- 14 Kasım 2001
- 234.457
- 3
- 1.925
- 1.548
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Öncelikle uygulamayı kaldırın. (google play üzerinden beta chrome u indirdiğiniz sayfaya gelirseniz kaldır seçeneği çıkacaktır.)Hmm peki ama ben chrome beta diye iki saat once birsey indirdim google play den ondan dolayi mi beta surum oldu acaba?
Beta olmayan surumu hangisi acaba bilgi verebilir misiniz bilmedigim icin :/
Normal internet tarayiciisndan giriyordum. Örneğin mesaj yazarken sayfa kapanıyor telefonun ana ekranı geliyor. Internete girip tekrar kkyi açıyorum ama benden giriş yapmamı istemiyor. Kk nin ana sayfası geliyor.simdi chromeden giriyorum sorun çözüldü sanırım kapanmıyor artık.Merhaba,
Yazdığınız gibi "Durduk yere sayfa kapanıyor" şeklinde bir açıklama ile sorunu bulma ve çözme şansımız ne yazık ki yok. Bir hata mesajı almıyorsunuz! Herhangi bir ipucu yok. Sorunun ne olduğunu bilme şansımız da olmuyor.
Ne yazık ki bu tarz sorunları biz yaşamadıkca çözüm bulma şansımız da olmuyor. Bize daha detaylı, sorunun nedenini bulmamızı sağlayacak bilgiler vermelisiniz. Örneğin şunu yaparken oluyor. (her .... yaptığımda sayfa kapanıyor gibi)
Anladığım kadarıyla düzenli bir şekilde bu hata olmuyor. Bu durumda sorun bulmamız çok zor.
Canım ben chromeden girmeye başladım. Kapanmıyor artık. Aynı senin anlattıklarını yyaşıyordum. Telefonun ana ekranına atıyordu.Simdi ben sizi anladim fakat bu durum oyle biseyki hemen hemen her saatte oluyo butun tarayicilarda kadinlar kulubu sitesinde oluyo baska sitelerde bole sorun yasamiyorum genellikle konulari okurken pat diye anasayfaya atiyor yani bilmiyorum gunduz her hangi bir saatte de oluyor bu saatlerde de oluyor genelde surekli diyebilcegim bu kadar insallah bi cozum bulunabilir
Dediğim gibi sorunu yaşamadığım için yorum yapamıyorum. Ama tahminim broser veya browser ayarlarıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Başka browser ile deneme yapar mısınız ?Chrome beta da giriyormusum ben size onun bilgilerini yazmisim. Onu sildim suan normal chrome den girdim yine anasayfaya atmaya basladi sorun beta ile ilgili degil hatta ordan girince uzun sure atmadi silince burdan yine ayni sorun ortaya cikti iyice kafam karisti daha oncede kac defa silip geri yukledim chrome u artk napabilirim bilmiyorum
merhaba, kara listeye eklediğimiz kişiler buraya yazdığımız yorumları görebiliyormu ?Dediğim gibi sorunu yaşamadığım için yorum yapamıyorum. Ama tahminim broser veya browser ayarlarıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Başka browser ile deneme yapar mısınız ?
Merhaba,
Biraz evvel bu sorunu yaşayan bir üyemiz
UC Browser for Android uygulaması ile bu sorunu yaşamadığını belirtmiş.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UCMobile.intl&hl=tr
Bilginize
Ozelliklerin baktim fakat ne yazik ki yok sanirim..Eveett.. bu uygulamayla atilma sorunum halloldu gercekten üstelik te oldukça hızlı, memnun kaldım fakat sadece yorumlarda yazılar çok büyük çıkıyor, ayrica menü dilini Türkçe yapma imkanımız var mı acaba ya
Evet çok hızlı bir de şu yazı sorunu hallolsaydı iyiydi, sayfa ilk açılırken normal daha sonra kocaman oluyor ya nasil duzelticem bilemedim hani dokunarakta ufaltamıyorum sayfa boyutunu. Kurcalayarak bulucam artık, teşekkürler Margarikotin
Rica ederim :)
Bende bu sorun yok.
Acaba telefon ayarlarinda kaynaklaniyor olmasin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?