KK yanımda olsun , bana bir şey olmaz :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

burda çok iyi arkadaşlarım oldu, burayı burası yapan da iyisiyle kötüsüyle doğrusuyla yanlışıyla koca bir aile olan üyeleri zaten :):)

Çok güzel şeyler yazmışsın canım..kendi adıma binlerce kez teşekkür ediyorum...

ay cnm benim o kadar güzel anlatmışsın ki kk ya olan sevgini.bir çoğumuzun da kk ya olan sevgisine tercüman olmuşsun.kk nın benim hayatımda ki yeri de çok önemli cidden.bende burdan bi çok şey öğrendim.ve şükretmem gereken bir çok şeyinde olduğunu gördüm.diğer üyelerin yaşadıkları kötü olaylardan ötürü.nette geçirdiğim vaktin çoğu kk ya ait.başka siteler girmeye çok fazla ihtiyaç duymuyorum.aradığım bir çok şeyi burda buluyorum.iyi ki varsın kk...

Guller harika !:asigim: esim de alir ama : )

Bir iki sey eklemek istiyorum bende ;

Hayata dair herşeyin buunduğu bu harika forum
sevgi dolu yüreklerin,saygılı,güvenilir karakterlerin
bir arada bulunduğu Sanal alemin
en gercek ,en sicak,en harika ortamı ...
KadinlarKulubu'nun tatli uyeleri
sizi seviyorum :asigim:

K K bağılmlısı olarak duygularımın tercumanı olduğunu söyleyebilirim arkadaşım, alkisalkisalkis

burada o kadar güzel insanlarla tanıştım, kaynaştım, buluştum, görüştüm arkadaş oldum kiii

vazgeçemem k k dan, bazen düşünüyorum da k k yokken ne kadar boş bi hayatım varmışmirmirmirmir

çok dogru a.s
burda beni anlayan benle aynı dili konuşan insanlar var.........

Kk olmadan ne kadar da boşmuş hayat di mi , ben de aynı duyguları hissediyorum...:enbuyukkk:

kk gerçekten tanımasaydım kadınlar kulubünü napardım evde olduğum sürece
sabah kalkar kalkmaz kahvaltıdan sonra oturuyorum başına
vazgeçilmez oldu artık
1 gün girmesem özlüyorum
iyiki varsın kadınlar kulubü arkadaşlarım
burda çok güzel arkadaşlıklar edindim
iyi yürekli insanlar hepsinide çok seviyorum
iyiki varsınız kızlar :lepi:

canım ne güzel konu buu :asigim: ben KK yla cook sey öğrendim..güvenebileceğim sıgınabileceğim o kdr cok insan var ki burda..
en yakınımdaki insanlardan bile daha yakınsınız banaa :teselli: iyi ki varsın KK :))

Canim nede guzel dile getirmisin dusuncelerini bizim dusuncemizede tercuman olmusun yuregine saglik :1hug: guzel arkadasim..

Bende sana sonuna kadar katiliyorum KK bize sanki okul gibi oldu hayat tercrubesi sundu yasananlarla her birimizin hayatindan parcalarla ..

insanlari gormeden onlarin hakinda guzel duygular hisetmemize sebeb oldu her sitede sanmiyorumki bukadar guzel paylasimlar olsun (her konuda) insallah sorunsuz guzel beraberligimiz paylasimlarimiz bir birimize olan saygimiz bu sekilde devam eder :Saruboceq:...

Sevgilerimle herpinize guzel insanlar!!....a.s.a.s.

Topluca sevgi haykırışı hapıyoruzkaydirigubbakcemile2:teytey: alkisalkisalkis
KK yı canımın çok sıkkın senağlama olduğu bir zamanda(örgüye merakım var biraz)örgü modelleri ararken buldum.:teytey:
inceledikçe ne kadar derin ve kapsamlı olduğunu farkettim.ılk zamanlar çoğunlukla eşimle beraber bakardık.Ya da o yanımda olmadığında bakıp beğendiklerimi onunla paylaşırdım.Şimdi ise pespembe gibi tatlı arkadaşlarım oldu.:lepi:
Burada çok eğleniyorum ve çok şey öğreniyorum.Kimseyle paylaşamadıklarımızı bile burada rahatça ifade edip sorunlarımıza çare,kendimize destek buluyoruz.Hepinizi seviyorum KK müdavimleriŞeniz

çok güzel bi paylaşım olmuş. bende tüm kk ahalisini çok seviyorum.
ayrıcada güller için teşekkürler:))

Eveet bende bazı acıları yaşamadan buradan okuyarak yaşamış gibi oldum.hepiniz birbirinizin derdine ortak oluyorsunuz.çok güzel 1 site KADINLAR KULÜBÜ
hepinizi çok çok öpüyorum muck :)

canım öncelikle böyle bir topic açtıgın için ve o güzel sözlerin duaların için çok teşekkürler ALLAHım hepimize saglık,huzur,mutluluk versin hemen ardından :) o güzel güller için çok teşekkürler çok zarifsin ..

bende KK ile tanısalı cok uzun zaman olmadı ama kendımı hep pc basında buluyorum .hıc tanımadıgımız ınsanların dertlerını,sevınclerınıuzuntulerını paylasıyoruz gercekten cok önemli birşey bu hiç tanımadan destek olmaya çalışıyoruz .benim içinde hepiniz çok değerlisiniz çok şeyler öğrendim ,öğreniyorum .hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki varsn kk.. site yöneticilerinede tekrar tekrar tesekkürler

Canim duygularini çok güzel ifade etmişin:asigim:
K.K çok farkli bi yer hiç tanimadiğin ayni zamanda çok iyi tanidiğin insanlarla dolu
hele birde kah güldüğün kah eğlendiğin insanlarla
tanişma firsatin olursa süper oluyor:asigim:
ben bu şanslilardanim şükür ki
bende haykirmak istiyorum biz büyük bir aileyizdelikafadulden
çok süper dostluklarim oldu buradahihoyyyt
iloş,düldül,kermit,kuşi,asena sizi çok seviyorumdelikafadulden

bence KK bir markadır...hemde bağımlılık yapan bir markadır....yaşanılan hayatlarıyla, mutluluklarıyla, sevinçleri, üzüntüleriyle şu yaşadığımız dünyanın tadı tuzu oluyor..okudukca dersler aldığımız kendi kendimize gülümsediğimiz içten dostluk ve arkadaslıkların kurulduğu güzelbir ortam..bu markaya dahil olmaktan çok ama çok mutluyum...... sizleri ve KKyi seviyorum....iyiki varsınız..... :enbuyukkk::1hug:

bende senın pozıtıf enerjını sevıyorum canım
dıger arkadaslarımdan yakınen konustuklarım ve forumlarda paylastıgım tum arkadaslar
vazgecılmez oldunuz her gun yorgunluktan ölsem bıle mutlaka gırıyorum
guzel bısey burası:)

Tek vazgeçilmezim diyorum.Değişimine de sevndim canım.Bana da çok şey kattı dersem yalan değil......

Çok güzel bir konu olmuş,çoooka.s.
İnsan sokağa çıksa, 7/24 arasa yine de bulamaz bu kadar samimiyeti..
Eğrisi ile doğrusu ile büyük bir dünya bizimki..:lepi:
Ayyy şiir gibi oldu biliyorum..
Ama şu var ki; buraya üye olmadan önce sanal dünya yalan dünya diyen ben tükürdüğümü yaladım..kaydirigubbakcemile3
KK'dan tanıştığım,dost olduğum birini geçen sonbaharda eşi ile evimizde ağırlamıştık kocamla..:1hug:
Birazdan yola çıkıyorum ben iade-i ziyaret edeceğim..
Bekle Betişcim,Çirkin Betişcim az kaldı....
Birtanem,sabaha görüşürüz inşallah..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…