- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 32
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.681
Gunaydiiinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydinnGunaydiiinnnn
Vay manzara süper gerçek yerin bu:)Eki Görüntüle 2070965 buralar buzz biz donuyok kalkin cabukk
Ben superim uykumu aldim cok sukurKeyifler nasil bakalm bgn
Oh ne guzel. Bende iyiydim ta ki betaz tv yi izleyene kadar. Cok asiri sinirlendimBen superim uykumu aldim cok sukur
Napiyon fatihin anasiiiiKızlar hayırlı sabahlar
Bende uykumu aldım çok şükür:)))Oh ne guzel. Bende iyiydim ta ki betaz tv yi izleyene kadar. Cok asiri sinirlendim
Noldu kizOh ne guzel. Bende iyiydim ta ki betaz tv yi izleyene kadar. Cok asiri sinirlendim
Kendini modaci sanan insan musvettesi nur yerlitas sehitlerimize saygisizlik etmis. Icim aci di resmen ya nasil bi vicdansizlik bu. Nasil uzuldum anlatanam.Noldu kiz
Açtım bende beyaz tv ı kuzumKendini modaci sanan insan musvettesi nur yerlitas sehitlerimize saygisizlik etmis. Icim aci di resmen ya nasil bi vicdansizlik bu. Nasil uzuldum anlatanam.
Açtım bende beyaz tv ı kuzum
ali dagi byrasi canim hemen karsimda :) dagin dibi hep at ciftlikleri dolu :)Vay manzara süper gerçek yerin bu:)
Alidag kuzum kayseri evimden gozuken manzara bu :)daha gozukmuyo kayseride ayaklarinin altinda benim evden sisten cekemedim sehiri :)HirasininNuru manzara super neresi orasi
O kimmis benim guzel kardeslerime vatan sevdalilarima laf ediyor. GereksizKendini modaci sanan insan musvettesi nur yerlitas sehitlerimize saygisizlik etmis. Icim aci di resmen ya nasil bi vicdansizlik bu. Nasil uzuldum anlatanam.
Ayyy çok güzel ya vallahi bizim betondan başka bir şey yokali dagi byrasi canim hemen karsimda :) dagin dibi hep at ciftlikleri dolu :)