...

Hepimiz bambaşkayız , ama sonuçta hepimiz kendimize has güzellikler barındırıyoruz yüreklerimizde. ışte bu güller gibi renk renk burası .. KK yı renklendiren ve güzelleştiren de bu farklılıklar

değil mi...

Bakın tüm bu farklı renkteki güller bir araya gelince nasıl da bir güzellik ve ahenk ortaya çıkmış değil mi? Tıpkı burada olduğu gibi...

Son düzenleme:
çok güzel bir yazı olmuş canım hislerime tercüman olmuşsun :))

ben de ilk zamanlar tesadüfen kendimi bu sitede buluyordum herhangi bir konuyu araştırırken.sonra zamanla araştırdığım konuları direkt burada sorgulamaya başladım...bir gün dedim ki kendime ben niye onların arasına katılmıyorum ki....

o gün bu gündür burdayım..daha çok yeniyim aslında ama şimdiden kk vazgeçilmezim oldu...bakmadan duramıyorum gerçekten bu gün kıslar ne yaptı acaba neler oldu neler yaşandı diye...

insanların birbirinden fikir alması objektif olarak yorumlar yapılıyor olması sevincin ve hüznün samimiyetle paylaşılması çok güzel bi şey bence...

kk üyesi olduğum için kendimi şanslı görüyorum...hepinizi seviyorum kk kadınlarııııı!!!!!!!

a.s.:enbuyukkk:

ay ben mi bugün çok duygusalım niye her okuduğumdan etkileniyorum bölee.....

canim benim a.s.
ben de seni cok seviyorum,sen cok iyi bir sirdas,iyi bir dostsun...
hep boyle coskulu,hep boyle duyarli kalman dilegiyle ....

bende kk yı çok seviyorum
yalnızlığımı aldı kk a
onun sayesinde yeni arkadaşlar edindim
yaşamadığım bilmediğim konularda
bilği sahibi oldum.

çok şey öğrendim kk dan ben çokk
ama en çok yalnızlığımı aldığı için onu çok seviyorumm

Ben Mor'u Alayım Pembisim :asigim:Şeniz Tşk Ederim kaydirigubbakcemile2

canım bizde çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyoruz kk'yı ayrıca başlık süper olmuşhihoyyytŞeniz

benim de bu siteden edindiğim çok güzel arkadaşlıklar, bilgiler var.
beklediğimden fazlasını verdi bu site bana...
güzel arkadaşlıklar kurdum. henüz 2 si ile görüştüm, diğerleri ile de er geç görüşeceğiz inşallah.
çok güzel bilgiler öğrendim. günlük hayatta işime yarayan çok şey var.
bu siteyi, bana kattıklarını seviyorum :asigim:

Düşünüyorum da, gerçekten KK dan önce ne yapıyordum ben...
nasıl vakit geçiriyordum....
ama şimdi,sıkıldığım anda sizlere yazarak rahatladığım,
belki akıl aldığım,bazen fikir verdiğim,birsürü dostumun olduğu
büyük bir aileyiz...
ıyi ki varsın KK ve iyi ki senin bir parçanım...
bu aile de olmayı çok seviyorum,
KK ailesinin bütün fertlerini çok seviyorum....
Biz bayanları düşünerek,içeriğin de, hayatın içinden
her noktayı bulabileceğimiz bu platformu bize hediye eden herkese
çok çok teşekkür ediyoruz...
Hepimiz iyiki varız...
sevgiler...

oy canim kurban olayim sana nekadar seker icden ve samimisin öyle sicaciksinki o güzel yüreginle mest ediyosun bizi
hersey gönlünce olsun insallah canim benim:1hug:a.s.

saol canım başlık için
benim içinde çok önemli
özellikle yaşıtı olmayan bir köyde oturan benim için
burda paylaşıyorum derdimi sevincimi
elim ayağgım oldu
dünya kadar işimde olsa sitem açık bakıyorum sürekli
hafta osnu net imkanım yok kocayı yiyip duruyorum
en kısa zamanda bir şekilde bağlatıp kocayı özgür bırakcam gezsin tozsun
bende rahat takılayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…