• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk uygulama

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.638
63
34
bu kadınlar kulübünün uygulamasını bir ben mi bulamıyorum app store’da? dekolte diye bir uygulama var o değildir herhalde

ama birinin mesajında bu mesaj iphone’dan gönderildi yazıyordu o nasıl yaptı acaba

bu kadınlar kulübünün uygulamasını bir ben mi bulamıyorum app store’da? dekolte diye bir uygulama var o değildir herhalde
Kadınlar Kulübü'nün android cihazlar için uygulaması var ama iOS tabanlı cihazlar için bir uygulama mevcut değil.

lütfen ios için de yapılsın nolur 🙏🏽🙏🏽
Yakın gelecekte pek mümkün değil zira zaten android cihazlar için hazırlanan uygulamada da maalesef bazı teknik sorunlar var, bu sorunlar giderilmedikçe üyeleri KK uygulamaya yönlendirmek sağlıklı olmayacaktır.
Sizde benim gibi direkt safariden giriş yapın, siteyi ana ekrana, görülmesini istemiyor gizli kalsın istiyorsanız okuma listesine ekleyin.

Yakın gelecekte pek mümkün değil zira zaten android cihazlar için hazırlanan uygulamada da maalesef bazı teknik sorunlar var, bu sorunlar giderilmedikçe üyeleri KK uygulamaya yönlendirmek sağlıklı olmayacaktır.
Sizde benim gibi direkt safariden giriş yapın, siteyi ana ekrana, görülmesini istemiyor gizli kalsın istiyorsanız okuma listesine ekleyin.
öyle yapıyorum, şimdilik bilgisayardan girmek daha kullanışlı en azından 👍

Uygulama çok sorun oluyor bende daha önce kullandım msj atarken foto ve benzeri şeyler yükleme yapmıyor

Back
X