kk sürekli forumdan atıyor

Hmm peki ama ben chrome beta diye iki saat once birsey indirdim google play den ondan dolayi mi beta surum oldu acaba?
Beta olmayan surumu hangisi acaba bilgi verebilir misiniz bilmedigim icin :/
Öncelikle uygulamayı kaldırın. (google play üzerinden beta chrome u indirdiğiniz sayfaya gelirseniz kaldır seçeneği çıkacaktır.)
Sonra google play üzerinde google chrome diye aratın. Gelen sonuçlarda beta yazmayan uygulamayı yükleyin.

Chrome beta da giriyormusum ben size onun bilgilerini yazmisim. Onu sildim suan normal chrome den girdim yine anasayfaya atmaya basladi sorun beta ile ilgili degil hatta ordan girince uzun sure atmadi silince burdan yine ayni sorun ortaya cikti iyice kafam karisti daha oncede kac defa silip geri yukledim chrome u artk napabilirim bilmiyorum

Normal internet tarayiciisndan giriyordum. Örneğin mesaj yazarken sayfa kapanıyor telefonun ana ekranı geliyor. Internete girip tekrar kkyi açıyorum ama benden giriş yapmamı istemiyor. Kk nin ana sayfası geliyor.simdi chromeden giriyorum sorun çözüldü sanırım kapanmıyor artık.
Canım ben chromeden girmeye başladım. Kapanmıyor artık. Aynı senin anlattıklarını yyaşıyordum. Telefonun ana ekranına atıyordu.

Dediğim gibi sorunu yaşamadığım için yorum yapamıyorum. Ama tahminim broser veya browser ayarlarıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Başka browser ile deneme yapar mısınız ?

Dediğim gibi sorunu yaşamadığım için yorum yapamıyorum. Ama tahminim broser veya browser ayarlarıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Başka browser ile deneme yapar mısınız ?
merhaba, kara listeye eklediğimiz kişiler buraya yazdığımız yorumları görebiliyormu ?

Merhaba,

Biraz evvel bu sorunu yaşayan bir üyemiz
UC Browser for Android uygulaması ile bu sorunu yaşamadığını belirtmiş.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UCMobile.intl&hl=tr
Bilginize

Evet :) bu uye benimmm...

Browser kelimesini dile getiren curl sayesinde internette dolasirken bu tarayiciya denk geldim..

Siteden atmalar
Klavye donmalari
Reklamlar vs gibi sorunlar yasiyordum..

Chrome opere mozilla ne varsa denedim ama olmadi..

Uc browsera denk geldim..

Bugun telefonuma kurdugumdan beri kesintisiz muhtesem bir hizla ,kk beni disari atmadan doyasiya dolastim..

Bende mobilden girdiğimde aynı sorunu yaşıyorum. Sorunun telefonda kurulu antivirüs şeklinde ki programların tarayıcı korumasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
CM Security virüs bulunan sitelere girmemi engelliyor ve sayfayı direkt kapatıyor. Güvenli gezinmeyi kapatınca bu sorunu yaşamıyorum. KK da bulunan reklamlardan dolayı mı engelliyor bilmiyorum ama virüs olduğunu düşündüğüm için girmiyorum mobilden.
Fakat şu UC browser uygulamasını bende deneyeyim.

Bende son bir kaç gündür bu sorunu yaşamaya baslamıştim, az önce burda görüp bende yükledim UC Browserı, göriciğiz bakalım..

Eveett.. bu uygulamayla atilma sorunum halloldu gercekten üstelik te oldukça hızlı, memnun kaldım fakat sadece yorumlarda yazılar çok büyük çıkıyor, ayrica menü dilini Türkçe yapma imkanımız var mı acaba ya

Ozelliklerin baktim fakat ne yazik ki yok sanirim..

Yalniz bende kullaniyorum ama yazilar normal boyutta..

Cok hizli gercektende :)

Evet çok hızlı bir de şu yazı sorunu hallolsaydı iyiydi, sayfa ilk açılırken normal daha sonra kocaman oluyor ya nasil duzelticem bilemedim hani dokunarakta ufaltamıyorum sayfa boyutunu. Kurcalayarak bulucam artık, teşekkürler Margarikotin

Rica ederim :)

Bende bu sorun yok.

Acaba telefon ayarlarinda kaynaklaniyor olmasin ?

internetiniz gidip geldiğinde olur , saniyelik de olsa internetiniz giderse sayfa sizi atar kaldığınız yerden dewam edemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…