KK yanımda olsun , bana bir şey olmaz :)

PeSpEmBe

Uyuduum ben Büyüdüüm ben
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
1.675
3
116
İzmir
Reklamdan esinlendim , başlık ilgi çekici olsun istedim .. Okuyun istiyorum çünkü

Kızlar biliyor musunuz ben burayı cidden çok seviyorum, sevgimi haykırmak istedim .. ıçimden geldi Şeniz

Ben buradan çok şey öğrendim , kendime ders çıkadığım şeyler oldu ; "aaa" diyip:1shok: şok olduğum olaylar duydum, her yorumda biraz da olsa olayların farklı yanlarını keşfettim...

Hayatta doğruların tek olmadığını biliyorum ben , sizlerin doğruları da beni çok geliştirdi, okudukça empati kurdum , okudukça farklı dünyalara yolculuk yaptım.. Bu yolculuk esnasında çok

üzüldüğüm şaşırdığım şeyler de okudum, ama hayatın diğer yüzünü gördüm bu sayede.. Toz pembe olmayan diğer yüzünü benneyaptımki

Bana hep arkadaşlarım "çok safsın" derlerdi, hala da öyleyim :bbo: Burada duyduklarım beni tecrübe sahibi yapıyor , yaşamadan yaşananlar hakkında bilgi sahibi oluyorum..

Bilmiyorum huylu huyundan vazgeçecek mi ya da benim gözüm açılacak mı ama şunu biliyorum burası bana çok şey kattı ve tabi burayı bura yapan , yorumlarıyla bu harika siteyi site yapan

sizler de bana çok şey kattınız...

Bunları bilmenizi istedim ,hepinizi çok seviyorum.. Hiçbir sevgimi içimde tutamadığım gibi bunu da tutamayacağım.. Bilin istedim.. Birisi size sevgisini haykırdı şimdi a.s.

KK yı ve sizi çok seviyorum.. Hepiniz çok mutlu olun inşallah a.s. :1hug:

Aşağıdaki güller sizin için: ( kocalarınız gül getirmez ama bak ben getirdim size kaydirigubbakcemile3 )

Eklentiler

• $gul_rose6.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Ben buraya katıldığımda okuduğum her olaya çok şaırıyordum ne hayatlara şahit oldum....

Ne başlangıçlara ne bitişlere, ne güzelliklere, acıya, sevgiye...

Gidip gidip geldiğim zamanlarda oldu...

Aslında hepimizin ortak noktası çok fazla, farkımız sadece yer, mekan, zaman gibi dış etmenler...

Ben de K'K'yı ve herkesi seviyorum, sevgiye aç olduğum şu günlerde...

Hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun diyorum...

Duyarlılığına da ayrıyeten teşekkürler ve sevgiler canım....

Son düzenleme:
canimsin cok tskler bu güzel yürekden ve icden gelen konun icin
yüregine kalbinin temizligine saglik canim

kk benim icinde cok özel okadar özelki bagimlisiyim artik arkadaslarim hatta dostlarim oldu bu sayede sanal ortam deyip gecmemek lazim samimiyet icdenlik sevgi sicaklik mutluluk umut bazen mutsuzluk hüzün ümitsizlik de var tabii ama hayatin dadi tuzu bence

bende burdan tanidigim tanimadigim sevdigim sevenlerim ve henüz taniscaklarim sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz :enbuyukkk:

bugüzel konun icin tekrar tskler canima.s.

Kadınlar Kulübü ile ilk nasıl karşılaştım hatırlamıyorum fakat google a ne yazarsam karşıma çıkması dikkatimi çekti ve ve bir müddet sonra ilk defa bir forum sitesine üye olmak isteği duydum...

ilk defa diyorum çünkü daha önce hiç bir forum sitesine üye olmadım...bana göre çok gereksiz zaman kaybı bir eylemdi forum sitesine üye olmak...

KK benim forum sitelerine bakış açımı değiştirmedi hala aynı...bunu KK dan banlı olduğum günlerde başka forum sitelerine üye olduğum zaman anladım...

sitelere üye oldum ama hiç bir şekilde zevk almadım, yabancıladım, KK yı özledim, cezamın dolmasını dakikasıyla takip ettim...

KK benim için forum sitesi olmamın çok ötesinde....hayatımın bir parçası, olmazsa olmazım, ailemin bir üyesi, dostum, sırdaşım, eğlencem...

KK sız bir hayat düşünemiyorum:asigim:

PeSpEmBe'ciğim hepimiz burada çok şey görüyoruz, öğreniyoruz herkesin aile ortamı yaşama biçimi hayat görüşü tabiiki birbirinden farklı, burası bir derya birisi bir derdini açtığında herkes karşılık gözetmeksizin birbirine yardımcı olmaya çalışıyor, ben de burada olmaktan çok mutluyum...Saflık durumuna gelince; yaşım neredeyse senin yaşının iki katına yakın ama aynı durumdan ben de şikayetçiyim, saflık demeyelim de iyi niyetlilik diyelim...bazı durumlarda zararlı çıkabiliyoruz ama ben bu yanımı seviyorum sen de sev olur mu canım benim...İyi dileklerin ve en önemlisi kırmızı güllerin için çok teşekkürler, herşey gönlünce olsuna.s.

kesınlıkle katılıorum.bı cogunun dusuncelerıne hıslerıne duygularına tercuman olmussun en basta da benım.herseyın en ıyısını en guzelını hak edıor burdakı butun kadınlar.cunku tum ıctenlıgımızle tum samımıyetımızle acıklıoruz her seyımızı paylasıoruz.butun herkese saglıklı uzun mutlu mesut huzurlu koca bı omur dılıorum.koca dıorum cunku daha cok uzun yıllar kaynatıcaz burda.kımı kocasını kımı kaynanasını kımı gelını gorumce eltı derken cok sıkı dostluklar kurduk daha da kurucaz.kk oldukca asla yalnız caresız umutsuz olmayacagız.cunku bızı dınleyen anlayan yardım eden bı cok ablamız kardesımız annemız var burda. EN BÜYÜK KK. :enbuyukkk: CICekler ıcın ayrıyeten tsk uzun zamndır alamamıstım.hepınızı opuorum.sevgıler a.s. :teytey:

Gerçek dünya KK iyi varsın,iyiki bizleri bir araya getirdin...
Farklı kültürden,farklı görüşlerdende olsak,hepimizin ortak noktası var
KADINLAR KLÜBÜ var.
:enbuyukkk::enbuyukkk:

böyle bir incelik de senin gibi ince bir bayandan beklenirdi zaten..
güller için kendi adıma kocaman teşekkür ederim..

gerçekten de iyi ki k.k var...iyi ki varsınız kızlar...
k.k olmadan önce ben ne yapıyordum acaba?

Sevgimizi haykıracağımız , sadece reel kişiler mi ? Oysaki belki normalde kimseyle paylaşamadığımız dertlerimizi, üzüntülerimizi, sevinçlerimizi her şeyimizi burada paylaşıyor

ve hiç tanımadığımız kişilerle sırdaş, arkadaş oluyoruz ...:1hug:

Bunlar da bu sevgimi haykırmam için çok geçerli sebeplerdi :enbuyukkk: a.s.

Hepiniz çok sağolun , kokulu güllerimi koklayın ve mutlu olun hep...

Son düzenleme:
canım bende kk dan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum bir çok dostluk da kurdum burda toplantılara katıldım arkadaşlarla tanıştım vs....vs....

kk olmadan hayat boş kk:enbuyukkk:

Acilar paylastikca hafifler....Sevinclerde paylastikca cogalir...a.s

Burasida öyle bir yer...ögrendikce ögrendigin...sevdikce sevdigin bir yer...:asigim:

Insallah daha uzun zaman burda paylasiriz..hayati..dertleri..sevincleri...Şeniz

Sevgilerimle

ben kk ya doktorumun werdıgı bı ılaç adına bakmak için tesadufen buldum o zaman ewımde net yoktu eşimin dukkandan idare edıyordum ama yetmıyordu we korku wardı içim de cunku bu tarz suteler guvenmıyordum we wemail adresımı bıle wermek istemıyordum en son merak ettıgım bı yere gıremedım we uye olmaya karar werdım ama farklı bı mail adresı aldım oyle oldum hiç bişiy yazmamıstım sadece bakyordum bı ara koptum kkdan ama şimdi bagımlısıyım we kk olmadan bı gun gırmesm özlüyorum resmen ........
burda o kdr cok sey ogrendım kı bazen yanındakı anlmaz senı ama kk dakı dostlarım anladı benı ben de onları samımıyetıne we sewgısıne guvendım herkesın we kk kadınlarına guvendım hep
hayatta ne dertler warmıs benımkının yanında daha cok seyler warmıs ne mutluluklar warmıs kkda bı ark dogum yapsa mutlu olsa bende oluyorum kkda bı ark hasta olsa bı derdı olsa bende uzuluyorum cunku bende tum kk kadınlarını cok ama cok sewıyorum
belki yanımdakı arkadaslarımdan daha cok sewıyorum onlar gercek ama bazen sahte sözler olabılıyor kk sanal ama gercek hayatlar we sözler dostluklar war burda .....
son olarak tum kk bayanlarına teşekkür ediyorum bende we pespembeye we tabııkı kazen beye .......

KK SENı ÇOK SEVıYORUMMMMMM......

KKSIZ Bı HAYAT DÜŞÜNEMıYORUM......

ıSTEDıĞıM HERŞEYı BURDA BULUYORUM SEVıYORUM YA SEVıYORUM....:asigim:

canımm çok güzel yazmışsın her kelimesine katılıyorum kk yı iyiki tanımışız hayatımın vazgeçilmezlerinden oldu :enbuyukkk:

:) Güzel bir yazı olmuş,
Buradan bir çok sey öğrenıyoruz, hayatımızdakı geçmişimizdeki olaylara bakıp vay be dediğimiz şeyler oluyor, bir çok şeyi daha hızlı öğreniyoruz,
bir konu aklımıza takıldığında girip sonucuna hızlıca yorumlarıyla ulaşıyoruz,
erkekler konusunda da çokça bilgimiz oluyor olanları da hızlıca paylaşıyoruz :)
evet kk yı ve sizi aslında seviyorum ve kopmak istemiyorum.
siteyi kefşettiğime de memnunum ve bencilce de olsa bir çok kişiyle paylaşmaktan kaçınıyorum..
Çok duygusal yazdım ama seviyorum :)
kaydirigubbakcemile5

K.K yı,burdaki arkadaşlarımı çok seviyorum,onsuz yapamıyorum bende....:enbuyukkk:

"Hayat boş,K.K ile çoş".....
:enbuyukkk:hihoyyytkaydirigubbakcemile5

KK beni paranoyak etti -tatlicadiarzu-
etrafımdaki insanlara şüpheyle yaklaşmaya başladım ki ben herkezi kendim gibi sanan saftirik
kimse benim arkamdan konuşmaz kimse benim dedikodumu yapmaz
ben yapmam yaa... herkez öyle sanırdım........
sonra burda gerek arkadaşlar arkasından yapılan dedikodu fesatlık hainlik gerek kaynana görümce elti çekiştirmeli konular yüzünden ciddi anlamda paranoya yaptım
hele o aldatma konularını okuyup kocacığıma musallat olduğum zamanları hiç anlatmıyım bile -tatlicadiarzu-
ama yinede iyiki varsın KK :lepi:

duygularımıza tercüman olmuşsuna.s.

hepimiz hergün bişeyler katıyoruz hayatımıza kk sayesinde :enbuyukkk:

başka hiç bir site bu tadı vermiyo burası başka bambaşka :asigim:

iyi ki varsın kk :enbuyukkk:

Güller hoşuma gitti :dance: ne zamandır.. gül vermedi kimse banasenağlama
Hatta kaç yıl oldu... hanzolar nolcakkkkk
Canım çok içten yazmışsın.. evet burası bizlere çok şey kattı...
Senin sayende bende kuruculara ve bütün üyelere sevgilerimi sunmak isterim..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…