- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.201
Canim boyle seylerde arastir ilk bebekya ondan evham yapiyorsun. Ben cogu seyi burda ogrendim ikinci oglumdaAman neyse ki rahatladim. Yoksa dr u boylicaktik yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim boyle seylerde arastir ilk bebekya ondan evham yapiyorsun. Ben cogu seyi burda ogrendim ikinci oglumdaAman neyse ki rahatladim. Yoksa dr u boylicaktik yine
Evet bende burdaki gecmis konulardan okudum muzdan olabileceginiCanim boyle seylerde arastir ilk bebekya ondan evham yapiyorsun. Ben cogu seyi burda ogrendim ikinci oglumda
Evet 10aylik kızım var.Senin minnakda var dimi canim
Avrupa ben kuzum burası taş yığınından başka bise degil ağva da tatil yapmıştık çok güzel orasiIstanbul anadolu yakasinda canim
Ocak annelerine takiliyordum orr arkadaslarla tanitik normaldede konusuyoruz su anda 3 aylikkenen beri gorusuruzEvet bende burdaki gecmis konulardan okudum muzdan olabilecegini
Bebeğin 5 aylık muz için 6aydan sora verilir diye biliyorum. Evham yapma okadardaAyy kizlar biraz once odum koptu. Bebisimin bezini degistirirken siyah ip gibi birsuru birseyler var. Nasil korktum hemen annemi aradim o da bilemedi takip et bakalm biraz dedi. Internete baktim muz vermistim gece muzdan oluyomus. Nasil rahatladim anlatamam...
Aynen guzel bu taraflar ben karsida sıkıliyom yaa binalar uzerime uzerime geliyorAvrupa ben kuzum burası taş yığınından başka bise degil ağva da tatil yapmıştık çok güzel orasi
Hemde ne üstüne gelme evler iç içe osursan oteki duyuyoAynen guzel bu taraflar ben karsida sıkıliyom yaa binalar uzerime uzerime geliyor
Ne bilgisi kız:)Ya ben bilgi istiyorum burda araştırıyorum ama çoğunu kafamda tutamıyorum maalesef çok geride kaldım ya
Allah seni deli kiz yaaaHemde ne üstüne gelme evler iç içe osursan oteki duyuyo
Canim sora sora ogreneceksin kimse bevek buyutmedi arastirarak hangisi dogru hagisi yanli ogrenirsinYa ben bilgi istiyorum burda araştırıyorum ama çoğunu kafamda tutamıyorum maalesef çok geride kaldım ya
Zms nerelerde Neslihan ?Canim sora sora ogreneceksin kimse bevek buyutmedi arastirarak hangisi dogru hagisi yanli ogrenirsin
Öğreniyorum valla nette çok şey araştırdım aklıma ne gelirse. Ama çoğunu kafamda tutamıyorumCanim sora sora ogreneceksin kimse bevek buyutmedi arastirarak hangisi dogru hagisi yanli ogrenirsin
Bı çok bilgi:))))Ne bilgisi kız:)
Ya ben ücretsiz izindeyim Şubat'ta iş başı ocakta başlama ihtimali varmı ya ?? Araştırıyorum bulamıyorum yaNe bilgisi kız:)
Tam adamına sordun hiç çalışmadım ki kuzumYa ben ücretsiz izindeyim Şubat'ta iş başı ocakta başlama ihtimali varmı ya ?? Araştırıyorum bulamıyorum ya
Napim nesli iyice sinirim bozuldu elektrikli soba yakmıştım kombi bozuk die mah dekiler benim yaktığım sobayı konusuyo düşün görüyorlar dikizledikleri içinAllah seni deli kiz yaaa
Neti bitmis galiba canimZms nerelerde Neslihan ?