- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Ben her daim bu sorunu yasiyorum 10 dakika icinde 5-6 defa disari atiyo disari atiyo derken de şoyle soyliyim direk telefonun kendi anasayfasina atiyo birtek bu sitede oluyor yorumlari konulari okumama izin bile vermiyor daha nasil aciklayici soyleyebiliriz bilmiyorum artik bunun cozumu yok mu anlamis degilim yani!Merhaba,
Yazdığınız gibi "Durduk yere sayfa kapanıyor" şeklinde bir açıklama ile sorunu bulma ve çözme şansımız ne yazık ki yok. Bir hata mesajı almıyorsunuz! Herhangi bir ipucu yok. Sorunun ne olduğunu bilme şansımız da olmuyor.
Ne yazık ki bu tarz sorunları biz yaşamadıkca çözüm bulma şansımız da olmuyor. Bize daha detaylı, sorunun nedenini bulmamızı sağlayacak bilgiler vermelisiniz. Örneğin şunu yaparken oluyor. (her .... yaptığımda sayfa kapanıyor gibi)
Anladığım kadarıyla düzenli bir şekilde bu hata olmuyor. Bu durumda sorun bulmamız çok zor.
Anlatamadım sanırım. Ben ne ile karşılaştığınızı değil neyin buna sebp olduğunu öğrenmek istiyorum. Bu konuda düzenli olan bir ipucu, saat vs bilgiler gerekli.Ben her daim bu sorunu yasiyorum 10 dakika icinde 5-6 defa disari atiyo disari atiyo derken de şoyle soyliyim direk telefonun kendi anasayfasina atiyo birtek bu sitede oluyor yorumlari konulari okumama izin bile vermiyor daha nasil aciklayici soyleyebiliriz bilmiyorum artik bunun cozumu yok mu anlamis degilim yani!
Simdi ben sizi anladim fakat bu durum oyle biseyki hemen hemen her saatte oluyo butun tarayicilarda kadinlar kulubu sitesinde oluyo baska sitelerde bole sorun yasamiyorum genellikle konulari okurken pat diye anasayfaya atiyor yani bilmiyorum gunduz her hangi bir saatte de oluyor bu saatlerde de oluyor genelde surekli diyebilcegim bu kadar insallah bi cozum bulunabilirAnlatamadım sanırım. Ben ne ile karşılaştığınızı değil neyin buna sebp olduğunu öğrenmek istiyorum. Bu konuda düzenli olan bir ipucu, saat vs bilgiler gerekli.
Örnek veriyorum hergün saat 3 de oluyor derseniz bende saat 3 de sunucularımızda oluşan bir anormallik var mı dye bakabilirim. Veya sadece mesaj yazarken oluyor derseniz o konuya eğilirim. Veya Chrome kullanırken oluyor ama Başka bir tarayıcı kullanırken olmuyor gibi. BU durumda tarayıcı ile ilgili sitede bir uyumsuzluk olduğunu anlarız. Ama anladığım kadarıyla rantgele zamanlada rastgele sayfalarda bu sorunu yaşıyorsunuz.
Böyle oluncada sorunun neden olduğunu anlamamız mümkün değil. Cep telefonundan devamlı siteyi kullanıyorum ama bu sorun ile karşılaşmadım.
Anlatamadım sanırım. Ben ne ile karşılaştığınızı değil neyin buna sebp olduğunu öğrenmek istiyorum. Bu konuda düzenli olan bir ipucu, saat vs bilgiler gerekli.
Örnek veriyorum hergün saat 3 de oluyor derseniz bende saat 3 de sunucularımızda oluşan bir anormallik var mı dye bakabilirim. Veya sadece mesaj yazarken oluyor derseniz o konuya eğilirim. Veya Chrome kullanırken oluyor ama Başka bir tarayıcı kullanırken olmuyor gibi. BU durumda tarayıcı ile ilgili sitede bir uyumsuzluk olduğunu anlarız. Ama anladığım kadarıyla rantgele zamanlada rastgele sayfalarda bu sorunu yaşıyorsunuz.
Böyle oluncada sorunun neden olduğunu anlamamız mümkün değil. Cep telefonundan devamlı siteyi kullanıyorum ama bu sorun ile karşılaşmadım.
Senin durumun biraz farkli bildigim kadariyla sifreni girdiginde beni hatirla butonuna tiklarsan bu skntiyi yasamazsin. Benim yasadigim sorunsa boyle degil direk chrome den atiyor telefonun kendi anasayfasina yolluyor giris yapmam gerekmiyo ama surekli attigi icin chrome girip duruyorum iyicene can skmaya basladi yani!Ben soyleyeyim o zaman. Genelde aksam uzeri 5 ile 7 arasında mesaj yazacagim siralarda direk "Bunu yapabilmeniz icin giris yapmalısınız" diyor.
Ya da o vakitlerde yeni mesajlara tikladigimda bir bakiyorum cikmis oluyorum. Ama genelde ikindi vakitleri cok oluyor. Bir mesaj yazmak icin 10 kere tekrar tekrar giris yaptigimi hatirliyorim.
Ve ben chrome kullaniyorum. Explorer'da hic denemedim acikcasi...
Senin durumun biraz farkli bildigim kadariyla sifreni girdiginde beni hatirla butonuna tiklarsan bu skntiyi yasamazsin. Benim yasadigim sorunsa boyle degil direk chrome den atiyor telefonun kendi anasayfasina yolluyor giris yapmam gerekmiyo ama surekli attigi icin chrome girip duruyorum iyicene can skmaya basladi yani!
Kesinlikle katiliyorum size anlam veremedigim o zaten benimde uygulamayi neden kaldirdilar cok pratik girip cikabiliyorduk sayfaya bu sekilde isimiz zorlasti ve sıkıcı bir hal aldi niye iskence cektiriyolar anlamiyorum!Ben de iphone google uygulamasında sürekli kapanma sorunu yaşıyorum kk dışında olmuyor. Önceden ne güzel kadınlar kulübü uygulaması vardı bildirim de gelirdi ekrana mis gibi. Şimdi elli kere gir çık bildiirm kontrol et..
Ayrıca safariden girince de imleç donuyor yazılmıyoe syfa kapanıyor. Yani kkda genel anlamda bir sorun var.
Sizin sorununuz farklı bir sorun. Siz çıkış yaşıyorsunuz. Konu sahibinin ise sorunu browserının kapanması. İkisi farklı .Ben soyleyeyim o zaman. Genelde aksam uzeri 5 ile 7 arasında mesaj yazacagim siralarda direk "Bunu yapabilmeniz icin giris yapmalısınız" diyor.
Ya da o vakitlerde yeni mesajlara tikladigimda bir bakiyorum cikmis oluyorum. Ama genelde ikindi vakitleri cok oluyor. Bir mesaj yazmak icin 10 kere tekrar tekrar giris yaptigimi hatirliyorim.
Ve ben chrome kullaniyorum. Explorer'da hic denemedim acikcasi...
Kullandığınız cep telefonunun marka ve modeli nedir ? Chrome kullanıyorsunuz sanırım. Versiyonunu öğrenme şansınız var mı ?Senin durumun biraz farkli bildigim kadariyla sifreni girdiginde beni hatirla butonuna tiklarsan bu skntiyi yasamazsin. Benim yasadigim sorunsa boyle degil direk chrome den atiyor telefonun kendi anasayfasina yolluyor giris yapmam gerekmiyo ama surekli attigi icin chrome girip duruyorum iyicene can skmaya basladi yani!
Telefonum Samsung galaxy S3 kullaniyorum. Chrome disinda internet explorer gibi uygulamalarda kk' da iken disari atiyorKullandığınız cep telefonunun marka ve modeli nedir ? Chrome kullanıyorsunuz sanırım. Versiyonunu öğrenme şansınız var mı ?
Chrome harici bir browser denediniz mi ? Deneyip aynı sorunu yaşayıp yaşamadığınızı yazar mısınız ?
Dışırı atıyor derken. Uygulama mı kapanıyor üyelik girişi yapmanız mı isteniyor.Telefonum Samsung galaxy S3 kullaniyorum. Chrome disinda internet explorer gibi uygulamalarda kk' da iken disari atiyor
Öncelikle Chrome un beta sürümünü kullanıyorsunuz. Beta sürümleri herzaman hatalar barındırır ve kullanmamak gerekir.Uygulama sürümü
Chrome beta 42.0.2311.68
İşletim sistemi
Android 4.3.0; GT-I9300 build/ JSS15J
Blink sürümü
537.36 (@192846)
JavaScript sürümü
V8 4.2.77.13
yazilanlar boyle. Telefonun kendi google uygulamasindan da denemistim yine komple teefonun kendi anasayfasina yolluyo yani tamamen tarayici kapaniyo cikis yapmiyo diger arkadasin soyledigi givi degil
Hmm peki ama ben chrome beta diye iki saat once birsey indirdim google play den ondan dolayi mi beta surum oldu acaba?Öncelikle Chrome un beta sürümünü kullanıyorsunuz. Beta sürümleri herzaman hatalar barındırır ve kullanmamak gerekir.
Size tavsiyem chrome uygulamasını kaldırarak beta olmayan sürümünü kurmanız. Öncelikle bunu deneyebilir misiniz ?
Chromun S3 için son stabil sürümü 41.0.2272.96Uygulama sürümü
Chrome beta 42.0.2311.68
İşletim sistemi
Android 4.3.0; GT-I9300 build/ JSS15J
Blink sürümü
537.36 (@192846)
JavaScript sürümü
V8 4.2.77.13
yazilanlar boyle. Telefonun kendi google uygulamasindan da denemistim yine komple teefonun kendi anasayfasina yolluyo yani tamamen tarayici kapaniyo cikis yapmiyo diger arkadasin soyledigi givi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?